Soproni eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

988

Ezen az oldalon a Sopronban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re, a Soproni-hegység és Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva-patak völgyében fekszik. Területén áthalad a 84-es főút, mely Sárvárral és Béccsel köti össze. Építészete, kultúrája és művészeti élete gazdag és sokszínű. Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városa, 1975-ben megkapta a Műemlékvédelmi Európa Díj aranyérmét. A Lővérek hegység szubalpin klímájának köszönhetően Sopron hivatalosan jegyzett klimatikus gyógyüdülőhely, mely lehetőséget nyújt túrázásra, valamint az erdei tornapálya és a kalandpark kipróbálására. Sopron egyúttal történelmi borvidék is, a „Kékfrankos fővárosa”. A város határában elhelyezkedő Fertő tó, ahol lehetőség nyílik kenuzásra, vitorlázásra és szörfözésre, valamint fürdésre. A tó körül kiépített kerékpárhálózaton pedig körbe lehet kerekezni a tavat. A „Hűség városának” jelképe a Tűztorony, mely római falmaradványokra épült. A Tűztorony őreinek nemcsak azt kellett figyelni, ha valahol tűz ütött ki, hanem azt is jelezniük kellett, ha idegen katonák, vagy idegen bort szállító szekerek közeledtek a város felé. Innen figyelmeztették trombitaszóval a soproniakat negyedóránként az idő múlására is. További nevezetességei a Fabricius-ház, mely alatt római fürdő maradványaira leltek a régészek, a Stornó-ház, melyben a Storno család műgyűjteményét lehet megtekinteni, valamint Melocco Miklós monumentális szoborkompozíciója. A Nyugat-Magyarországi Egyetem Ligneum Látogatóközpontjában pedig a fa csodálatos világát ismerhetik meg az idelátogatók. A Kékfrankos Nyár, a VOLT Fesztivál, a Fertő Party és a Tündérfesztivál csak néhány Sopron rendezvényei közül. Téglalakást keres Sopronban? Az Aranyhegy lakóparkban, a Lehár Ferenc utcai lakóparkban, vagy a belvárosban biztosan talál. Családi házat vásárolna? A Felső Lővérekben, az Alsó Lővérekben, vagy az Ágfalvi úti lakóparkban biztosan megtalálja álmai otthonát. Panellakást szeretne? Válogasson a Jereván lakótelep lakásai között. Építési telket, külterületi telket, vagy üdülőtelket vásárolna a Virágvölgy ingatlanjai közt biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A városban 21 óvoda, 8 általános iskola, 12 középiskola és 2 művészetoktatási intézmény működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen soproni ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Belvárosában szép felújított 109 m2 4 szobás I.emeleti polgári lakás akár irodának, rendelőnek

Sopron, Belváros
5

Sopron, Külterület utca, 2482 m²-es, telek

Sopron, Külterület utca
5

Sopron, Lővérekben utca, 110 m²-es, családi ház, 4 szobás, jó állapotú, padlófűtés + radiátor

Sopron, Lővérekben utca

Sopron, Tómalom utca, 348 m²-es, telek

Sopron, Tómalom utca
5

Sopron, belváros, 195 m²-es, családi ház, 3 szobás, felújítandó állapotú, gázcirkó fűtés

Sopron, belváros
9

Eladó 28.00m² panel lakás, Sopron

Sopron, Jereván Ltp
17

Eladó 120.00m² családi ház, Sopron

Sopron
8

Kiadó téglalakás, Sopron

Sopron
7

Sopronban, központi helyen egy fél társasház eladó

Sopron, Ferenczy János utca
8

Tanya Sopronban? És csak ennyiért? Igen, csak nálunk!

Sopron
11

Óriási, klasszikus soproni polgári lakás eladó

Sopron
8

992 nm-es belterületi telek Sopronban eladó - Csak nálunk!

Sopron, Tómalom
25

BELVÁROS KÖZELI FIATALOS LAKÁS KERTEL ELADÓ

Sopron, BELVÁROS KÖZELI
10

ELADÓ LAKÁS SOPRONBAN

Sopron, Ravazdutcai lakópark
8

Sopron történelmi belvárosában Eladó egy garzon lakás

Sopron, Belváros
6

Eladó 1934.00m² építési telek, Sopron

Sopron, Virágvölgy
9

Eladó 450.00m² családi ház, Sopron

Sopron
8

Eladó 9600.00m² új építésű hotel, Sopron

Sopron
10

Eladó 446.00m² egyéb ingatlan, Sopron

Sopron, Felső-lővérek
7

Eladó 9600.00m² hotel, Sopron

Sopron