Eladó és kiadó ingatlanok Solymáron

Találati lista:

41

Itt találhatóak a solymári ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Solymár a Budai-hegység, a Pilis, a Jegenye-völgy és az Aranyhegyi-patak által közrefogott területen helyezkedik el. Közúton a 10-es főúton, vasúton a Budapest–Esztergom vonalon érhető el legegyszerűbben. A község középkori építészeti emléke a Mátyás-dombon található Solymári Vár, a köztudatban Szarkavár. A vár romjait 2005-2006 folyamán felújították, azóta látogatható. Másik jelentős építészeti nevezetessége a Nieger-Valkó-kúria, melyben a XIX.-XX. század fordulójától Nieger Károly festőművész, templomfestő, majd id. és ifj. Valkó László iparművészek, valamint dr. Valkó Arisztid régész lakott. A község kiállítóhelye a Dr. Jablonkay István Helytörténeti Gyűjtemény, mely nevét első vezetőjéről kapta, aki 28 éven át szervezte a gyűjteményt és rendezte kiállításait. Az épületben történeti-régészeti, néprajzi kiállítás, egy szatócsboltot és egy XX. század elejei patikát bemutató kiállítás látogatható. A település természeti értéke az Ördöglyuk-barlang a Budai-hegységben, a Zsíros-hegycsoport oldalában található. A fokozottan védett barlang csak engedéllyel látogatható, kulcsát és a látogatási engedélyt a Duna–Ipoly Nemzeti Park adja ki. A község legérdekesebb rendezvényei a Traktortalálkozó és a Gospel Fesztivál. Családi házat keres Solymáron? A központban vagy a Kerekhegyen biztosan megtalálja álmai otthonát. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget solymári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Pest megye, Solymár - Eladó önálló ház

Solymár
22

Eladó Ház, Solymár

Solymár
6

Eladó lakás, 2083 Solymár, Solymár

Solymár, Hegy utca
5

Solymár kiadó műhely.

Solymár

Solymáron építési telek eladó

Solymár
2

Solymár iparterületén 13, 14, 18 m2-es irodahelyiség kiadó

Solymár
4

Solymár iparterületén 160 nm-es műhely/bemutató terem/raktárhelyiség kiadó

Solymár
15

Eladó családi ház, Solymár

Solymár
11

Solymár Kerekhegy

Solymár

Kiadó gyárépület, Solymár

Solymár
21

Eladó Sorház, Solymár, Nincs megadva, 128nm, 44900000 Ft

Solymár, Nincs megadva
7

Eladó Családi ház, Solymár, Nincs megadva, 290nm, 99800000 Ft

Solymár, Nincs megadva

Kiadó családi ház, Solymár

Solymár
23

Budapesthez közel, tájvédelmi terület határán

Solymár
22

ÖKOLOGIKUS LUXUS VILLA SOLYMÁRON!

Solymár
13

Eladó sorház, Solymár

Solymár

Eladó téglalakás, Solymár

Solymár

Kiadó téglalakás, Solymár

Solymár
16

Eladó családi ház, Solymár

Solymár
11

Eladó családi ház, Solymár

Solymár