Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Sárváron

Találati lista: 91

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a sárvári ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Sárvár Szombathelytől 25 km-re a Rába folyó két partján, a Gyöngyös - patak torkolatától délre helyezkedik el. Szombathely felől a 88-as főúton közelíthető meg, míg a 84-es főúton Sopron és a Balaton felől is elérhető. Ma már mindkét főút elkerüli a települést, csökkentve ezáltal a zaj és légszennyezettséget. Legfőbb idegenforgalmi nevezetessége a Nádasdy – vár. Itt kapott helyet a Nádasdy Ferenc Múzeum, melyben többek között Iparművészeti kiállítás és Huszártörténeti kiállítás is megtekinthető. Másik Árpád-kori nevezetessége, a rábasömjéni Szent Márk katolikus templom. Sárváron 1961-ben találtak gyógyvizet olajfúrások során, a 2002-ben nyílt Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Magyarországon egyedülállóként a színvonalas szolgáltatásai miatt 2004-ben az Európai Királyi Fürdők Szövetségének (Royal Spas of Europe) tagjává vált. 2011-re Sárvár alkalmassá vált a gyógyhely cím megszerzésére, melyet nem csak gyógyvizének, hanem tiszta levegőjének és alacsony zajszennyezettségének is köszönhet. A város természeti értéke a Sárvári Arborétum, mely Magyarország egyik legidősebb gyűjteménye, elődjét 1546-ban alapították. Az aktív turizmus kedvelői a Sárvári Kalandparkban találnak kikapcsolódást. Földet, építési telket vásárolna? Sárváron, Sárvár-Hegyközségben és Sárvár-Rábasömjénben számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást keres? A belvárosban, vagy akár a fürdő közelébenis megtalálhatja jövendő otthonát. Családi házat szeretne? Sárvár-Hegyközségben, Sárvár-Rábasömjénben, a belvárosban, a Kertvárosban vagy akár a fürdőhöz közel is megtalálhatja az Önnek tetszőt. Vendéglátással foglalkozik? Sárváron a belvárosban és a fürdő közelében eladó vendéglők, éttermek, hotelek és panziók várják. A városban 2 óvoda, 3 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget sárvári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.