Hirdetés

Soproni eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

1328

Ezen az oldalon a Sopronban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re, a Soproni-hegység és Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva-patak völgyében fekszik. Területén áthalad a 84-es főút, mely Sárvárral és Béccsel köti össze. Építészete, kultúrája és művészeti élete gazdag és sokszínű. Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városa, 1975-ben megkapta a Műemlékvédelmi Európa Díj aranyérmét. A Lővérek hegység szubalpin klímájának köszönhetően Sopron hivatalosan jegyzett klimatikus gyógyüdülőhely, mely lehetőséget nyújt túrázásra, valamint az erdei tornapálya és a kalandpark kipróbálására. Sopron egyúttal történelmi borvidék is, a „Kékfrankos fővárosa”. A város határában elhelyezkedő Fertő tó, ahol lehetőség nyílik kenuzásra, vitorlázásra és szörfözésre, valamint fürdésre. A tó körül kiépített kerékpárhálózaton pedig körbe lehet kerekezni a tavat. A „Hűség városának” jelképe a Tűztorony, mely római falmaradványokra épült. A Tűztorony őreinek nemcsak azt kellett figyelni, ha valahol tűz ütött ki, hanem azt is jelezniük kellett, ha idegen katonák, vagy idegen bort szállító szekerek közeledtek a város felé. Innen figyelmeztették trombitaszóval a soproniakat negyedóránként az idő múlására is. További nevezetességei a Fabricius-ház, mely alatt római fürdő maradványaira leltek a régészek, a Stornó-ház, melyben a Storno család műgyűjteményét lehet megtekinteni, valamint Melocco Miklós monumentális szoborkompozíciója. A Nyugat-Magyarországi Egyetem Ligneum Látogatóközpontjában pedig a fa csodálatos világát ismerhetik meg az idelátogatók. A Kékfrankos Nyár, a VOLT Fesztivál, a Fertő Party és a Tündérfesztivál csak néhány Sopron rendezvényei közül. Téglalakást keres Sopronban? Az Aranyhegy lakóparkban, a Lehár Ferenc utcai lakóparkban, vagy a belvárosban biztosan talál. Családi házat vásárolna? A Felső Lővérekben, az Alsó Lővérekben, vagy az Ágfalvi úti lakóparkban biztosan megtalálja álmai otthonát. Panellakást szeretne? Válogasson a Jereván lakótelep lakásai között. Építési telket, külterületi telket, vagy üdülőtelket vásárolna a Virágvölgy ingatlanjai közt biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A városban 21 óvoda, 8 általános iskola, 12 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen soproni ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Sopronban másfél éves, bútorozott földszinti lakás kiadó.

Sopron, Ravazd u.
6

Várkerülettől 3 percre a Szt. Mihály utcában 56 nm 2 szobás komfortos lakás eladó.

Sopron, Szt Mihály domb
6

Sopron belvárosában szép, felújított állapotú 49 m2 2 szobás cirkó fűtéses lakás eladó

Sopron, Belváros
Hirdetés

Eladó panellakás, Sopron

Sopron
14

Belvároshoz közeli fiatalos modern lakás

Sopron, Belváros közeli
12

Kiadó téglalakás, Sopron, Aranyhegyi lakópark

Sopron, Aranyhegyi lakópark
10

Eladó 106.00m² tégla lakás, Sopron

Sopron

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Sopron

Sopron

Sopron, Kertváros utca, 189 m²-es, 2 generációs, családi ház, 5 szobás, felújított / újszerű állapotú

Sopron, Kertváros utca
13

Sopron, Pihenőkereszt utca, 64 m²-es, 2. emeleti (tetőtéri), társasházi lakás, 3 szobás

Sopron, Pihenőkereszt utca
Hirdetés

Sopron, Belváros utca, 110 m²-es, földszinti, társasházi lakás, 4 szobás, jó állapotú, gázcirkó fűtés

Sopron, Belváros utca
11

Sopron, Belváros utca, 40 m²-es, földszinti, társasházi lakás, 1+2 félszobás, felújítandó állapotú

Sopron, Belváros utca
8

Sopron, Lővérek utca, 240 m²-es, családi ház, 4+1 félszobás, jó állapotú, gázcirkó fűtés

Sopron, Lővérek utca
19

Eladó üdülő, nyaraló, Sopron

Sopron
19

Eladó külterületi telek, Sopron

Sopron
24

Eladó családi ház, Sopron, Deák tér

Sopron, Deák tér
Hirdetés
22

ELADÓ LUXUSHÁZ SOPRON LŐVÉREKBEN

Sopron, LŐVÉREK
7

Eladó családi ház, Sopron

Sopron

Eladó egyéb lakás, Sopron

Sopron