Eladó és kiadó ingatlanok Sóskúton

Találati lista:

55

Itt találhatóak a sóskúti ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sóskút a Tétényi-fennsík és az Etyeki-dombság találkozásánál, a Zsámbéki medence végénél, a Benta-patak völgyében helyezkedik el. Határában húzódik az M7-es autópálya, illetve az M1-es autópálya felől is megközelíthető Biatorbágyon keresztül. Már az M7-es autópályáról érkezve feltűnik az idelátogatóknak a P–A–X betűket (latinul béke) formázó fenyőfa-csoport. A PAX-ligetet az 1960-as években KISZ-fiatalok ültették Mészöly Győző erdőmérnök ötlete alapján. A település elsősorban a közel 400 éve itt bányászott „sóskúti mészkőről” nevezetes, melyet nemcsak Sóskút, hanem a környező települések építkezéseinél is felhasználtak. Legjelentősebb műemléki nevezetessége a Búzás János komáromi jezsuita házfőnök által építtetett római katolikus templom. A településen építtette fel 2000-ben Habsburg György kastélyát, azóta itt él családjával. Sóskúton a Pipacshon Lovasliget és Művésztelep és a Sóskúti Lovas- és Élménypark biztosít kikapcsolódási lehetőséget a lovassport szerelmeseinek. Családi házat keres Sóskúton? Újtelep és a Völgy lakópark ingatlanjai közt biztosan megtalálja álmai otthonát. Üdülőt, hétvégi házat, zártkertet, szőlőt, vagy pincét keres? Az Öreghegyen számtalan ingatlan között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget sóskúti ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó építési telek, Sóskút

Sóskút
16

Eladó Ház, Sóskút

Sóskút
20

Eladó családi ház, Sóskút, Sóskút

Sóskút, Sóskút
5

Eladó építési telek, Sóskút, Sóskút

Sóskút, Sóskút
5

Eladó építési telek, Sóskút, központ

Sóskút, központ
16

Eladó családi ház, Sóskút, Központ

Sóskút, Központ
34

Eladó családi ház, Sóskút, Sóskút

Sóskút, Sóskút
22

Kód:816 Sóskúton 1000nm-es telken eladó 79nm-es családi ház!

Sóskút, Sóskút

1690 Sóskúton eladó 8007nm-es szántó-legelő

Sóskút, Sóskút
23

Kód: 2521 Sóskúton eladó egy 180nm-es, nappali + 4 szobás családi ház, 911nm-es telken!

Sóskút, Sóskút
6

2 hektárnyi befektetés

Sóskút
8

Sóskúti telek

Sóskút

Belterület közelében

Sóskút
5

Sóskúton gazdasági-kereskedelmi terület eladó

Sóskút

Sóskúton az ipari parkban telek eladó

Sóskút
5

Pihenésre kiválóan alkalmas telek Sóskúton

Sóskút, Öreghegy, Kékcinke utca

Remek építési telek!

Sóskút, Település széle, főút
4

Eladó építési telek, Sóskút

Sóskút