Hirdetés

Soproni eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

1320

Ezen az oldalon a Sopronban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re, a Soproni-hegység és Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva-patak völgyében fekszik. Területén áthalad a 84-es főút, mely Sárvárral és Béccsel köti össze. Építészete, kultúrája és művészeti élete gazdag és sokszínű. Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városa, 1975-ben megkapta a Műemlékvédelmi Európa Díj aranyérmét. A Lővérek hegység szubalpin klímájának köszönhetően Sopron hivatalosan jegyzett klimatikus gyógyüdülőhely, mely lehetőséget nyújt túrázásra, valamint az erdei tornapálya és a kalandpark kipróbálására. Sopron egyúttal történelmi borvidék is, a „Kékfrankos fővárosa”. A város határában elhelyezkedő Fertő tó, ahol lehetőség nyílik kenuzásra, vitorlázásra és szörfözésre, valamint fürdésre. A tó körül kiépített kerékpárhálózaton pedig körbe lehet kerekezni a tavat. A „Hűség városának” jelképe a Tűztorony, mely római falmaradványokra épült. A Tűztorony őreinek nemcsak azt kellett figyelni, ha valahol tűz ütött ki, hanem azt is jelezniük kellett, ha idegen katonák, vagy idegen bort szállító szekerek közeledtek a város felé. Innen figyelmeztették trombitaszóval a soproniakat negyedóránként az idő múlására is. További nevezetességei a Fabricius-ház, mely alatt római fürdő maradványaira leltek a régészek, a Stornó-ház, melyben a Storno család műgyűjteményét lehet megtekinteni, valamint Melocco Miklós monumentális szoborkompozíciója. A Nyugat-Magyarországi Egyetem Ligneum Látogatóközpontjában pedig a fa csodálatos világát ismerhetik meg az idelátogatók. A Kékfrankos Nyár, a VOLT Fesztivál, a Fertő Party és a Tündérfesztivál csak néhány Sopron rendezvényei közül. Téglalakást keres Sopronban? Az Aranyhegy lakóparkban, a Lehár Ferenc utcai lakóparkban, vagy a belvárosban biztosan talál. Családi házat vásárolna? A Felső Lővérekben, az Alsó Lővérekben, vagy az Ágfalvi úti lakóparkban biztosan megtalálja álmai otthonát. Panellakást szeretne? Válogasson a Jereván lakótelep lakásai között. Építési telket, külterületi telket, vagy üdülőtelket vásárolna a Virágvölgy ingatlanjai közt biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A városban 21 óvoda, 8 általános iskola, 12 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen soproni ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó 125.00m² új építésű családi ház, Sopron

Sopron
10

105.00m² tégla lakás SÜRGŐSEN ELADÓ ! ALKUDNI SZABAD !

Sopron
2
CSOK 10+10

Eladó 62.14m² UTOLSÓ-új építésű tégla lakás AJÁNDÉK TÁROLÓVAL ! Sopron

Sopron, Belváros
Hirdetés
5

Eladó 160.00m² új építésű MINIMÁL STÍLUSÚ, családi ház, Sopron

Sopron
10

Eladó 446.00m² egyéb ingatlan, Sopron

Sopron, Felső-lővérek
Hirdetés
6
CSOK 10+10

Eladó 160.00m² új építésű MINIMÁL STÍLUSÚ,családi ház ! Gyönyörű panorámás ! KIHAGYHATATLAN !Sopron

Sopron
5
CSOK 10+10

Eladó 160.00m² új építésű MINIMÁL STÍLUSÚ,családi ház ! Gyönyörű panorámás ! KIHAGYHATATLAN !Sopron

Sopron
6

Eladó 4200.00m² ipari, keresk. telek, Sopron

Sopron
4

Eladó 200000.00m² építési telek, Sopron

Sopron
22

Eladó 90.00m² új építésű családi ház, Sopron

Sopron
12

Eladó 4410.00m² egyéb mezőgazdasági, Sopron

Sopron
Hirdetés

Eladó 1934.00m² építési telek, Sopron

Sopron, Virágvölgy

Eladó 3350.00m² építési telek, Sopron

Sopron
8

Eladó 74.10m² új építésű tégla lakás, Sopron

Sopron, Belváros
3

Eladó 90.00m² új építésű családi ház, Sopron

Sopron
3

Eladó 90.00m² új építésű családi ház, Sopron

Sopron
4

Eladó 320.00m² családi ház, Sopron

Sopron, Felső-lővérek
Hirdetés
Hirdetés
9

Eladó 188.65m² új építésű családi ház, Sopron

Sopron
6
CSOK 10+10

Eladó 126.50m² új építésű családi ház, Sopron

Sopron
8

Eladó 214.41m² új építésű családi ház, Sopron

Sopron