Sárbogárdi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

65

Ezen az oldalon a Sárbogárdon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sárbogárd Fejér megye déli részén, a Mezőföld közepén terül el. A megye kisvárosai között a legnagyobb kiterjedésű település, több, egymástól kisebb-nagyobb távolságra fekvő település Bogárd, Tinód, Töbörzsök, Szentmiklós és Lók egyesülésével jött létre a XIX. sz-ban. A Székesfehérvárt Szekszárddal összekötő 63-as számú főút áthalad a városon. A hagyomány szerint innen származik Tinódi Lantos Sebestyén. A város másik híres szülötte, a reformkor egyik jelentős politikusa Meszlényi Rudolf, aki Kossuth Lajos húgát, Zsuzsannát vette feleségül, Kossuth pedig Meszlényi testvérét Teréziát. Sárbogárd nevezetességei a „Bolondvár” nevezetű földvár, mely Magyarország egyik legnagyobb, s legépebben fennmaradt bronzkori földvárának számít, a Térmeg-ház, melyet Térmeg László a régi nagyszülői parasztházból alakított ki, a Sárhatvani Nagyboldogasszony Kápolna, valamint a Rétszilasi-Őrspusztai tavak, melyeknek környéke természetvédelmi terület. Itt az öko-turizmus és a falusi vendéglátás kibontakozása és fejlesztése folyamatban van, hiszen a város hosszú távon erre alapozhatja idegenforgalmi jelentőségét. A Millennium alkalmából, önkormányzati és területfejlesztési támogatással 2001-ben adták át az Emlékparkot, amely Sárbogárd városképének meghatározó ékessége. 2004-ben átadásra került a minisztériumi támogatással felépített többfunkciós, műanyagbevonatú sportpálya. Családi házat keres Sárbogárdon? A Sárszentmiklósi, a Pusztaegresi városrészen és a város központjában is számtalan lehetőség közül válogathat. Panellakást vásárolna? Keresgéljen az Árpád lakótelep vagy az Ady lakótelep ingatlanjai között. A városban 4 óvoda, 3 általános iskola, 1 zeneiskola valamint 1 gimnázium és szakközépiskola.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen sárbogárdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó üdülő, nyaraló, Sárbogárd, Sárbogárd, Sárbogárd közelében

Sárbogárd, Sárbogárd, Sárbogárd közelében
3

Eladó egyéb telek, Sárbogárd, Pusztaegres, Deák Ferenc utca

Sárbogárd, Pusztaegres, Deák Ferenc utca

Eladó családi ház, Sárbogárd

Sárbogárd

Eladó házrész, Sárbogárd

Sárbogárd
9

Eladó családi ház, Sárbogárd

Sárbogárd

Sárbogárdon eladó 40 000 m2-es összközműves ipari telek!

Sárbogárd
10

Jó állapotú, központtól 15 percre

Sárbogárd
10

Eladó családi ház, Sárbogárd, Sárbogárd központhoz közel

Sárbogárd, Sárbogárd központhoz közel
9

Városközpontban tégla építésű, jó állapotú

Sárbogárd
14

SÁRBOGÁRDON 120M2-ES TÉGLA HÁZ ELADÓ!

Sárbogárd
10

Otthonos Vidéki ház

Sárbogárd
14

SÁRBOGÁRDON 120M2-ES TÉGLA HÁZ ELADÓ!

Sárbogárd
16

Többgenerációs családi ház

Sárbogárd
19

Eladó családi ház, Sárbogárd, Csendes

Sárbogárd, Csendes
15

Eladó családi ház, Sárbogárd, 63-as főútvonal mellett

Sárbogárd, 63-as főútvonal mellett
15

Eladó családi ház, Sárbogárd, Ipari

Sárbogárd, Ipari
3

Eladó családi ház, Sárbogárd, Szent István utca

Sárbogárd, Szent István utca
11

Jó állapotú családi ház

Sárbogárd
11

Eladó családi ház, Sárbogárd, Főútvonal

Sárbogárd, Főútvonal
14

Sárszentmiklós

Sárbogárd