Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Sajószentpéteri eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 29

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Sajószentpéteren megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sajószentpéter Borsod-Abaúj-Zemplén megye középső részén, a Bükk-hegység északkeleti nyúlványai, valamint a Sajó folyó között, Miskolctól 13 km-re, a 26-os számú főútvonal mentén fekszik. Árpád kori település, melynek már a XIII. században volt temploma, melyet Szent Péter tiszteletére emeltek. A XVI. századtól több környező város itt tartja gyűléseit és jónevű református iskolájából, többen a wüttenbergi egyetemen folytatták tanulmányaikat. XVII. századra a város határa igen nagy bortermelő vidékké fejlődött. A XX. század elejétől a település életében az ipar vált egyre meghatározóbbá. Szénbányák és üveggyár működött a városban. Nevezetességei közül legjelentősebbek a gótikus stílusban épült református templom, a katolikus templom, Lévay József költőnek, a város szülöttének szülőháza, a Gedeon-kúria, mely 1820 körül épült, később oktatási célokra átalakították, és a mai napig iskolának ad otthont. Panellakást keres Sajószentpéteren? A Móra lakótelepen és a város központjában is számtalan lehetőség közül válogathat. Nyugodt csendes környezetben szeretne lakni, vagy fontosabb Önnek a városközpont közelsége? Téglalakást vagy inkább családi házat választana? Központhoz közel és a belvároson kívül is egyaránt talál lakásokat és családi házakat is. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen sajószentpéteri ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.