Sárospataki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

8

Ezen az oldalon a Sárospatakon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sárospatak történelmi és iskolaváros, Árpád-házi Szent Erzsébet szülővárosa a Zempléni-hegység és az Alföld találkozásánál, a Bodrog partján fekszik. Látnivalói közül a legjelentősebb a Rákóczi vár, mely a XVI. században épült. A pataki vártemplom és a plébániaház a város legrégibb műemlékei. A város szülöttének Árpád-házi Szent Erzsébetnek az emlékére nyílt kiállítás a Szent Erzsébet Házban, mely az egykori sárospataki elemi iskola épülete, és ahonnan útnak indulnak a zarándokok a Szent Erzsébet útra, mely Sárospatakot köti össze Kassával. 1959-ben találtak arra a gyógyvízre, melyre a Végardó fürdő épült, mely kellemes kikapcsolódást nyújt a város lakosainak és az idelátogatóknak egyaránt. Kedvelt kirándulóhely a Megyer-hegyi tengerszem, melynek helyén már a XV. században működő kőbánya volt. Az elhagyott malomkő-bánya fejtési gödrében alakult ki az a tó, melyet később Tengerszemnek neveztek el. A tavacska mellett az egykori bányászok riolittufába vájt szállásai láthatók. Családi házat keres Sárospatakon? Központhoz közel és a belvároson kívül is számos ajánlat közül válogathat. Panellakást, téglalakást vásárolna? A belvárosban és a lakótelepen is megtalálhatja az Önnek megfelelőt. A városban 1 óvoda, 3 általános iskola, 1 gimnázium, 1 szakképzőiskola, valamint a Sárospataki Református Kollégium gimnáziuma és általános iskolája és a Miskolci Egyetem Comenius Főiskolai Kara működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen sárospataki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Eladó Telek, Sárospatak

Sárospatak, Belváros
12

Eladó Ház, Sárospatak

Sárospatak, Belváros

Eladó családi ház, Sárospatak, Sárospatak Dobó Ferenc út

Sárospatak, Sárospatak Dobó Ferenc út
13

Eladó családi ház, Sárospatak, Dózsa György utca 72/B

Sárospatak, Dózsa György utca 72/B
15
CSOK ingatlan

Eladó Sárospatakon emeletes, 2 nappalis, 2 fürdőszobás 160 m2-es családi ház eladó

Sárospatak
9

Eladó Ház Sárospatakon

Sárospatak
6

Sárospatakon 909 m2 telek eladó

Sárospatak