Eladó és kiadó ingatlanok Ráckevén

Találati lista:

203

Itt találhatóak a ráckevei ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ráckeve a Csepel-sziget déli részén, a Ráckevei-Duna két partján fekszik, melyet az 1896-ban épült Árpád híd köt össze. A fővárosból legegyszerűbben HÉV-vel közelíthető meg. Legrégebbi építészeti emléke az 1487-ben épült Boldogasszony szerb templom, mely Magyarország egyetlen gótikus stílusú szerb temploma. Másik legjelentősebb építészeti alkotása a Savoyai Kastély. Az 1702-ben Savoyai Jenő herceg által építtetett kastély Magyarország első világi barokk kastélya. Ráckeve régi városházának tornyában található a Tűztorony-kilátó, mely 2009 óta látogatható. Az Árpád Múzeumban tájmúzeum kapott helyet, míg a Keve Galéria időszaki képzőművészeti kiállításoknak ad otthont. Az 1967-68 telén jégzajláskor megsemmisült Hajómalmot 2007 és 2010 között újjáépítették, ez ma Magyarország első rekonstruált és egyben működő hajómalma. Ráckeve méltán érdemelte ki 2010-ben A kultúra magyar városa címet, hiszen olyan jelentős rendezvényeknek ad otthont, mint a Kis-Dunai Vízisport Játékok, a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál, az Őszi Ászok Fesztivál, vagy a Szent István-napi lampionos csónakfelvonulás, és a minden évben megrendezésre kerülő János Vitéz Napok. Az Aqua Land Termál- és Élményfürdő gyógyvizével kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni, gyógyulni vágyóknak. Családi házat keres Ráckevén? A központban, HÉV-hez közel, vagy a kertvárosi részen is megtalálhatja álmai otthonát. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A Duna-parton üdülők és családi házak között válogathat. A városban 1 óvoda, 2 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ráckevei ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Eladó üdülő, nyaraló, Ráckeve

Ráckeve
20

Eladó családi ház, Ráckeve

Ráckeve
18

Eladó családi ház, Ráckeve

Ráckeve
12

Eladó ikerház, Ráckeve

Ráckeve
16

Eladó családi ház, Ráckeve

Ráckeve
13

Eladó családi ház, Ráckeve

Ráckeve
13

Eladó gyárépület, Ráckeve

Ráckeve
10

Eladó családi ház, Ráckeve

Ráckeve
20

Eladó vendéglő, étterem, Ráckeve

Ráckeve
10

Eladó téglalakás, Ráckeve, Kerekzátony

Ráckeve, Kerekzátony
14

Eladó üdülő, nyaraló, Ráckeve, Angyalisziget

Ráckeve, Angyalisziget
17

Eladó családi ház, Ráckeve

Ráckeve
26

Eladó családi ház, Ráckeve, Ráckeve, Dömsödi út

Ráckeve, Ráckeve, Dömsödi út
9

KÖZPONTI POLGÁRI HÁZ

Ráckeve, Belváros
7

SZERB TEMPLOM KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN

Ráckeve, Belváros
20

DUNÁRA NÉZŐ RITKASÁG

Ráckeve, Somlyósziget
7

ÜZLETI LEHETŐSÉG

Ráckeve
8

EGYEDI BELVÁROSI

Ráckeve, Belváros
4

KÖNNYŰSZERKEZETES NYARALÓ

Ráckeve
12

VÍZPARTI, BALABÁNI TELEK

Ráckeve, Peregi Duna sor