Hirdetés

Ingatlanok Szekszárd

Találati lista:

110

Ezen az oldalon a Szekszárdon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szekszárd városrészeire, Alisca, Alsóváros, Bakta, Baranya-völgy, Belváros, Benedekvölgy, Bezerédj, Bottyánhegy, Cinka dűlő, Csatár, Csötönyi-völgy, Decs-Szőlőhegy, Déli városrész, Epreskert, Északi városrész, Felsőváros, Gróf Pál lakótelep, Hajóház, Ipartelep, Jobb-parászta, Kerékhegy, Lisztesvölgy, Minta lakótelep, Mözsi-hegy, Palánki-hegy, Pollack lakótelep, Porkoláb-völgy, Szőlőhegy, Tóth-völgy, Újváros, Ybl Miklós lakótelep. Szekszárd Tolna megye székhelye, a legkisebb területű és lakosú megyeszékhelyünk. Igazi borváros, több mint 4500 pincével rendelkezik, kadarka és a szekszárdi bikavér nemzetközi hírű borok. A Szekszárdi Szüreti Fesztivál a város legnagyobb rendezvénye. A Duna árterében található a Gemenci erdő igen jelentős természeti kincsünk, ha a régióban tesz látogatást, érdemes ide is szervezni egy kirándulást. A városban számos múzeum és állandó kiállítás található, sokan keresik fel Babits Mihály szülőházát is. Ha Szekszárdra szeretne költözni a Belvárosban albérletet, téglaépítésű lakást kereshet, de vállalkozásának kiadó irodát, üzlethelyiséget is kereshet. Ha panellakás vásárlása mellett döntött, Alisca, Csatár, Bakta városrészben érdemes megtekinteni a kínálatot. Ha kertes házat szeretne vásárolni családjának, Felsővároson, Decs-Szőlőhegyen, Cinka városrészben, Alsóvároson találhat az Ön számára ideális ingatlant, de talál tanyát is Palánki hegyen. A városban 10 óvoda, 8 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szekszárdon.

2

Eladó építési telek, Szekszárd, Szőlőhegy

Szekszárd, Szőlőhegy
22

Eladó családi ház, Szekszárd, Szőlőhegy

Szekszárd, Szőlőhegy
Hirdetés
10

Igényes szekszárdi lakás központhoz közel eladó!

Szekszárd
2

Eladó Szekszárdon 7072 nm-s telephely

Szekszárd

Eladó téglalakás, Szekszárd

Szekszárd

Eladó építési telek, Szekszárd

Szekszárd

Eladó üzlet, Szekszárd, Bakta

Szekszárd, Bakta
8

Eladó téglalakás, Szekszárd, Alsóváros

Szekszárd, Alsóváros
7

Eladó téglalakás, Szekszárd, Városközpont

Szekszárd, Városközpont
5

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Miklósváros

Szekszárd, Miklósváros
Hirdetés
27

Eladó téglalakás, Szekszárd, Cinka

Szekszárd, Cinka
2

Eladó téglalakás, Szekszárd, Cinka

Szekszárd, Cinka
7

Eladó téglalakás, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
9

Eladó téglalakás, Szekszárd, Palánk

Szekszárd, Palánk
11

Eladó családi ház, Szekszárd, Bakta

Szekszárd, Bakta
15

Eladó családi ház, Szekszárd, Szőlőhegy

Szekszárd, Szőlőhegy
Hirdetés
10

Eladó téglalakás, Szekszárd, Bottyánhegy

Szekszárd, Bottyánhegy

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Miklósváros

Szekszárd, Miklósváros
19

Eladó téglalakás, Szekszárd, Szekszárd

Szekszárd, Szekszárd