Eladó és kiadó ingatlanok Ságváron

Találati lista:

44

Itt találhatóak a ságvári ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ságvár Külső-Somogy keleti részén, a Mezőföld és a Dunántúli-dombság határán fekszik, 5 km-re Siófoktól és az M7-es autópályától a Szekszárd felé vezető 65-ös főút mentén. Ságvárt az Észak-Somogyi dombok lankái veszik körül, melynek oldalain több száz pince található. A már közel 20 ezer évvel ezelőtt lakott településen a rómaiak honosították meg a borászatot. Az ásatások során egy erőd falait is feltárták, ez ma a református templom melletti romkertben látogatható. A település másik nevezetessége a Bujó-lik, egy egyre rövidülő alagút a Lándor-hegyen, melyet a szájhagyomány szerint az akkori református lelkész ásatott. Ságváron szeretne építkezni? A településen számtalan építési telek közül válogathat. Családi házat vásárolna? Ságváron, a település központjában, vagy a csendes mellékutcákban is találhat új építésű vagy akár felújításra váró családi házakat. Borászattal szeretne foglalkozni? Ságváron panorámás, szőlővel beültetett zártkerti ingatlanokat, pincéket, présházakat találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ságvári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó Telek, Ságvár

Ságvár
9

Ságvár zártkerti részén, lakható pince-présház eladó! 11 M.Ft

Ságvár, Szőlőhegy
10

Ságváron 2086m2-es területen zártkerti pince présház eladó! 2,5M.Ft

Ságvár, Zártkert
11

Ságvár, Panoráma utca, 1444 m²-es, telek

Ságvár, Panoráma utca
10

Központi

Ságvár
10

Központi

Ságvár
9

Központban

Ságvár
13

Zártkert

Ságvár, Szőlőhegy
12

nyim-i elágazás közelében

Ságvár
16

Ságvár panorámás környezetében!

Ságvár
16

Ságvár panorámás környezetében!

Ságvár
9

Központban

Ságvár
16

A város központi része

Ságvár
11

Szőlőhegy utca

Ságvár
11

Szőlőhegy utca

Ságvár

Ságváron 1483m2-es zártkerti ingatlan, rajta hőszigetelt ház, gyümölcsössel eladó!

Ságvár, Zártkerti szőlőhegy
5

Vendéglátó egység Ságváron

Ságvár
7

Ságváron 90m2-es, 2 szobás + nappalis földszintes családi ház eladó! 19,8 M.Ft

Ságvár, Lakóövezet
14

Eladó családi ház, Ságvár, Ságvár

Ságvár, Ságvár
10

Eladó családi ház Ságváron!

Ságvár