Ingatlanok Szekszárd

Találati lista:

196

Ezen az oldalon a Szekszárdon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szekszárd városrészeire, Alisca, Alsóváros, Bakta, Baranya-völgy, Belváros, Benedekvölgy, Bezerédj, Bottyánhegy, Cinka dűlő, Csatár, Csötönyi-völgy, Decs-Szőlőhegy, Déli városrész, Epreskert, Északi városrész, Felsőváros, Gróf Pál lakótelep, Hajóház, Ipartelep, Jobb-parászta, Kerékhegy, Lisztesvölgy, Minta lakótelep, Mözsi-hegy, Palánki-hegy, Pollack lakótelep, Porkoláb-völgy, Szőlőhegy, Tóth-völgy, Újváros, Ybl Miklós lakótelep. Szekszárd Tolna megye székhelye, a legkisebb területű és lakosú megyeszékhelyünk. Igazi borváros, több mint 4500 pincével rendelkezik, kadarka és a szekszárdi bikavér nemzetközi hírű borok. A Szekszárdi Szüreti Fesztivál a város legnagyobb rendezvénye. A Duna árterében található a Gemenci erdő igen jelentős természeti kincsünk, ha a régióban tesz látogatást, érdemes ide is szervezni egy kirándulást. A városban számos múzeum és állandó kiállítás található, sokan keresik fel Babits Mihály szülőházát is. Ha Szekszárdra szeretne költözni a Belvárosban albérletet, téglaépítésű lakást kereshet, de vállalkozásának kiadó irodát, üzlethelyiséget is kereshet. Ha panellakás vásárlása mellett döntött, Alisca, Csatár, Bakta városrészben érdemes megtekinteni a kínálatot. Ha kertes házat szeretne vásárolni családjának, Felsővároson, Decs-Szőlőhegyen, Cinka városrészben, Alsóvároson találhat az Ön számára ideális ingatlant, de talál tanyát is Palánki hegyen. A városban 10 óvoda, 8 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szekszárdon.

6

Eladó családi ház, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros

Kiadó téglalakás, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
5

BEFEKTETŐKNEK kiváló lehetőség !

Szekszárd, Szekszárd

Eladó üzlet, Szekszárd

Szekszárd
2

Eladó telephely, Szekszárd

Szekszárd
10

Eladó üzlet, Szekszárd

Szekszárd
4

Eladó házrész, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
7

Eladó házrész, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
5

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Miklósváros

Szekszárd, Miklósváros
20

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Iparváros

Szekszárd, Iparváros
22

Eladó panellakás, Szekszárd

Szekszárd
22

Eladó panellakás, Szekszárd, városközpont

Szekszárd, városközpont
8

Eladó családi ház, Szekszárd, Lisztes völgy

Szekszárd, Lisztes völgy
8

Eladó családi ház, Szekszárd, Lisztes utca

Szekszárd, Lisztes utca
10

Eladó panellakás, Szekszárd, Központ

Szekszárd, Központ
10

Eladó panellakás, Szekszárd

Szekszárd
13

Eladó telephely, Szekszárd, Belterületi Iparterület

Szekszárd, Belterületi Iparterület
16

Eladó zártkert, Szekszárd, Benedek tető

Szekszárd, Benedek tető
3

Eladó külterületi telek, Szekszárd, Szekszárd

Szekszárd, Szekszárd
30

Eladó családi ház, Szekszárd

Szekszárd