Szerencsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

61

Ezen az oldalon a Szerencsen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Szerencs Miskolctól észak-keletre, a 37-es főút mentén fekszik, a Nagyalföld és az Eperjes-Tokaji hegylánc találkozásánál, a Szerencs-patak és a Takta egybefolyása közelében. Fontos kereskedelmi és közlekedési útvonalak metszéspontjában áll, a környék kereskedelmi és kulturális központja. A tokaj-hegyaljai történelmi borvidéket az ország belsejéből e városon át lehet elérni, ezért is hívják Hegyalja kapujának. Az „Összefogással Tokaj Világörökségéért” projekt keretében a 37. számú főközlekedési út két oldalán Világörökségi Kapuzat és Turisztikai Fogadóépület épült. A Szerencsi Fürdő és Wellnessház kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni vágyók számára. Legjelentősebb nevezetessége a Rákóczi-vár, Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfiatalabb vára, a XVI. század végén épült. Múzeumai: a Cukormúzeum, mely többek között a világ cukorcsomagolási kultúráját is bemutatja, és a Zempléni Múzeum. Templomai közül a Református templomot érdemes megemlíteni, mely a város legrégibb temploma, a XIII. században épült. 1605-ben itt választották Bocskai Istvánt Magyarország fejedelmévé, valamint itt található a Rákóczi Zsigmond földi maradványait őrző urna, és a fiai által készíttetett márványszarkofág is. Családi házat keres Szerencsen? A város bármely részén találhat eladó ingatlanokat. A városban 4 óvoda, 1 általános iskola, 1 gimnázium és szakközépiskola és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen szerencsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó családi ház, Szerencs

Szerencs
5

Eladó családi ház, Szerencs, Ady Endre utca

Szerencs, Ady Endre utca
5

Eladó családi ház, Szerencs, Kilián tér

Szerencs, Kilián tér
5

Eladó családi ház, Szerencs

Szerencs
5

Eladó családi ház, Szerencs

Szerencs
31

Eladó Ház, Szerencs 6.990.000 Ft

Szerencs
24

Szerencsi szintes ház eladó

Szerencs, Árpád utca
10

Eladó 78.00m² tégla lakás, Szerencs

Szerencs
11

Eladó Ház, Szerencs 13.999.000 Ft

Szerencs
5

Eladó üzlet, Szerencs

Szerencs
11

Eladó Ház, Szerencs 14.990.000 Ft

Szerencs
36

Eladó Ház, Szerencs 16.999.000 Ft

Szerencs
3

Újítsa fel elődeink álmait

Szerencs
13

Eladó családi ház, Szerencs, Ady Endre utca 55

Szerencs, Ady Endre utca 55
8

Eladó Ház, Szerencs 3.690.000 Ft

Szerencs

Eladó téglalakás, Szerencs

Szerencs
22

Eladó Ház, Szerencs 12.950.000 Ft

Szerencs
5

Bútorozva is eladó ez a napfényes, új nyílászárós szerencsi lakás

Szerencs, Kossuth 19
17

Eladó Ház, Szerencs 9.990.000 Ft

Szerencs
16

Eladó Ház, Szerencs

Szerencs