Eladó és kiadó ingatlanok Pomázon

Találati lista:

176

Itt találhatóak a pomázi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pomáz a Pilisi és a Visegrádi hegység között, a hegyek és a síkság találkozásánál, a Dera patak völgyében helyezkedik el. Budapestről legegyszerűbben a szentendrei HÉV-vel érhető el, területét érinti a 11-es főút. A „Pilis kapuja\"-ként is emlegetett település természeti környezetének tekinthető a Nagy- és Kis-Kevély, a Csúcs-hegy, az Oszoly-csúcs, a Nagy- és Kis-Csikóvár, a Mesélő-hegy és a Kő-hegy. Legmagasabb pontja a Nagy-Csikóvár 556 méterrel. Az ókori Róma idejéből, szétszórt villa rustica-k nyomaira bukkantak, illetve a Barkó-ház kertjében elpusztult egy jelentős római temető, amelynek egyik kő-szarkofágját a Községháza előtti parkban kiállították. Jelentős építészeti emlékei közül érdemes megemlíteni a Szerb templomot, mely a XIV. században épült, elsőrendű műemléki védettséget élvez. Említésre méltó még aTeleki-Wattay kastély, mely 1773-ban épült, az I. világháború után átalakították, majd árvaházként és gyermekvédeli intézményként üzemel. Érdekessége a kétszintes, óriási, lovaskocsival járható pincéje. Az Országos Tekerős Találkozó, a Pomázi Lovas Majális a Magyar Vár Táborban, a Zenés esték a Teleki kastélyban, a Pomáz Város Napja, és a Könyvszüret csak néhány, a város számtalan említésre méltó rendezvénye közül. Családi házat vásárolna Pomázon? A város központjában, HÉV-hez közel, az Ófaluban, Majdánpolán, a Messelia oldalán, a Kő-hegy felé, Orlovácz központban, vagy a Szelistye lakóparkban számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást keres? A HÉV környékén, vagy a Szelistye lakóparkban biztosan megtalálja. Szeretne a Vörösmarty-lakóparkba költözni? Családi házak és téglalakások várják. A településen 5 óvoda, 3 általános iskola, 1 művészeti iskola és 1 művészeti szakközépiskola és szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pomázi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó családi ház, Pomáz, Pomáz

Pomáz, Pomáz
7

Pomázon panorámás, összközműves telek eladó

Pomáz

Pomázon panorámás telek eladó

Pomáz, Messelia
4

Pomázon ikerház építésére alkalmas összközműves telek eladó

Pomáz, Orlovác
2

Pomázon 3364 nm-es telek eladó

Pomáz, Messelia
4

Pomázon 1130 nm-es telek eladó

Pomáz, Susnyár

Pomázon panorámás telek eladó

Pomáz, Szelistye

Pomázon panorámás telek eladó

Pomáz, Szelistye

Pomázon éítési telek eladó - ikerház építhető rá

Pomáz, Margitliget
6

Passzív ház Pomázon eladó

Pomáz, Messelia
2

Ikerház építésére alkalmas telek Pomázon

Pomáz, Orlovác

Pomázon telek kertvárosias lakóövezet besorolással eladó

Pomáz, Orlovác
6

Pomázon mediterrán stílusú újszerű ikerház eladó

Pomáz, Orlovác
5

Pomázon szerkezetkész ikerház eladó

Pomáz, Orlovác

Építési telek eladó!

Pomáz

Pomázon belterületi telek eladó

Pomáz, Szelistye
7

Pomázon új építésű családi ház eladó

Pomáz, Margitliget
22

Eladó családi ház, Pomáz, Pomáz

Pomáz, Pomáz
15

Pest megye, Pomáz - Eladó házrész

Pomáz
8

Pest megye, Pomáz - Eladó házrész

Pomáz