Eladó és kiadó ingatlanok Ságváron

Találati lista:

18

Itt találhatóak a ságvári ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ságvár Külső-Somogy keleti részén, a Mezőföld és a Dunántúli-dombság határán fekszik, 5 km-re Siófoktól és az M7-es autópályától a Szekszárd felé vezető 65-ös főút mentén. Ságvárt az Észak-Somogyi dombok lankái veszik körül, melynek oldalain több száz pince található. A már közel 20 ezer évvel ezelőtt lakott településen a rómaiak honosították meg a borászatot. Az ásatások során egy erőd falait is feltárták, ez ma a református templom melletti romkertben látogatható. A település másik nevezetessége a Bujó-lik, egy egyre rövidülő alagút a Lándor-hegyen, melyet a szájhagyomány szerint az akkori református lelkész ásatott. Ságváron szeretne építkezni? A településen számtalan építési telek közül válogathat. Családi házat vásárolna? Ságváron, a település központjában, vagy a csendes mellékutcákban is találhat új építésű vagy akár felújításra váró családi házakat. Borászattal szeretne foglalkozni? Ságváron panorámás, szőlővel beültetett zártkerti ingatlanokat, pincéket, présházakat találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ságvári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Toszkán hangulatú, beleszeretős szőlőbirtok borospincével, Siófoktól 6 km-re eladó

Ságvár
6

Eladó Telek, Ságvár

Ságvár
5

Vendéglátó egység Ságváron

Ságvár
2

Eladó Telek, Ságvár

Ságvár
3

Eladó Telek, Ságvár

Ságvár

Ipariparkok.

Ságvár

Hétvégi pihenés

Ságvár
10

Központi

Ságvár

Kiadó családi ház, Ságvár

Ságvár
3

Eladó építési telek, Ságvár

Ságvár

Eladó családi ház, Ságvár

Ságvár
19

Ságvár, Erdő utca, 62 m²-es, üdülő, 1 szobás, jó állapotú, egyéb

Ságvár, Erdő utca
2

Eladó építési telek, Ságvár

Ságvár
6

Eladó építési telek, Ságvár, Fő utca

Ságvár, Fő utca
12

Eladó családi ház, Ságvár

Ságvár
20

Eladó üzlet, Ságvár

Ságvár
13

Eladó hotel, panzió, Ságvár, Újtelep út

Ságvár, Újtelep út
12

Eladó hotel, panzió, Ságvár, Ságvári Panzió - Lovardával eladó!

Ságvár, Ságvári Panzió - Lovardával eladó!