Soproni eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

1264

Ezen az oldalon a Sopronban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re, a Soproni-hegység és Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva-patak völgyében fekszik. Területén áthalad a 84-es főút, mely Sárvárral és Béccsel köti össze. Építészete, kultúrája és művészeti élete gazdag és sokszínű. Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városa, 1975-ben megkapta a Műemlékvédelmi Európa Díj aranyérmét. A Lővérek hegység szubalpin klímájának köszönhetően Sopron hivatalosan jegyzett klimatikus gyógyüdülőhely, mely lehetőséget nyújt túrázásra, valamint az erdei tornapálya és a kalandpark kipróbálására. Sopron egyúttal történelmi borvidék is, a „Kékfrankos fővárosa”. A város határában elhelyezkedő Fertő tó, ahol lehetőség nyílik kenuzásra, vitorlázásra és szörfözésre, valamint fürdésre. A tó körül kiépített kerékpárhálózaton pedig körbe lehet kerekezni a tavat. A „Hűség városának” jelképe a Tűztorony, mely római falmaradványokra épült. A Tűztorony őreinek nemcsak azt kellett figyelni, ha valahol tűz ütött ki, hanem azt is jelezniük kellett, ha idegen katonák, vagy idegen bort szállító szekerek közeledtek a város felé. Innen figyelmeztették trombitaszóval a soproniakat negyedóránként az idő múlására is. További nevezetességei a Fabricius-ház, mely alatt római fürdő maradványaira leltek a régészek, a Stornó-ház, melyben a Storno család műgyűjteményét lehet megtekinteni, valamint Melocco Miklós monumentális szoborkompozíciója. A Nyugat-Magyarországi Egyetem Ligneum Látogatóközpontjában pedig a fa csodálatos világát ismerhetik meg az idelátogatók. A Kékfrankos Nyár, a VOLT Fesztivál, a Fertő Party és a Tündérfesztivál csak néhány Sopron rendezvényei közül. Téglalakást keres Sopronban? Az Aranyhegy lakóparkban, a Lehár Ferenc utcai lakóparkban, vagy a belvárosban biztosan talál. Családi házat vásárolna? A Felső Lővérekben, az Alsó Lővérekben, vagy az Ágfalvi úti lakóparkban biztosan megtalálja álmai otthonát. Panellakást szeretne? Válogasson a Jereván lakótelep lakásai között. Építési telket, külterületi telket, vagy üdülőtelket vásárolna a Virágvölgy ingatlanjai közt biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A városban 21 óvoda, 8 általános iskola, 12 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen soproni ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Soproni Bánfalvi lakás

Sopron, Bánfalva
3

Eladó családi ház, Sopron, Sopron teljesen felújított/korszerűsített 70 m2+kiskertes

Sopron, Sopron teljesen felújított/korszerűsített 70 m2+kiskertes
3

Eladó családi ház, Sopron, Sopron Gazda utca

Sopron, Sopron Gazda utca
13

Eladó 142.00m² tégla lakás, Sopron

Sopron
11

Eladó 550.00m² panzió, Sopron

Sopron
4

Eladó 1061.00m² ipari, keresk. telek, Sopron

Sopron

Eladó 76.00m² tégla lakás, Sopron

Sopron
14

Eladó 107.00m² tégla lakás, Sopron

Sopron
14

Eladó 86.00m² tégla lakás, Sopron

Sopron
3

Eladó 183.00m² családi ház, Sopron

Sopron
3

Eladó 102.74m² tégla lakás, Sopron

Sopron
3

Eladó 84.39m² tégla lakás, Sopron

Sopron
3

Eladó 78.04m² tégla lakás, Sopron

Sopron
10

Kiadó téglalakás, Sopron, Aranyhegy

Sopron, Aranyhegy
6

Sopronban több funkcióra alkalmas ingatlan KIADÓ!

Sopron
3

Eladó családi ház, Sopron, Sopron lakópark

Sopron, Sopron lakópark
3

Eladó családi ház, Sopron, Sopron Alsólőverek

Sopron, Sopron Alsólőverek
3

Eladó családi ház, Sopron, Sopron belvárosi többlakássá alakítható zöldudvaros .....

Sopron, Sopron belvárosi többlakássá alakítható zöldudvaros .....
3

Eladó téglalakás, Sopron, Sopron piaci ár alatt:szerkezetkészen n.+2 szoba+erkélyes

Sopron, Sopron piaci ár alatt:szerkezetkészen n.+2 szoba+erkélyes