Hirdetés

Soproni eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

1259

Ezen az oldalon a Sopronban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re, a Soproni-hegység és Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva-patak völgyében fekszik. Területén áthalad a 84-es főút, mely Sárvárral és Béccsel köti össze. Építészete, kultúrája és művészeti élete gazdag és sokszínű. Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városa, 1975-ben megkapta a Műemlékvédelmi Európa Díj aranyérmét. A Lővérek hegység szubalpin klímájának köszönhetően Sopron hivatalosan jegyzett klimatikus gyógyüdülőhely, mely lehetőséget nyújt túrázásra, valamint az erdei tornapálya és a kalandpark kipróbálására. Sopron egyúttal történelmi borvidék is, a „Kékfrankos fővárosa”. A város határában elhelyezkedő Fertő tó, ahol lehetőség nyílik kenuzásra, vitorlázásra és szörfözésre, valamint fürdésre. A tó körül kiépített kerékpárhálózaton pedig körbe lehet kerekezni a tavat. A „Hűség városának” jelképe a Tűztorony, mely római falmaradványokra épült. A Tűztorony őreinek nemcsak azt kellett figyelni, ha valahol tűz ütött ki, hanem azt is jelezniük kellett, ha idegen katonák, vagy idegen bort szállító szekerek közeledtek a város felé. Innen figyelmeztették trombitaszóval a soproniakat negyedóránként az idő múlására is. További nevezetességei a Fabricius-ház, mely alatt római fürdő maradványaira leltek a régészek, a Stornó-ház, melyben a Storno család műgyűjteményét lehet megtekinteni, valamint Melocco Miklós monumentális szoborkompozíciója. A Nyugat-Magyarországi Egyetem Ligneum Látogatóközpontjában pedig a fa csodálatos világát ismerhetik meg az idelátogatók. A Kékfrankos Nyár, a VOLT Fesztivál, a Fertő Party és a Tündérfesztivál csak néhány Sopron rendezvényei közül. Téglalakást keres Sopronban? Az Aranyhegy lakóparkban, a Lehár Ferenc utcai lakóparkban, vagy a belvárosban biztosan talál. Családi házat vásárolna? A Felső Lővérekben, az Alsó Lővérekben, vagy az Ágfalvi úti lakóparkban biztosan megtalálja álmai otthonát. Panellakást szeretne? Válogasson a Jereván lakótelep lakásai között. Építési telket, külterületi telket, vagy üdülőtelket vásárolna a Virágvölgy ingatlanjai közt biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A városban 21 óvoda, 8 általános iskola, 12 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen soproni ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó társasházi lakás, Sopron, Jereván lakótelep

Sopron, Jereván lakótelep
8

Eladó 107.00m² tégla lakás, Sopron

Sopron, Belváros
10

Eladó 106.00m² tégla lakás, Sopron

Sopron
Hirdetés
4

Kiadó 52.00m² tégla lakás, Sopron

Sopron
6

Kiadó 52.00m² tégla lakás, Sopron

Sopron
15

Kiadó 38.00m² családi ház, Sopron

Sopron
4

Eladó 16.00m² nem üzletközpontban, Sopron

Sopron
6

Eladó 84.59m² új építésű tégla lakás, Sopron

Sopron, Aranyhegy
6

Eladó 88.48m² új építésű tégla lakás, Sopron

Sopron, Aranyhegy
6

Eladó 84.45m² új építésű tégla lakás, Sopron

Sopron, Aranyhegy
5

Kiadó 16.00m² nem üzletközpontban, Sopron

Sopron, Jereván Ltp
Hirdetés
8

Kiadó téglalakás, Sopron

Sopron
29

Eladó családi ház, Sopron

Sopron
9

Eladó téglalakás, Sopron

Sopron
13

Eladó téglalakás, Sopron

Sopron
11

Eladó téglalakás, Sopron

Sopron
55

Kiadó Iroda, Sopron Csengery

Sopron
Hirdetés
55

Kiadó Raktár, Sopron Csengery

Sopron
20

Eladó családi ház, Sopron, Deák tér

Sopron, Deák tér
5

Eladó téglalakás, Sopron, II. Rákóczi Ferenc

Sopron, II. Rákóczi Ferenc