Eladó és kiadó ingatlanok Százhalombattán

Találati lista:

45

Itt találhatóak a százhalombattai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Százhalombatta a Duna nyugati partján, a „Mezőföld csücskében”fekszik, területén folyik a Benta-patak a Dunába. Százhalombatta leglátványosabb nevezetessége, Nívódíjas főtere, mely 2011-ben Köztérmegújítási Nívódíjban részesült. 2010-ben a város teljesen átépítette a Szent István teret, mely új burkolatot kapott, zenepavilont is létesítettek rajta és 18 elemes harangjátékkal, látványos vízi elemekkel és fényjátékkal tették mediterrán hangulatúvá. A város környékén több száz halomsírt tártak fel, ezeket mutatja be a Közép-Európában egyedülálló Régészeti Park, melyben egy őskori skanzen is megtekinthető, rekonstruált rézkori és vaskori házakkal. A városban jelentős szerepet kap az aktív turizmus is, melynek feltételeit elsősorban a Városi Szabadidő Központ biztosítja. A város játszóterei sem szokványosak a hagyományos játékok mellett kombinált várakat és interaktív eszközöket, logikai játékokat, rajztáblákat is kihelyeztek, valamint a gyermekjátszóterek mellett megjelentek a felnőtt játszóterek is, a kihelyezett kültéri fitnessgépek anatómiai szempontból tökéletesek, mert a sportolni vágyó a saját testsúlyát használja ellensúlynak. A város kedvelt kirándulóhelye a Csónakázó-tó, melynek félszigetén kellemes környezetben üdülhetnek fel az itt lakók. A város legjelentősebb rendezvényei a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár és a Battai Napok. Új építésű társasházi lakást keres? Százhalombattán, lakóparki környezetben megtalálhatja. Családi házat vásárolna? Dunafüreden, vagy Urbárium városrészen biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást szeretne? Válogasson Matta kert és Pannónia-lakótelep lakásai között. Panellakást keres? A Déli-lakótelep és Pannónia-lakótelep lakásai Önre várnak. Építési telket vásárolna? Ófaluban számtalan telek közül válogathat. Üdülőt, nyaralót keres? Dunafüreden biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Százhalombattán 6 óvoda, 4 általános iskola, valamint nyolcosztályos gimnázium, szakközépiskola és művészeti iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget százhalombattai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó Ház, Százhalombatta

Százhalombatta, Központ
45

Eladó Ház, Százhalombatta

Százhalombatta, Óváros
45

Eladó családi ház, Százhalombatta, Óváros

Százhalombatta, Óváros
14

Eladó családi ház, Százhalombatta, Központ

Százhalombatta, Központ
10

Eladó családi ház, Százhalombatta, Központ

Százhalombatta, Központ
20

Kód: 2440 Százhalombattán eladó 160nm-es, kétszintes családi ház, 555nm-es telken!

Százhalombatta, Óváros
28

Kód: 2445 Százhalombattán eladó egy N°350nm-es újszerű, luxus minimál családi ház, 700nm telekkel!

Százhalombatta, Dunafüred
7

Eladó téglalakás, Százhalombatta

Százhalombatta

Százhalombattán gyermek és állatbarát lakás kiadó!

Százhalombatta, Erkel Ferenc krt.
10

Eladó panellakás, Százhalombatta

Százhalombatta

Százhalombatta, , 2 szobás kis lakás kiadó 45.000.-ft a bérleti díja !

Százhalombatta

Százhalombatta, 2 szobás pici lakás lakás kiadó 45.000.-ft kiadó !!

Százhalombatta
10

Százhalombatta Belvárosban tégla építésű lakás eladó!

Százhalombatta, Belváros
15

Százhalombatta Matta-kertben 1 + 3 fél szobás lakás eladó!

Százhalombatta, Matta-kert
12

Százhalombatta Újtelepen társasházi lakás eladó!

Százhalombatta, Újtelep

Eladó téglalakás, Százhalombatta

Százhalombatta
7

Eladó Családi ház, Százhalombatta, Óváros, Szent László út, 65nm, 24200000 Ft

Százhalombatta, Óváros, Szent László út
15

központban, mindenhez közel

Százhalombatta, Kodály Zoltán sétány
7

Két ház egy telken, komp közelében

Százhalombatta, Szent László út