Hirdetés

Ingatlanok Szekszárd

Találati lista:

126

Ezen az oldalon a Szekszárdon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szekszárd városrészeire, Alisca, Alsóváros, Bakta, Baranya-völgy, Belváros, Benedekvölgy, Bezerédj, Bottyánhegy, Cinka dűlő, Csatár, Csötönyi-völgy, Decs-Szőlőhegy, Déli városrész, Epreskert, Északi városrész, Felsőváros, Gróf Pál lakótelep, Hajóház, Ipartelep, Jobb-parászta, Kerékhegy, Lisztesvölgy, Minta lakótelep, Mözsi-hegy, Palánki-hegy, Pollack lakótelep, Porkoláb-völgy, Szőlőhegy, Tóth-völgy, Újváros, Ybl Miklós lakótelep. Szekszárd Tolna megye székhelye, a legkisebb területű és lakosú megyeszékhelyünk. Igazi borváros, több mint 4500 pincével rendelkezik, kadarka és a szekszárdi bikavér nemzetközi hírű borok. A Szekszárdi Szüreti Fesztivál a város legnagyobb rendezvénye. A Duna árterében található a Gemenci erdő igen jelentős természeti kincsünk, ha a régióban tesz látogatást, érdemes ide is szervezni egy kirándulást. A városban számos múzeum és állandó kiállítás található, sokan keresik fel Babits Mihály szülőházát is. Ha Szekszárdra szeretne költözni a Belvárosban albérletet, téglaépítésű lakást kereshet, de vállalkozásának kiadó irodát, üzlethelyiséget is kereshet. Ha panellakás vásárlása mellett döntött, Alisca, Csatár, Bakta városrészben érdemes megtekinteni a kínálatot. Ha kertes házat szeretne vásárolni családjának, Felsővároson, Decs-Szőlőhegyen, Cinka városrészben, Alsóvároson találhat az Ön számára ideális ingatlant, de talál tanyát is Palánki hegyen. A városban 10 óvoda, 8 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szekszárdon.

2

Eladó téglalakás, Szekszárd, Cinka

Szekszárd, Cinka
15

Eladó családi ház, Szekszárd, Szőlőhegy

Szekszárd, Szőlőhegy
7

Eladó üzlet, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
Hirdetés
27

Eladó családi ház, Szekszárd, Cinka

Szekszárd, Cinka

Eladó villa, kastély, Szekszárd, Bakta

Szekszárd, Bakta
Hirdetés
5

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Miklósváros

Szekszárd, Miklósváros

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Miklósváros

Szekszárd, Miklósváros
9

Eladó téglalakás, Szekszárd, Palánk

Szekszárd, Palánk
3

Tartsay Vilmos lakótelep

Szekszárd, Tartsay
5

BEFEKTETŐKNEK kiváló lehetőség !

Szekszárd, Szekszárd

Eladó üzlet, Szekszárd

Szekszárd
Hirdetés
2

Eladó telephely, Szekszárd

Szekszárd
10

Eladó üzlet, Szekszárd

Szekszárd
6

Szekszárdon lakás kiadó! K96

Szekszárd
15

Eladó téglalakás, Szekszárd, Szekszárd, Csatári utca

Szekszárd, Szekszárd, Csatári utca
6

Eladó családi ház, Szekszárd, Tolna Megye

Szekszárd, Tolna Megye
11

Eladó családi ház, Szekszárd, Külterület egyéb

Szekszárd, Külterület egyéb
Hirdetés
Hirdetés

Eladó családi ház, Szekszárd

Szekszárd
5

Eladó téglalakás, Szekszárd

Szekszárd
8

Eladó panellakás, Szekszárd, Szekszárd, Béri Balogh Ádám utca

Szekszárd, Szekszárd, Béri Balogh Ádám utca