Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Szántódon

Találati lista: 50

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Szántódon található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Szántód a Balaton déli partján, a Tihanyi-félszigettel szemben, Balatonföldvártól 4,5 km-re fekszik. Balatonföldvár és Zamárdi felől a 7-es főúton, Budapestről az M7-es autópályán, Tihany felől komppal közelíthető meg. A szántódi rév miatt Somogy északi kapujának is nevezik. Szántód idegenforgalmi nevezetessége a Balatonon kívül Szántódpuszta. Az itt található harminc épületből álló majorsági épületegyüttes műemlék védelem alatt áll, és 1995-ben Európa Nostra-díjat kapott építészeti hagyományainak őrzéséért és az értékes műemlékek helyreállításáért. A puszta legszebb műemléke a Szent Kristóf kápolna, ahonnan ellátni egészen a tihanyi félszigetre és a Balaton északi partjára. A kápolnán kívül, többek között kúria, csárda, cselédház, magtár, borospince, kápolna és temető is részét képezik a műemlék együttesnek. Az itt működő turisztikai központ Magyarország képzőművészeti és néprajzi emlékeit mutatja be. A Majorsági Múzeumban megtekinthető többek között az Emlékpénzérme gyűjtemény, a balatonendrédi csipke története, a Balaton élővilágát bemutató akvárium, műemléki kovácsműhely, valamint népi iparművészeti kiállítás és vásár. Téglalakást keres Szántódon? Újonnan épült és épülő vízparti lakások között válogathat. Családi házat, üdülőt vásárolna? A vízparthoz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? A Tihanyi-révnél eladó éttermeket, vendéglőket talál.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget szántódi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.