Eladó és kiadó ingatlanok Sóskúton

Találati lista:

60

Itt találhatóak a sóskúti ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sóskút a Tétényi-fennsík és az Etyeki-dombság találkozásánál, a Zsámbéki medence végénél, a Benta-patak völgyében helyezkedik el. Határában húzódik az M7-es autópálya, illetve az M1-es autópálya felől is megközelíthető Biatorbágyon keresztül. Már az M7-es autópályáról érkezve feltűnik az idelátogatóknak a P–A–X betűket (latinul béke) formázó fenyőfa-csoport. A PAX-ligetet az 1960-as években KISZ-fiatalok ültették Mészöly Győző erdőmérnök ötlete alapján. A település elsősorban a közel 400 éve itt bányászott „sóskúti mészkőről” nevezetes, melyet nemcsak Sóskút, hanem a környező települések építkezéseinél is felhasználtak. Legjelentősebb műemléki nevezetessége a Búzás János komáromi jezsuita házfőnök által építtetett római katolikus templom. A településen építtette fel 2000-ben Habsburg György kastélyát, azóta itt él családjával. Sóskúton a Pipacshon Lovasliget és Művésztelep és a Sóskúti Lovas- és Élménypark biztosít kikapcsolódási lehetőséget a lovassport szerelmeseinek. Családi házat keres Sóskúton? Újtelep és a Völgy lakópark ingatlanjai közt biztosan megtalálja álmai otthonát. Üdülőt, hétvégi házat, zártkertet, szőlőt, vagy pincét keres? Az Öreghegyen számtalan ingatlan között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget sóskúti ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

16

Eladó Ház, Sóskút

Sóskút
23

Eladó családi ház, Sóskút, Városközpont

Sóskút, Városközpont
20

Eladó családi ház, Sóskút, Sóskút

Sóskút, Sóskút
5

Eladó építési telek, Sóskút, Sóskút

Sóskút, Sóskút
5

Eladó építési telek, Sóskút, központ

Sóskút, központ
16

Eladó családi ház, Sóskút, Központ

Sóskút, Központ
34

Eladó családi ház, Sóskút, Sóskút

Sóskút, Sóskút
16

Eladó családi ház, Sóskút, Nyugodt

Sóskút, Nyugodt
16

Eladó családi ház, Sóskút, Nyugodt

Sóskút, Nyugodt
15

Eladó családi ház, Sóskút, Sóskút

Sóskút, Sóskút
22

Kód:816 Sóskúton 1000nm-es telken eladó 79nm-es családi ház!

Sóskút, Sóskút

1690 Sóskúton eladó 8007nm-es szántó-legelő

Sóskút, Sóskút
12

Kód: 2356 Sóskúton eladó 93nm-es családi ház, 698nm-es osztatlan közös telken!

Sóskút, Öreghegy
23

Kód: 2521 Sóskúton eladó egy 180nm-es, nappali + 4 szobás családi ház, 911nm-es telken!

Sóskút
6

2 hektárnyi befektetés

Sóskút
8

Sóskúti telek

Sóskút

Belterület közelében

Sóskút
5

Sóskúton gazdasági-kereskedelmi terület eladó

Sóskút