Eladó és kiadó ingatlanok Ráckevén

Találati lista:

145

Itt találhatóak a ráckevei ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ráckeve a Csepel-sziget déli részén, a Ráckevei-Duna két partján fekszik, melyet az 1896-ban épült Árpád híd köt össze. A fővárosból legegyszerűbben HÉV-vel közelíthető meg. Legrégebbi építészeti emléke az 1487-ben épült Boldogasszony szerb templom, mely Magyarország egyetlen gótikus stílusú szerb temploma. Másik legjelentősebb építészeti alkotása a Savoyai Kastély. Az 1702-ben Savoyai Jenő herceg által építtetett kastély Magyarország első világi barokk kastélya. Ráckeve régi városházának tornyában található a Tűztorony-kilátó, mely 2009 óta látogatható. Az Árpád Múzeumban tájmúzeum kapott helyet, míg a Keve Galéria időszaki képzőművészeti kiállításoknak ad otthont. Az 1967-68 telén jégzajláskor megsemmisült Hajómalmot 2007 és 2010 között újjáépítették, ez ma Magyarország első rekonstruált és egyben működő hajómalma. Ráckeve méltán érdemelte ki 2010-ben A kultúra magyar városa címet, hiszen olyan jelentős rendezvényeknek ad otthont, mint a Kis-Dunai Vízisport Játékok, a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál, az Őszi Ászok Fesztivál, vagy a Szent István-napi lampionos csónakfelvonulás, és a minden évben megrendezésre kerülő János Vitéz Napok. Az Aqua Land Termál- és Élményfürdő gyógyvizével kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni, gyógyulni vágyóknak. Családi házat keres Ráckevén? A központban, HÉV-hez közel, vagy a kertvárosi részen is megtalálhatja álmai otthonát. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A Duna-parton üdülők és családi házak között válogathat. A városban 1 óvoda, 2 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ráckevei ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

KÖZPONTI POLGÁRI HÁZ

Ráckeve, Belváros
7

SZERB TEMPLOM KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN

Ráckeve, Belváros
20

DUNÁRA NÉZŐ RITKASÁG

Ráckeve, Somlyósziget
9

FŐÚT MELLETT

Ráckeve, Belváros
7

ÜZLETI LEHETŐSÉG

Ráckeve
8

EGYEDI BELVÁROSI

Ráckeve, Belváros
4

KÖNNYŰSZERKEZETES NYARALÓ

Ráckeve
12

VÍZPARTI, BALABÁNI TELEK

Ráckeve, Peregi Duna sor
8

PANORÁMÁS VÍZPARTI TELEK

Ráckeve, Somlyósziget
2

SZIGETI LEHETŐSÉG

Ráckeve, Kerekzátony
8

KÖZVETLEN VÍZPARTI TELEK RÁCKEVÉN

Ráckeve, Belváros
8

KÉT VÍZ KÖZÖTT ÉPÍTÉSI TELEK

Ráckeve, Újtelep
18

ALKALMI LEHETŐSÉG RÁCKEVÉN

Ráckeve, Belváros
7

KÉT VÍZ KÖZÖTT

Ráckeve, Újtelep
13

DUNA KÖZELI CSENDES NYARALÓ

Ráckeve, Újtelep
5

RÁCKEVE BELVÁROSÁBAN BÉRELHETŐ TELEK

Ráckeve, Belváros
11

ÉPÍTÉSI TELEK JÓ HELYEN

Ráckeve, Újtelep
5

TANYA ÉS SZÁNTÓ RÁCKEVÉN

Ráckeve, Újhegy
5

DUNA KÖZELI TELEK

Ráckeve, Újtelep
7

VÍZPARTI TERÜLET ELADÓ

Ráckeve, Somlyósziget