Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Sárospataki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 32

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Sárospatakon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sárospatak történelmi és iskolaváros, Árpád-házi Szent Erzsébet szülővárosa a Zempléni-hegység és az Alföld találkozásánál, a Bodrog partján fekszik. Látnivalói közül a legjelentősebb a Rákóczi vár, mely a XVI. században épült. A pataki vártemplom és a plébániaház a város legrégibb műemlékei. A város szülöttének Árpád-házi Szent Erzsébetnek az emlékére nyílt kiállítás a Szent Erzsébet Házban, mely az egykori sárospataki elemi iskola épülete, és ahonnan útnak indulnak a zarándokok a Szent Erzsébet útra, mely Sárospatakot köti össze Kassával. 1959-ben találtak arra a gyógyvízre, melyre a Végardó fürdő épült, mely kellemes kikapcsolódást nyújt a város lakosainak és az idelátogatóknak egyaránt. Kedvelt kirándulóhely a Megyer-hegyi tengerszem, melynek helyén már a XV. században működő kőbánya volt. Az elhagyott malomkő-bánya fejtési gödrében alakult ki az a tó, melyet később Tengerszemnek neveztek el. A tavacska mellett az egykori bányászok riolittufába vájt szállásai láthatók. Családi házat keres Sárospatakon? Központhoz közel és a belvároson kívül is számos ajánlat közül válogathat. Panellakást, téglalakást vásárolna? A belvárosban és a lakótelepen is megtalálhatja az Önnek megfelelőt. A városban 1 óvoda, 3 általános iskola, 1 gimnázium, 1 szakképzőiskola, valamint a Sárospataki Református Kollégium gimnáziuma és általános iskolája és a Miskolci Egyetem Comenius Főiskolai Kara működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen sárospataki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.