Sándorfalvi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

97

Ezen az oldalon a Sándorfalván megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sándorfalva Szegedtől 12 km-re észak-nyugatra Szeged és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark között félúton a megyeszékhelyet Csongráddal összekötő út mentén helyezkedik el. A település külterületének jelentős része, közigazgatási területének több mint 50 %-a a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzethez tartozik, így szikes pusztái és homoki erdője védett természeti értékek, a Sasér kócsag- és gémtelepei pedig a Ramsari egyezmény alá tartoznak. A város nevét Pallavicini Sándor őrgrófról kapta, aki birtokának ezen szegletében az 1879-es szegedi nagy árvíz után területet adományozott azoknak, akik mindenüket elveszítették művelésre, letelepedésre. Nevezetességei a Pallavicini kastély, és a Budai Sándor Emlékház és Tájház – Citeramúzeum, a sándorfalvi népi művészet hírét országban-világban Budai Sándor népművész alapozta meg, aki citeraiskola alapított, valamint naív festményeivel és meséivel is népművészeti értéket teremtett. A Csongrádra vezető úttól nyugatra található a kővágói bányató (Nádas-tó), s még néhány kisebb tó (Orchideás tavak néven is ismertek), melyek nem a tájvédelmi körzethez tartoznak. Itt egykor homokbányászat folyt, s az így kialakult két gödröt halastóvá , illetve stranddá alakították át, mely az utóbbi években nagyon népszerűvé vált a város és a környező települések lakosai körében. A Sándorfalvi Önkormányzat, itt hozta létre a Nádastó Szabadidőközpontot. Szegeden lakik és a hétvégéket csendes környezetben szeretné tölteni? Pihenni vagy kertészkedni szeretne? Sándorfalván üdülőket, zártkerteket vásárolhat. Sándorfalvára szeretne költözni? Számtalan családi ház közül válogathat. A városban 4 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen sándorfalvai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

19

Sándorfalván Új építésű, földszintes Családi ház Eladó!

Sándorfalva, Sándorfalva, Orgona utca
8

Jóó kis tanya Sándorfalva mellett

Sándorfalva
4

Jó helyen

Sándorfalva, Kővágó dúlő
2

Összközműves építési telek Sándorfalván!

Sándorfalva, Sándorfalva
17

Eladó családi ház, Sándorfalva

Sándorfalva
12

2002-be épült ház eladó Sándorfalván!

Sándorfalva
11

Felújított tanya aszfalt út mellett eladó!

Sándorfalva, Sándorfalva
9

Eladó családi ház, Sándorfalva

Sándorfalva

Müködő kertészet ELADÓ!

Sándorfalva
15

Félkész álom, kovácsolt vas kerítéssel, szegedtől 10 km-re.

Sándorfalva, Sándorfalva
8

Sürgősen eladó Sándorfalva családi ház.

Sándorfalva
10

Családi ház bővítési tervdokumentációval

Sándorfalva, Sándorfalva
11

Sándorfalvi családi ház eladó!

Sándorfalva
12

Családi ház jó adottságokkal

Sándorfalva
5

OLCSÓ TELEK SÁNDORFALVÁN

Sándorfalva, Sándorfalva
14

Sándorfalvi lehetőség 2 generációnak vagy vállalkozásnak !

Sándorfalva, Sándorfalva
3

Csak egy ugrás Szeged, eladó telek Sándorfalva

Sándorfalva
19

Sándorfalván igényesen felújított Családi ház Eladó!

Sándorfalva, Sándorfalva, Sport utca
8

Park az udvarban!

Sándorfalva, Sándorfalva
4

Sándorfalvi építési telek

Sándorfalva