Soproni eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

908

Ezen az oldalon a Sopronban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re, a Soproni-hegység és Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva-patak völgyében fekszik. Területén áthalad a 84-es főút, mely Sárvárral és Béccsel köti össze. Építészete, kultúrája és művészeti élete gazdag és sokszínű. Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városa, 1975-ben megkapta a Műemlékvédelmi Európa Díj aranyérmét. A Lővérek hegység szubalpin klímájának köszönhetően Sopron hivatalosan jegyzett klimatikus gyógyüdülőhely, mely lehetőséget nyújt túrázásra, valamint az erdei tornapálya és a kalandpark kipróbálására. Sopron egyúttal történelmi borvidék is, a „Kékfrankos fővárosa”. A város határában elhelyezkedő Fertő tó, ahol lehetőség nyílik kenuzásra, vitorlázásra és szörfözésre, valamint fürdésre. A tó körül kiépített kerékpárhálózaton pedig körbe lehet kerekezni a tavat. A „Hűség városának” jelképe a Tűztorony, mely római falmaradványokra épült. A Tűztorony őreinek nemcsak azt kellett figyelni, ha valahol tűz ütött ki, hanem azt is jelezniük kellett, ha idegen katonák, vagy idegen bort szállító szekerek közeledtek a város felé. Innen figyelmeztették trombitaszóval a soproniakat negyedóránként az idő múlására is. További nevezetességei a Fabricius-ház, mely alatt római fürdő maradványaira leltek a régészek, a Stornó-ház, melyben a Storno család műgyűjteményét lehet megtekinteni, valamint Melocco Miklós monumentális szoborkompozíciója. A Nyugat-Magyarországi Egyetem Ligneum Látogatóközpontjában pedig a fa csodálatos világát ismerhetik meg az idelátogatók. A Kékfrankos Nyár, a VOLT Fesztivál, a Fertő Party és a Tündérfesztivál csak néhány Sopron rendezvényei közül. Téglalakást keres Sopronban? Az Aranyhegy lakóparkban, a Lehár Ferenc utcai lakóparkban, vagy a belvárosban biztosan talál. Családi házat vásárolna? A Felső Lővérekben, az Alsó Lővérekben, vagy az Ágfalvi úti lakóparkban biztosan megtalálja álmai otthonát. Panellakást szeretne? Válogasson a Jereván lakótelep lakásai között. Építési telket, külterületi telket, vagy üdülőtelket vásárolna a Virágvölgy ingatlanjai közt biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A városban 21 óvoda, 8 általános iskola, 12 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen soproni ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Aranyhegyi lakóparkban 1 szoba+nappalis lakás kiadó!

Sopron, Aranyhegy
11

Lakás pár perc sétára a belvároshoz!

Sopron, Csenegry
8

Jó beosztású, 3 szobás, cirkófűtéses lakás, belváros közelében.

Sopron, belváros
10

Sopronban, igényes, újszerű, nagy teraszos, klimatizált lakás!

Sopron, .
10

Sopron zöldövezetében, felújított sorház, kerttel, garázzsal!

Sopron, Lővérek
15

Sopron zöldövezetében igényes, egyedi hangulatú családi ház.

Sopron, Felső-Lővérek
9

Sopronban, központhoz közel csendes helyen családi ház eladó!

Sopron, belváros
10

Sopronban, jó elosztású, nagy teraszos, cirkófűtéses lakás!

Sopron, kertváros
10

Sopron belvárosában, I.emeleti, felújított, cirkófűtéses lakás!

Sopron, belváros
10

Sopronban, belvárosban, IRODÁNAK, RENDELŐNEK is alkalmas lakás!

Sopron, belváros
9

Belvárosban, I.emeleti, cirkófűtéses lakás, rendezett környezetben!

Sopron, belváros
10

Sopronban, 98nm felújított lakás, kertrészekkel, autóbeállóval!

Sopron, belváros mellett

Csendes, zöldövezetben építési telek eladó.

Sopron, Görbehalom
9

Soprn belvárosában, 2 szobás, cirkófűtéses lakás REÁLIS ÁRON!!!

Sopron, belváros
2

Csendes, zöldövezetben építési telek eladó.

Sopron, Görbehalom
7

Sopron belvárosában, igényesen felújított garzon!

Sopron, belváros

Sopronban 1066nm építési telek, zöldövezeti környezetben.

Sopron, Virágvölgy

Panorámás telek Sopronban.

Sopron, Virágvölgy
2

Egyedi hangulatú, panorámás építési telek Sopron-Brennbergbányán!

Sopron, Brennberg
11

Sopronban belvárosi otthon eladó

Sopron