Hirdetés

Sarkadi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

46

Ezen az oldalon a Sarkadon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sarkad város Békés megye északkeleti részén, a Fekete-Körös jobb oldalán, a román határ mentén helyezkedik el, a Sarkadi kistérség központja. Békéscsabától 30, Gyulától 16 kilométerre található. Fő folyója a Fekete-Körös. Sarkad városa megközelíthető közúton a megyeszékhely irányából Gyula és Doboz érintésével. Sarkad látnivalói az Almásy kastély és kastélypark, a Városi Képtár és Kónya Emlékszoba, a katolikus templom, a református templom és az Éden tavak. Az Almásy kastély egy oszlopcsarnokos, földszintes kúria, melyet az Almásy család - akik 1799-től 1945-ig a város földesurai voltak - épített empire stílusban, ma iskolaként üzemel. A Városi Képtár törzsanyagának nagy része Dr. Kesztyűs Ferenc festő- és grafikusművész adománya. A Kónya Emlékszoba, Kónya Sándor a világhírű tenorista pályájának fontos relikviáit adja közre. A mai református templom, mely 1700 körül épült a hajdani ősi egyház helyén áll. 1866-ban leégett, de két évvel később újra építették, tornya, mely az erdélyi templomok stílusát idéző kilenc fiatornyos torony 1880-ban készült el. A torony egyébként a linzi templom tornyának mása. A település mértani középpontjában található, a napjainkra kedvelt turisztikai helyszínné vált Éden tavak rehabilitációját Sarkad Város Önkormányzata több lépésben valósította meg. Mára két tó várja a kikapcsolódni vágyókat, a parton a gyerekeknek játszótérrel, főzési, piknikezési lehetőséggel. Az Éden-tó II. partján épült “Éden” Gyermek és Ifjúsági Tábor pedig szálláshelyet is kínál vendégeinek. Vásároljon családi házat Sarkadon, az Éden tavak városában, Békéscsabához közel, jó közlekedési lehetőségek mellett. A városban 4 óvoda, 3 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen sarkadi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad
12

Sarkadon 68 m2-es társasházi lakás SÜRGŐSEN, ÁRON ALUL ELADÓ!

Sarkad
Hirdetés
10

Gyula, Remete, kiadó gazdasági épület

Sarkad, Remete, Remete

Sarkad, osztatlan tulajdonú szántó rész

Sarkad

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad
15

Főút mellett N+3 szobás családi ház + 2 db 20 + 30 m2-es üzlet

Sarkad, belváros
15

4 szobás összkomfortos kétszintes ház, melléképületben üzlet

Sarkad, belváros

Sarkadon a belvároshoz közel 2 szobás kockaház

Sarkad, belváros
Hirdetés
12

Sarkadon 2,5 szobás tetőtér beépítéses családi ház

Sarkad, belterület

Működő Söröző

Sarkad
10

Sarkadon felújított családi ház

Sarkad
12

Sarkadon nappali+3 szobás tetőtér beépítéses ikerház egyike

Sarkad

Sarkadon építési tlek

Sarkad
9

Sarkad, Dohány utca

Sarkad, Sarkad
Hirdetés

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad
10

Sarkadon a Veres F. utcában

Sarkad, Sarkad