Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Sándorfalvi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 73

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Sándorfalván megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sándorfalva Szegedtől 12 km-re észak-nyugatra Szeged és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark között félúton a megyeszékhelyet Csongráddal összekötő út mentén helyezkedik el. A település külterületének jelentős része, közigazgatási területének több mint 50 %-a a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzethez tartozik, így szikes pusztái és homoki erdője védett természeti értékek, a Sasér kócsag- és gémtelepei pedig a Ramsari egyezmény alá tartoznak. A város nevét Pallavicini Sándor őrgrófról kapta, aki birtokának ezen szegletében az 1879-es szegedi nagy árvíz után területet adományozott azoknak, akik mindenüket elveszítették művelésre, letelepedésre. Nevezetességei a Pallavicini kastély, és a Budai Sándor Emlékház és Tájház – Citeramúzeum, a sándorfalvi népi művészet hírét országban-világban Budai Sándor népművész alapozta meg, aki citeraiskola alapított, valamint naív festményeivel és meséivel is népművészeti értéket teremtett. A Csongrádra vezető úttól nyugatra található a kővágói bányató (Nádas-tó), s még néhány kisebb tó (Orchideás tavak néven is ismertek), melyek nem a tájvédelmi körzethez tartoznak. Itt egykor homokbányászat folyt, s az így kialakult két gödröt halastóvá , illetve stranddá alakították át, mely az utóbbi években nagyon népszerűvé vált a város és a környező települések lakosai körében. A Sándorfalvi Önkormányzat, itt hozta létre a Nádastó Szabadidőközpontot. Szegeden lakik és a hétvégéket csendes környezetben szeretné tölteni? Pihenni vagy kertészkedni szeretne? Sándorfalván üdülőket, zártkerteket vásárolhat. Sándorfalvára szeretne költözni? Számtalan családi ház közül válogathat. A városban 4 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen sándorfalvai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.