Eladó és kiadó ingatlanok Ságváron

Találati lista:

41

Itt találhatóak a ságvári ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ságvár Külső-Somogy keleti részén, a Mezőföld és a Dunántúli-dombság határán fekszik, 5 km-re Siófoktól és az M7-es autópályától a Szekszárd felé vezető 65-ös főút mentén. Ságvárt az Észak-Somogyi dombok lankái veszik körül, melynek oldalain több száz pince található. A már közel 20 ezer évvel ezelőtt lakott településen a rómaiak honosították meg a borászatot. Az ásatások során egy erőd falait is feltárták, ez ma a református templom melletti romkertben látogatható. A település másik nevezetessége a Bujó-lik, egy egyre rövidülő alagút a Lándor-hegyen, melyet a szájhagyomány szerint az akkori református lelkész ásatott. Ságváron szeretne építkezni? A településen számtalan építési telek közül válogathat. Családi házat vásárolna? Ságváron, a település központjában, vagy a csendes mellékutcákban is találhat új építésű vagy akár felújításra váró családi házakat. Borászattal szeretne foglalkozni? Ságváron panorámás, szőlővel beültetett zártkerti ingatlanokat, pincéket, présházakat találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ságvári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó Telek, Ságvár

Ságvár
5

Vendéglátó egység Ságváron

Ságvár
2

Eladó Telek, Ságvár

Ságvár

Ipariparkok.

Ságvár

Hétvégi pihenés

Ságvár
14

Békebeli komfort , 21.századi minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SÁGVÁRON

Ságvár
20

Pince-nyaraló Siófok vonzáskörzetében.

Ságvár
2

Ságváron szőlő, gyümölcsös eladó!

Ságvár
17

Lovas szálloda Balaton-közelben

Ságvár
6

Lovarda Siófok közelében

Ságvár
4

Ságváron, központhoz közeli építési telek eladó!

Ságvár
45

Nyaralónak is alkalmas pince Ságváron!

Ságvár
12

Ságvári présház nyaralónak

Ságvár
15

A természet paradicsomában- eladó NYARALÓ SÁGVÁRON

Ságvár
3

Ságváron társasház építésére alkalmas nagy telek eladó

Ságvár
3

Balaton-közelben telek

Ságvár
3

Születendő ipari park Siófok szomszédságában

Ságvár
14

Ságvári ház és üzlet

Ságvár
6

Ságvár szélén csendes telek

Ságvár
19

Patkó Pista árnyékában!

Ságvár