Eladó és kiadó ingatlanok Remeteszőlősön

Találati lista:

16

Itt találhatóak a remeteszőlősi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Remeteszőlős a Budai-hegység mészkő- és dolomithegyei között, 342m magasan, az Ördög-árok patak völgyében fekszik, fölé magasodik a 424m magas Remete-hegy. A település közúton, Budapest felől, Hűvösvölgyön keresztül, a Nagykovácsi úton közelíthető meg, a fővárosból több BKV járattal is elérhető. Remeteszőlős 1999. november 7-ig Nagykovácsihoz tartozott, azóta az ekkor tartott népszavazás eredményeképpen, önálló település. A község kedvelt kirándulóhelye a Remete-szurdok, melyet a Remete-hegy és a Hosszú-Erdő-hegy fog közre. A szurdokvölgyet mindkét oldalról kísérő hegyvonulatokban rengeteg barlang található, melyekben a kutatók őskori leleteket tártak fel. Legérdekesebb nevezetessége a 2013 áprilisában, Örkény István születésének százéves évfordulója alkalmából felállított telefonfülke, melynek ajtaján Örkény életnagyságú portréja, egyik oldalán az életrajza, a másik oldalán pedig a Ballada a költészet hatalmáról című novellájának szövege látható. A fülkében található telefon kagylójának felemelésekor Örkény tizenöt egypercesének egyikét hallhatjuk ismert színészek tolmácsolásában. Családi házat keres Magyarország legkisebb településén? Remeteszőlősön az Ady-liget határában, az Amerikai iskolához közel luxus családi házak között válogathat. Téglalakást szeretne? Ady-liget határában, új építésű társasházban, szerkezetkész lakások várják. Építkezni szeretne? Remeteszőlősön csodálatos panorámával rendelkező építési telkeket talál.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget remeteszőlősi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Kiadó Ház, Remeteszőlős

Remeteszőlős, Csillag sétány
3

Eladó építési telek, Remeteszőlős

Remeteszőlős
2

Eladó Építési telek, Remeteszőlős, 1902nm, 69900000 Ft

Remeteszőlős
10

Remeteszőlősön panorámás 2026m2-es telek lakható téglaházzal, faházzal eladó!

Remeteszőlős, Nagykovácsi út közelében
15

Remeteszőlős mellékutcájában családi ház eladó

Remeteszőlős, Remeteszőlős csendes mellékutcájában családi ház eladó
16

A nyugalom szigete Remeteszőlősön

Remeteszőlős
16

Kiadó családi ház, Remeteszőlős

Remeteszőlős
18

Eladó családi ház, Remeteszőlős

Remeteszőlős
6

Eladó Társasházi lakás, Remeteszőlős, Patak sétány, 115nm, 89000000 Ft

Remeteszőlős, Patak sétány
13

Eladó Családi ház, Remeteszőlős, 351nm, 69900000 Ft

Remeteszőlős
21

Eladó téglalakás, Remeteszőlős

Remeteszőlős
19

Eladó családi ház, Remeteszőlős

Remeteszőlős
47

Eladó családi ház, Remeteszőlős

Remeteszőlős
24

Eladó téglalakás, Remeteszőlős

Remeteszőlős
26

Eladó Családi ház, Remeteszőlős, 250nm, 139000000 Ft

Remeteszőlős
7

Eladó családi ház, Remeteszőlős, Cinke utca

Remeteszőlős, Cinke utca