Szerencsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

71

Ezen az oldalon a Szerencsen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Szerencs Miskolctól észak-keletre, a 37-es főút mentén fekszik, a Nagyalföld és az Eperjes-Tokaji hegylánc találkozásánál, a Szerencs-patak és a Takta egybefolyása közelében. Fontos kereskedelmi és közlekedési útvonalak metszéspontjában áll, a környék kereskedelmi és kulturális központja. A tokaj-hegyaljai történelmi borvidéket az ország belsejéből e városon át lehet elérni, ezért is hívják Hegyalja kapujának. Az „Összefogással Tokaj Világörökségéért” projekt keretében a 37. számú főközlekedési út két oldalán Világörökségi Kapuzat és Turisztikai Fogadóépület épült. A Szerencsi Fürdő és Wellnessház kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni vágyók számára. Legjelentősebb nevezetessége a Rákóczi-vár, Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfiatalabb vára, a XVI. század végén épült. Múzeumai: a Cukormúzeum, mely többek között a világ cukorcsomagolási kultúráját is bemutatja, és a Zempléni Múzeum. Templomai közül a Református templomot érdemes megemlíteni, mely a város legrégibb temploma, a XIII. században épült. 1605-ben itt választották Bocskai Istvánt Magyarország fejedelmévé, valamint itt található a Rákóczi Zsigmond földi maradványait őrző urna, és a fiai által készíttetett márványszarkofág is. Családi házat keres Szerencsen? A város bármely részén találhat eladó ingatlanokat. A városban 4 óvoda, 1 általános iskola, 1 gimnázium és szakközépiskola és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen szerencsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Újítsa fel elődeink álmait

Szerencs
5

Eladó üzlet, Szerencs

Szerencs
11

Eladó Ház, Szerencs 4.000.000 Ft

Szerencs
13

Eladó Ház, Szerencs 9.500.000 Ft

Szerencs
24

Szerencsi szintes ház eladó

Szerencs, Árpád utca
10

Eladó 78.00m² tégla lakás, Szerencs

Szerencs
17

Eladó Ház, Szerencs 6.990.000 Ft

Szerencs

Eladó téglalakás, Szerencs

Szerencs
5

Bútorozva eladó ez a napfényes, új nyílászárós szerencsi lakás

Szerencs, Kossuth 19
17

Eladó családi ház, Szerencs, Felsőpincesor utca

Szerencs, Felsőpincesor utca
17

Eladó családi ház, Szerencs, Felsőpincesor utca 11

Szerencs, Felsőpincesor utca 11

Eladó építési telek, Szerencs

Szerencs
21

Kiadó Lakás, Szerencs 90.000 Ft

Szerencs
33

Eladó Ház, Szerencs 5.300.000 Ft

Szerencs
13

Vállalkozzon Szerencsen!

Szerencs, Huszárvár utca
19

Eladó családi ház, Szerencs, Rákóczi út

Szerencs, Rákóczi út
19

Eladó családi ház, Szerencs, Rákóczi vár

Szerencs, Rákóczi vár
20

Eladó családi ház, Szerencs, Magyar utca

Szerencs, Magyar utca
13

Eladó családi ház, Szerencs, Árpád hegy

Szerencs, Árpád hegy