Ingatlanok Szekszárd

Találati lista:

172

Ezen az oldalon a Szekszárdon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szekszárd városrészeire, Alisca, Alsóváros, Bakta, Baranya-völgy, Belváros, Benedekvölgy, Bezerédj, Bottyánhegy, Cinka dűlő, Csatár, Csötönyi-völgy, Decs-Szőlőhegy, Déli városrész, Epreskert, Északi városrész, Felsőváros, Gróf Pál lakótelep, Hajóház, Ipartelep, Jobb-parászta, Kerékhegy, Lisztesvölgy, Minta lakótelep, Mözsi-hegy, Palánki-hegy, Pollack lakótelep, Porkoláb-völgy, Szőlőhegy, Tóth-völgy, Újváros, Ybl Miklós lakótelep. Szekszárd Tolna megye székhelye, a legkisebb területű és lakosú megyeszékhelyünk. Igazi borváros, több mint 4500 pincével rendelkezik, kadarka és a szekszárdi bikavér nemzetközi hírű borok. A Szekszárdi Szüreti Fesztivál a város legnagyobb rendezvénye. A Duna árterében található a Gemenci erdő igen jelentős természeti kincsünk, ha a régióban tesz látogatást, érdemes ide is szervezni egy kirándulást. A városban számos múzeum és állandó kiállítás található, sokan keresik fel Babits Mihály szülőházát is. Ha Szekszárdra szeretne költözni a Belvárosban albérletet, téglaépítésű lakást kereshet, de vállalkozásának kiadó irodát, üzlethelyiséget is kereshet. Ha panellakás vásárlása mellett döntött, Alisca, Csatár, Bakta városrészben érdemes megtekinteni a kínálatot. Ha kertes házat szeretne vásárolni családjának, Felsővároson, Decs-Szőlőhegyen, Cinka városrészben, Alsóvároson találhat az Ön számára ideális ingatlant, de talál tanyát is Palánki hegyen. A városban 10 óvoda, 8 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szekszárdon.

14

Eladó sorház, Szekszárd, Szekszárd

Szekszárd, Szekszárd
10

Eladó építési telek, Szekszárd, Nagybödő

Szekszárd, Nagybödő
5

BEFEKTETŐKNEK kiváló lehetőség !

Szekszárd, Szekszárd

Eladó üzlet, Szekszárd

Szekszárd
2

Eladó telephely, Szekszárd

Szekszárd
10

Eladó üzlet, Szekszárd

Szekszárd
4

Eladó házrész, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
15

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Iparváros

Szekszárd, Iparváros
15

Eladó iroda, irodaház, Szekszárd, Szekszárd

Szekszárd, Szekszárd
8

Eladó szántóföld, legelő, Szekszárd, csendes

Szekszárd, csendes
11

Eladó vendéglő, étterem, Szekszárd, Szekszárd

Szekszárd, Szekszárd
12

Eladó családi ház, Szekszárd

Szekszárd
12

Eladó családi ház, Szekszárd, Benedek tető

Szekszárd, Benedek tető
5

Eladó téglalakás, Szekszárd, Palánk

Szekszárd, Palánk

Kiadó téglalakás, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
5

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Miklósváros

Szekszárd, Miklósváros
27

Eladó téglalakás, Szekszárd, Cinka

Szekszárd, Cinka
9

Eladó téglalakás, Szekszárd, Palánk

Szekszárd, Palánk
7

Eladó téglalakás, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
9

Kiadó téglalakás, Szekszárd

Szekszárd