Hirdetés

Ingatlanok Szekszárd

Találati lista:

199

Ezen az oldalon a Szekszárdon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szekszárd városrészeire, Alisca, Alsóváros, Bakta, Baranya-völgy, Belváros, Benedekvölgy, Bezerédj, Bottyánhegy, Cinka dűlő, Csatár, Csötönyi-völgy, Decs-Szőlőhegy, Déli városrész, Epreskert, Északi városrész, Felsőváros, Gróf Pál lakótelep, Hajóház, Ipartelep, Jobb-parászta, Kerékhegy, Lisztesvölgy, Minta lakótelep, Mözsi-hegy, Palánki-hegy, Pollack lakótelep, Porkoláb-völgy, Szőlőhegy, Tóth-völgy, Újváros, Ybl Miklós lakótelep. Szekszárd Tolna megye székhelye, a legkisebb területű és lakosú megyeszékhelyünk. Igazi borváros, több mint 4500 pincével rendelkezik, kadarka és a szekszárdi bikavér nemzetközi hírű borok. A Szekszárdi Szüreti Fesztivál a város legnagyobb rendezvénye. A Duna árterében található a Gemenci erdő igen jelentős természeti kincsünk, ha a régióban tesz látogatást, érdemes ide is szervezni egy kirándulást. A városban számos múzeum és állandó kiállítás található, sokan keresik fel Babits Mihály szülőházát is. Ha Szekszárdra szeretne költözni a Belvárosban albérletet, téglaépítésű lakást kereshet, de vállalkozásának kiadó irodát, üzlethelyiséget is kereshet. Ha panellakás vásárlása mellett döntött, Alisca, Csatár, Bakta városrészben érdemes megtekinteni a kínálatot. Ha kertes házat szeretne vásárolni családjának, Felsővároson, Decs-Szőlőhegyen, Cinka városrészben, Alsóvároson találhat az Ön számára ideális ingatlant, de talál tanyát is Palánki hegyen. A városban 10 óvoda, 8 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szekszárdon.

4

Szaküzletnek, irodának alkalmas földszinti 33 nm-es helyiség kiadó

Szekszárd, Belváros, Kossuth Lajos utca 8.
8

Eladó családi ház, Szekszárd, Hoszúvölgy

Szekszárd, Hoszúvölgy
9

Eladó szántóföld, legelő, Szekszárd, csendes

Szekszárd, csendes
Hirdetés
2

Eladó Szekszárdon 7072 nm-s telephely

Szekszárd
10

Szekszárdon eladó 1501 nm-s sport, wellness és szórakoztató központ

Szekszárd
15

Csengey Dénes utca

Szekszárd
16

Eladó téglalakás, Szekszárd, Újváros

Szekszárd, Újváros
17

Eladó téglalakás, Szekszárd, Újváros

Szekszárd, Újváros
21

Eladó családi ház, Szekszárd, Belváros

Szekszárd, Belváros
8

Eladó téglalakás, Szekszárd, Alsóváros

Szekszárd, Alsóváros
Hirdetés

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Miklósváros

Szekszárd, Miklósváros
5

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Miklósváros

Szekszárd, Miklósváros
15

Eladó családi ház, Szekszárd, Szőlőhegy

Szekszárd, Szőlőhegy
7

Eladó üzlet, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros

Eladó üzlet, Szekszárd, Bakta

Szekszárd, Bakta
11

Eladó téglalakás, Szekszárd, Bottyánhegy

Szekszárd, Bottyánhegy
Hirdetés
9

Eladó családi ház, Szekszárd, Palánk

Szekszárd, Palánk
2

Eladó téglalakás, Szekszárd, Cinka

Szekszárd, Cinka
27

Eladó téglalakás, Szekszárd, Cinka

Szekszárd, Cinka