Ingatlanok Szekszárd

Találati lista:

223

Ezen az oldalon a Szekszárdon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szekszárd városrészeire, Alisca, Alsóváros, Bakta, Baranya-völgy, Belváros, Benedekvölgy, Bezerédj, Bottyánhegy, Cinka dűlő, Csatár, Csötönyi-völgy, Decs-Szőlőhegy, Déli városrész, Epreskert, Északi városrész, Felsőváros, Gróf Pál lakótelep, Hajóház, Ipartelep, Jobb-parászta, Kerékhegy, Lisztesvölgy, Minta lakótelep, Mözsi-hegy, Palánki-hegy, Pollack lakótelep, Porkoláb-völgy, Szőlőhegy, Tóth-völgy, Újváros, Ybl Miklós lakótelep. Szekszárd Tolna megye székhelye, a legkisebb területű és lakosú megyeszékhelyünk. Igazi borváros, több mint 4500 pincével rendelkezik, kadarka és a szekszárdi bikavér nemzetközi hírű borok. A Szekszárdi Szüreti Fesztivál a város legnagyobb rendezvénye. A Duna árterében található a Gemenci erdő igen jelentős természeti kincsünk, ha a régióban tesz látogatást, érdemes ide is szervezni egy kirándulást. A városban számos múzeum és állandó kiállítás található, sokan keresik fel Babits Mihály szülőházát is. Ha Szekszárdra szeretne költözni a Belvárosban albérletet, téglaépítésű lakást kereshet, de vállalkozásának kiadó irodát, üzlethelyiséget is kereshet. Ha panellakás vásárlása mellett döntött, Alisca, Csatár, Bakta városrészben érdemes megtekinteni a kínálatot. Ha kertes házat szeretne vásárolni családjának, Felsővároson, Decs-Szőlőhegyen, Cinka városrészben, Alsóvároson találhat az Ön számára ideális ingatlant, de talál tanyát is Palánki hegyen. A városban 10 óvoda, 8 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szekszárdon.

5

BEFEKTETŐKNEK kiváló lehetőség !

Szekszárd, Szekszárd
15

Szekszárdon családi ház eladó akár fizetéskönnyítéssel

Szekszárd, Szőlőhegy

Eladó üzlet, Szekszárd

Szekszárd
2

Eladó telephely, Szekszárd

Szekszárd
10

Eladó üzlet, Szekszárd

Szekszárd
28

Eladó családi ház, Szekszárd, Bor utca

Szekszárd, Bor utca
28

Eladó családi ház, Szekszárd, Bor utca

Szekszárd, Bor utca
11

Eladó téglalakás, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
5

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Szekszárd, Miklósváros

Szekszárd, Miklósváros
7

Eladó házrész, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros

Kiadó téglalakás, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
6

Eladó téglalakás, Szekszárd, Felsőváros

Szekszárd, Felsőváros
20

Eladó családi ház, Szekszárd, Palánk

Szekszárd, Palánk
20

Eladó családi ház, Szekszárd, Palánki hegy

Szekszárd, Palánki hegy
18

Eladó téglalakás, Szekszárd, Szekszárd

Szekszárd, Szekszárd
9

Eladó panellakás, Szekszárd

Szekszárd
9

Eladó panellakás, Szekszárd, Központ

Szekszárd, Központ

Tolna megyében, Szekszárdon telephely eladó!!!

Szekszárd
5

Eladó téglalakás, Szekszárd

Szekszárd
9

Eladó téglalakás, Szekszárd

Szekszárd