Sajószentpéteri eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

51

Ezen az oldalon a Sajószentpéteren megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sajószentpéter Borsod-Abaúj-Zemplén megye középső részén, a Bükk-hegység északkeleti nyúlványai, valamint a Sajó folyó között, Miskolctól 13 km-re, a 26-os számú főútvonal mentén fekszik. Árpád kori település, melynek már a XIII. században volt temploma, melyet Szent Péter tiszteletére emeltek. A XVI. századtól több környező város itt tartja gyűléseit és jónevű református iskolájából, többen a wüttenbergi egyetemen folytatták tanulmányaikat. XVII. századra a város határa igen nagy bortermelő vidékké fejlődött. A XX. század elejétől a település életében az ipar vált egyre meghatározóbbá. Szénbányák és üveggyár működött a városban. Nevezetességei közül legjelentősebbek a gótikus stílusban épült református templom, a katolikus templom, Lévay József költőnek, a város szülöttének szülőháza, a Gedeon-kúria, mely 1820 körül épült, később oktatási célokra átalakították, és a mai napig iskolának ad otthont. Panellakást keres Sajószentpéteren? A Móra lakótelepen és a város központjában is számtalan lehetőség közül válogathat. Nyugodt csendes környezetben szeretne lakni, vagy fontosabb Önnek a városközpont közelsége? Téglalakást vagy inkább családi házat választana? Központhoz közel és a belvároson kívül is egyaránt talál lakásokat és családi házakat is. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen sajószentpéteri ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Sajószentpéter, Móra Lakótelep

Sajószentpéter
3

Új építésű lakás Sajószentpéter legjobb helyén - eladó társasházi lakás Sajószentpéteren

Sajószentpéter
3

Új építésű lakás Sajószentpéter legjobb helyén!

Sajószentpéter
3

Új építésű lakás Sajószentpéter legjobb helyén

Sajószentpéter
3

Új építésű lakás Sajószentpéter legjobb helyén

Sajószentpéter
3

Új építésű lakás Sajószentpéter legjobb helyén

Sajószentpéter

Sajószentpéter, Móra Lakótelep

Sajószentpéter
8

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Sajószentpéter

Sajószentpéter
8

Eladó építési telek, Sajószentpéter

Sajószentpéter
6

Eladó családi ház, Sajószentpéter

Sajószentpéter
9
CSOK ingatlan

Sajószentpéteren 1,5 szobás lakás kedvező áron eladó

Sajószentpéter
12

Eladó Lakás, Sajószentpéter 9.400.000 Ft

Sajószentpéter
21

Eladó Ház, Sajószentpéter 13.000.000 Ft

Sajószentpéter
20

Eladó sorház, Sajószentpéter, Belváros, Pécsi Sándor utca

Sajószentpéter, Belváros, Pécsi Sándor utca
8

Sajószentpéter, Harica utcában, rendezett társasház 2. emeletén 43 m2-es, 1+1 félszobás lakás eladó…

Sajószentpéter, Harica u.
12

Eladó sorház, Sajószentpéter, Sajószentpéter

Sajószentpéter, Sajószentpéter