Eladó és kiadó ingatlanok Solymáron

Találati lista:

50

Itt találhatóak a solymári ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Solymár a Budai-hegység, a Pilis, a Jegenye-völgy és az Aranyhegyi-patak által közrefogott területen helyezkedik el. Közúton a 10-es főúton, vasúton a Budapest–Esztergom vonalon érhető el legegyszerűbben. A község középkori építészeti emléke a Mátyás-dombon található Solymári Vár, a köztudatban Szarkavár. A vár romjait 2005-2006 folyamán felújították, azóta látogatható. Másik jelentős építészeti nevezetessége a Nieger-Valkó-kúria, melyben a XIX.-XX. század fordulójától Nieger Károly festőművész, templomfestő, majd id. és ifj. Valkó László iparművészek, valamint dr. Valkó Arisztid régész lakott. A község kiállítóhelye a Dr. Jablonkay István Helytörténeti Gyűjtemény, mely nevét első vezetőjéről kapta, aki 28 éven át szervezte a gyűjteményt és rendezte kiállításait. Az épületben történeti-régészeti, néprajzi kiállítás, egy szatócsboltot és egy XX. század elejei patikát bemutató kiállítás látogatható. A település természeti értéke az Ördöglyuk-barlang a Budai-hegységben, a Zsíros-hegycsoport oldalában található. A fokozottan védett barlang csak engedéllyel látogatható, kulcsát és a látogatási engedélyt a Duna–Ipoly Nemzeti Park adja ki. A község legérdekesebb rendezvényei a Traktortalálkozó és a Gospel Fesztivál. Családi házat keres Solymáron? A központban vagy a Kerekhegyen biztosan megtalálja álmai otthonát. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget solymári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

SOLYMÁR, , 2 szobás 68 nm-es felújított családi ház 95.000.-ft kiadó !

Solymár
13

Pest megye, Solymár - Eladó önálló ház

Solymár
22

Eladó Ház, Solymár

Solymár
16

Eladó Lakás, Solymár

Solymár, Hegy utca
5

Solymár kiadó műhely.

Solymár

Solymáron építési telek eladó

Solymár
2

Solymár iparterületén 20, 30, 40 m2-es irodahelyiségek kiadók

Solymár
6

Solymáron, a kerek-hegyen új építésű ikerházfél eladó

Solymár
3

Solymár iparterületén 95 nm-es műhely, ill. raktárhelyiség kiadó

Solymár
4

Solymár iparterületén 145 nm-es műhely, ill. raktárhelyiség irodával kiadó

Solymár
15

Eladó családi ház, Solymár

Solymár
12

Eladó Lakás, Solymár

Solymár

Solymáron 2 szobás családi ház sürgősen kiadó 90.000.-ft

Solymár
23

SOLYMÁRON ÖRÖK PANORÁMÁS, Pilisi-hegyekre néző  KÉTGENERÁCIÓS családi ház ELADÓ!

Solymár

Kiadó gyárépület, Solymár

Solymár
10

Eladó Sorház, Solymár

Solymár, Rózsika utca
5

Eladó Ikerház, Solymár, Nincs megadva, 207nm, 144990000 Ft

Solymár, Nincs megadva
14

PEMÜ Sportpálya

Solymár