Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Szadán

Találati lista: 60

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a szadai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
A község a Gödöllői-dombságban, a Rákos-patak és a Sződ-Rákos-patak vízválasztóján helyezkedik el, fölötte magasodik a Margita-hegy. A település közvetlenül Gödöllő mellett fekszik, területén áthalad az M3-as autópálya. A község lakója volt egykor Székely Bertalan festőművész, a magyar romantika kiemelkedő alakja. Ma Székely Bertalan Emlékház néven művészeti központként működik, és kiállításoknak, színházi előadásoknak, koncerteknek, rajzműteremnek és helytörténeti könyvtárnak ad helyet. Egyik legrégebbi műemléke a Grassalkovich – Pejácsevich kúria, melyet a Grassalkovich hercegek építettek 1810 körül, kora klasszicista stílusban, ma a Faluháznak ad helyet. A község további nevezetessége a Tájház. A település legszebb köztéri alkotása Kun Éva Turul-Életfa és a csodaszarvas című kerámia kútja. A község legjelentősebb rendezvénye a Szadai Napóra Fesztivál. Családi házat keres Szadán? Keresgéljen akár a központ, akár családi házas övezetben, vagy a Szőlőhegyen, itt biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? Szada új parcellázású, örökpanorámás részén új építésű lakások várják. Építési telket keres? Az M3-ashoz közel, Fenyvesligeten, vagy Szőlőhegyen panorámás telkek között válogathat. Vállalkozást szeretne indítani? Az M3-ashoz közel, az ipari parkban ipari telkeket, raktárakat és telephelyeket találhat. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget szadai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.