Hirdetés

Siófoki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

2000

Ezen az oldalon a Siófokon található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Siófok a Balaton déli partjának legnagyobb városa, a Sió-csatorna torkolatánál fekszik. Megközelíthető a 103 km-re fekvő Budapestről a 7-es főúton vagy az M7-es autópályán, illetve a 93 km-re fekvő Szekszárdról a 65-ös főúton. Vasúti csomópontként a Székesfehérvár–Gyékényes és a Kaposvár–Siófok-vasútvonalon érhető el. Vízi úton az északi parton Balatonföldvárral és Tihannyal áll összeköttetésben. Siófok a nyár fővárosa, homokos partja az Aranypart és az Ezüstpart, lassan mélyülő, gyorsan felmelegedő sekély vizével a kisgyermekes családok kedvelt üdülőhelyévé, és a Balaton déli partjának legnépszerűbb városává teszi. Pezsgő éjszakai élete miatt a fiatalok is ezt a Balaton parti várost keresik fel a legszívesebben. A város jelképe a Víztorony. Nevezetes épületei a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplom, a Kálmán Imre Emlékház, a Jókai Villa, melyben Jókai Mór élete utolsó nyarát töltötte. Siófok, a parkok és virágok városa az 1996-ban létesült Millenium Park látványosságai a Zenepavilon és Bartha Lajos Napóra-kompozíciója. A Petőfi sétányon sétálva a baloldalon láthatjuk Siófok legnagyobb és legpatinásabb parkját, a Jókai parkot, mely egykor a siófoki lóverseny-pályának adott otthont. A város további nevezetességei a Kálmán Imre Szabadtéri színpad, az Ásványmúzeum, Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye, államilag védett gyűjtemény, a balatoni gőzhajózás 100., 125. és 150. jubileumára felállított emlékmű és a Meteorológiai Obszervatórium. Siófok élményfürdője a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely a római fürdők hangulatát idézi. Legjelentősebb rendezvényei a Tojásfesztivál , a New Orleans Jazz Fesztivál és a Siófolk fesztivál. Üdülőt, nyaralót keres Siófokon? Az Aranypart és az Ezüstpart üdülői Önre várnak, de Sóstón is megtalálhatja álmai nyaralóját. Családi házat vásárolna? A belvárosban, Kilitiben, az Aranyparton és az Ezüstparton számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást szeretne? Az aranyparton és a belvárosban is megtalálhatja az Önnek tetszőt. A Foki-hegyre szeretne költözni? Itt családi házat, tégla- és panellakást egyaránt találhat. Üzletet szeretne nyitni? A belvárosban eladó üzlethelyiségeket talál. A városban 10 óvoda, 5 általános iskola, 3 középiskola és a Kodolányi János Főiskola Siófoki Intézete működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget siófoki ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Hirdetés
23

Eladó 1820 m² hotel, Siófok

Siófok
20

Eladó hotel, panzió, Siófok, Aranypart, Aranypart

Siófok, Aranypart, Aranypart
13

Eladó hotel, panzió, Siófok, Aranyparttól 2 perces sétára

Siófok, Aranyparttól 2 perces sétára
13

Eladó családi ház, Siófok, Belváros

Siófok, Belváros
12

Kiadó családi ház, Siófok, Ezüstpart, Ezüstpart

Siófok, Ezüstpart, Ezüstpart
Hirdetés

Siófok, József A.u. utca, 286 m²-es, ikerház, 10 szobás, kiváló állapotú, gázkonvektor fűtés

Siófok, József A.u. utca
12

Siófok, Centrum közeli utca, 368 m²-es, családi ház, 12 szobás, felújított / újszerű állapotú

Siófok, Centrum közeli utca
20

Siófok, Aranypart, 330 m²-es, családi ház, 8 szobás, felújított / újszerű állapotú, gázcirkó fűtés

Siófok, Aranypart
16

Siófok, Töreki utca, 300 m²-es, családi ház, 5 szobás, extrán felszerelt állapotú, gázcirkó fűtés

Siófok, Töreki utca
8

Siófok, Liszt Ferenc sétány, 74 m²-es, földszinti, társasházi lakás, 3 szobás, kiváló állapotú

Siófok, Liszt Ferenc sétány

Siófok, Lajos utca, 1381 m²-es, telek

Siófok, Lajos utca
Hirdetés
6

Siófok, Aranypart utca, 260 m²-es, családi ház, 9 szobás, kiváló állapotú, padlófűtés + radiátor

Siófok, Aranypart utca
2

Siófok, Pál utca, 969 m²-es, telek

Siófok, Pál utca
7

Siófok, Madaras utca, 1440 m²-es, sorház, 24 szobás, kiváló állapotú, gázcirkó fűtés

Siófok, Madaras utca
26

Siófok, Csendes utca, 168 m²-es, családi ház, 6 szobás, felújított / újszerű állapotú, egyéb

Siófok, Csendes utca
13

Siófok, Harangvirág utca, 145 m²-es, családi ház, 4 szobás, kiváló állapotú, gázcirkó fűtés

Siófok, Harangvirág utca
3

Siófok, Külterület utca, 16000 m²-es, telek

Siófok, Külterület utca
14

Siófok, Szőlőhegy utca, 1245 m²-es, telek

Siófok, Szőlőhegy utca
23

Siófok, Deák Ferenc sétány, 64 m²-es, 2. emeleti, társasházi lakás, 3 szobás, extrán felszerelt állapotú

Siófok, Deák Ferenc sétány