Eladó és kiadó ingatlanok Ságváron

Találati lista:

25

Itt találhatóak a ságvári ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ságvár Külső-Somogy keleti részén, a Mezőföld és a Dunántúli-dombság határán fekszik, 5 km-re Siófoktól és az M7-es autópályától a Szekszárd felé vezető 65-ös főút mentén. Ságvárt az Észak-Somogyi dombok lankái veszik körül, melynek oldalain több száz pince található. A már közel 20 ezer évvel ezelőtt lakott településen a rómaiak honosították meg a borászatot. Az ásatások során egy erőd falait is feltárták, ez ma a református templom melletti romkertben látogatható. A település másik nevezetessége a Bujó-lik, egy egyre rövidülő alagút a Lándor-hegyen, melyet a szájhagyomány szerint az akkori református lelkész ásatott. Ságváron szeretne építkezni? A településen számtalan építési telek közül válogathat. Családi házat vásárolna? Ságváron, a település központjában, vagy a csendes mellékutcákban is találhat új építésű vagy akár felújításra váró családi házakat. Borászattal szeretne foglalkozni? Ságváron panorámás, szőlővel beültetett zártkerti ingatlanokat, pincéket, présházakat találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ságvári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó Telek, Ságvár

Ságvár
5

Vendéglátó egység Ságváron

Ságvár
2

Eladó Telek, Ságvár

Ságvár
2

Eladó Telek, Ságvár

Ságvár
7

Ságvár, Eladó pince présház, 1225nm-es területen, 70nm-es pince présház! 5,9 M.Ft

Ságvár

Ságváron 2086nm-es területen pince présház eladó! 2,5 M.Ft

Ságvár, Szőlőhegy
11

Ságvár, Panoráma utca, 1444 m²-es, telek

Ságvár, Panoráma utca
6

Ságvár, Eladó családi ház, 2880nm-es telken, 90nm-es, 2 szobás ház eladó! 19,8 M.Ft

Ságvár

Hétvégi pihenés

Ságvár

Eladó 30nm-es szigetelt faház Ságvár szőlőhegyi részén! 2,8 M.Ft

Ságvár
8

Ságvár, Eladó családi ház, 2004-ben épült tetőtérbeépítéses ház eladó! 29 M.Ft

Ságvár

Ipariparkok.

Ságvár

Eladó családi ház, Ságvár

Ságvár
19

Ságvár, Erdő utca, 62 m²-es, üdülő, 1 szobás, jó állapotú, egyéb

Ságvár, Erdő utca
2

Eladó építési telek, Ságvár

Ságvár
6

Eladó építési telek, Ságvár, Fő utca

Ságvár, Fő utca
12

Eladó családi ház, Ságvár

Ságvár
20

Eladó üzlet, Ságvár

Ságvár
2

Eladó építési telek, Ságvár, központ közeli

Ságvár, központ közeli