Eladó és kiadó ingatlanok Remeteszőlősön

Találati lista:

25

Itt találhatóak a remeteszőlősi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Remeteszőlős a Budai-hegység mészkő- és dolomithegyei között, 342m magasan, az Ördög-árok patak völgyében fekszik, fölé magasodik a 424m magas Remete-hegy. A település közúton, Budapest felől, Hűvösvölgyön keresztül, a Nagykovácsi úton közelíthető meg, a fővárosból több BKV járattal is elérhető. Remeteszőlős 1999. november 7-ig Nagykovácsihoz tartozott, azóta az ekkor tartott népszavazás eredményeképpen, önálló település. A község kedvelt kirándulóhelye a Remete-szurdok, melyet a Remete-hegy és a Hosszú-Erdő-hegy fog közre. A szurdokvölgyet mindkét oldalról kísérő hegyvonulatokban rengeteg barlang található, melyekben a kutatók őskori leleteket tártak fel. Legérdekesebb nevezetessége a 2013 áprilisában, Örkény István születésének százéves évfordulója alkalmából felállított telefonfülke, melynek ajtaján Örkény életnagyságú portréja, egyik oldalán az életrajza, a másik oldalán pedig a Ballada a költészet hatalmáról című novellájának szövege látható. A fülkében található telefon kagylójának felemelésekor Örkény tizenöt egypercesének egyikét hallhatjuk ismert színészek tolmácsolásában. Családi házat keres Magyarország legkisebb településén? Remeteszőlősön az Ady-liget határában, az Amerikai iskolához közel luxus családi házak között válogathat. Téglalakást szeretne? Ady-liget határában, új építésű társasházban, szerkezetkész lakások várják. Építkezni szeretne? Remeteszőlősön csodálatos panorámával rendelkező építési telkeket talál.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget remeteszőlősi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó építési telek, Remeteszőlős

Remeteszőlős
9

Remeteszőlősön panorámás gyönyörű telek lakható téglaházzal ELADÓ!

Remeteszőlős, Nagykovácsi út közelében
37

Eladó téglalakás, Remeteszőlős, Remeteszőlős

Remeteszőlős, Remeteszőlős
12

Remeteszőlősön újszerű állapotú, azonnal költözhető családi ház kiadó

Remeteszőlős
8

Kiadó Ház, Remeteszőlős 399.000 Ft

Remeteszőlős
18

Eladó Ház, Remeteszőlős

Remeteszőlős
4

Eladó Telek, Remeteszőlős

Remeteszőlős
18

Eladó Ház, Remeteszőlős

Remeteszőlős
4

Eladó Telek, Remeteszőlős

Remeteszőlős
4

Eladó Ház, Remeteszőlős

Remeteszőlős
9

Eladó Ikerház, Remeteszőlős

Remeteszőlős
10

Remeteszőlősön panorámás, jó adottságú telek faházzal eladó!

Remeteszőlős, Nagykovácsi út közelében
8

II. ker. Adyliget részétől néhány percre

Remeteszőlős, Patak sétány
16

Remeteszőlős mellékutcájában családi ház eladó

Remeteszőlős, Remeteszőlős csendes mellékutcájában családi ház eladó
8

Remeteszőlős Családi ház

Remeteszőlős

Remeteszőlősön építési telek eladó!

Remeteszőlős
21

Eladó családi ház, Remeteszőlős

Remeteszőlős
11

Eladó építési telek, Remeteszőlős, Cinke utca

Remeteszőlős, Cinke utca
7

Eladó családi ház, Remeteszőlős, Cinke utca

Remeteszőlős, Cinke utca