Sarkadi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

78

Ezen az oldalon a Sarkadon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sarkad város Békés megye északkeleti részén, a Fekete-Körös jobb oldalán, a román határ mentén helyezkedik el, a Sarkadi kistérség központja. Békéscsabától 30, Gyulától 16 kilométerre található. Fő folyója a Fekete-Körös. Sarkad városa megközelíthető közúton a megyeszékhely irányából Gyula és Doboz érintésével. Sarkad látnivalói az Almásy kastély és kastélypark, a Városi Képtár és Kónya Emlékszoba, a katolikus templom, a református templom és az Éden tavak. Az Almásy kastély egy oszlopcsarnokos, földszintes kúria, melyet az Almásy család - akik 1799-től 1945-ig a város földesurai voltak - épített empire stílusban, ma iskolaként üzemel. A Városi Képtár törzsanyagának nagy része Dr. Kesztyűs Ferenc festő- és grafikusművész adománya. A Kónya Emlékszoba, Kónya Sándor a világhírű tenorista pályájának fontos relikviáit adja közre. A mai református templom, mely 1700 körül épült a hajdani ősi egyház helyén áll. 1866-ban leégett, de két évvel később újra építették, tornya, mely az erdélyi templomok stílusát idéző kilenc fiatornyos torony 1880-ban készült el. A torony egyébként a linzi templom tornyának mása. A település mértani középpontjában található, a napjainkra kedvelt turisztikai helyszínné vált Éden tavak rehabilitációját Sarkad Város Önkormányzata több lépésben valósította meg. Mára két tó várja a kikapcsolódni vágyókat, a parton a gyerekeknek játszótérrel, főzési, piknikezési lehetőséggel. Az Éden-tó II. partján épült “Éden” Gyermek és Ifjúsági Tábor pedig szálláshelyet is kínál vendégeinek. Vásároljon családi házat Sarkadon, az Éden tavak városában, Békéscsabához közel, jó közlekedési lehetőségek mellett. A városban 4 óvoda, 3 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen sarkadi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad

Eladó építési telek, Sarkad

Sarkad

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad
11

Sarkadi családi ház

Sarkad

Sarkadon építési tlek

Sarkad
4

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad
3

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad
15

Sarkadon beépíthető tetőterű családi ház

Sarkad
15

Főút mellett N+3 szobás családi ház + 2 db 20 + 30 m2-es üzlet

Sarkad, belváros

Eladó borozó, söröző, büfé, Sarkad

Sarkad

Sarkadon építési telek

Sarkad
11

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad
2

Eladó családi ház, Sarkad

Sarkad
11

Főút mellett lévő családi ház telephelynek, vállalkozásra is alkalmas

Sarkad, Teleki rész
15

Sarkadon igényes kialakítású tetőtér beépítéses családi ház

Sarkad

Sarkadon belvárosi 1+2 fél szobás lakás

Sarkad, belváros
12

Sarkadon nappali+3 szobás tetőtér beépítéses ikerház egyike

Sarkad
13

Szinteltolásos ház Sarkadon eladó

Sarkad
18

Szép állapotú , tágas ház, Sarkadon eladó

Sarkad