Eladó és kiadó ingatlanok Sukorón

Találati lista:

110

Itt találhatóak a sukorói ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sukoró a Velencei-tó északi partja és a Velencei-hegység déli lábánál elhelyezkedő település. Legkönnyebben az M7-es autópályán közelíthető meg. Sukoró a történelembe az 1848-49-es szabadságharc során a pákozd-sukorói győztes csatával vonult be. A csatát megelőző haditanács színhelye a sukorói református templom volt, résztvevőinek, Görgey Artúr őrnagynak, gróf Batthyányi Lajos miniszterelnöknek és Móga János tábornoknak egykori ülőhelyét ma névtáblák jelzik a padsorokban. A sárfalú, nádtetős ház 1863-ban épült. A Sukoró - Pákozdi Arborétum és Tájmúzeum a Mészeg-hegy 160,5 méteres csúcsán található. A Halászati múzeumban pedig a Velencei-tavi halászati hagyományokat és eszközöket lehet megtekinteni. Sukoró kiváló bortermő vidéken található, löszbe vájt pincéi a Borjúvölgyben, a Pincesoron és a Géciben találhatók. A település természeti értékei a Gyapjaszsák (ingókő), az Olasz gránitfejtő és a Likas-kő különleges természeti képződményei, valamint az Angelika-forrás és az Éva-forrás. Sukoró legjelentősebb rendezvényei az egész nyarat átfogó “Sukorói Nyár” és a “Velencei-tavi Nyári Játékok”. Székesfehérváron lakik és hétvégenként kimenekülne a Velencei-tó partjára? Netalán ide is szeretne költözni? Sukorón Velencei-tóra néző, panorámás üdülők, nyaralók, családi házak és építési telkek várják. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget sukorói ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Kényelmes családi ház, szép nagy telekkel

Sukoró
10

Üdülőövezetes, panorámás, csodaszép környezet

Sukoró
11

Sukorón több generációs ház eladó!

Sukoró
6

Sukorón panorámás széles telek eladó!

Sukoró, Dózsa Gy.u.

Sukorón eladó telek!

Sukoró, Erdész utca 49
15

Sukorón a Körmös u 81 sz. alatti panorámás berendezett családi ház eladó!

Sukoró, Körmös u 81
6

Sukorón a Galagonya u.25 sz. alatt panorámás új építésű családi ház eladó!

Sukoró, Galagonya u. 25.
7

Sukoron elado összközműves telek

Sukoró
10

Sukoron elado összközműves telek , olcsón

Sukoró
14

Sukoron faházas telek elado

Sukoró, Erdész utca
11

Sukoron Tatranec 220 tipusu alpesi faház, 1005 nm -es telken

Sukoró, Belterület, Erdész utca 7
13

Sukorói kényelem fehérvári lakás beszámítással!

Sukoró

Szántóföld eladó Sukorón

Sukoró
20

Családi ház hozzá épített félkész házzal- eladó Sukorón

Sukoró

Eladó telek Sukorón

Sukoró
3

Üdülőövezeti építési telek Sukorón

Sukoró
4

Panorámás üdülőövezeti építési telek Sukorón

Sukoró
18

Csendes utcában

Sukoró
6

csendes zsákutcában

Sukoró
6

Donga utca

Sukoró