Eladó és kiadó ingatlanok Pomázon

Találati lista:

160

Itt találhatóak a pomázi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pomáz a Pilisi és a Visegrádi hegység között, a hegyek és a síkság találkozásánál, a Dera patak völgyében helyezkedik el. Budapestről legegyszerűbben a szentendrei HÉV-vel érhető el, területét érinti a 11-es főút. A „Pilis kapuja\"-ként is emlegetett település természeti környezetének tekinthető a Nagy- és Kis-Kevély, a Csúcs-hegy, az Oszoly-csúcs, a Nagy- és Kis-Csikóvár, a Mesélő-hegy és a Kő-hegy. Legmagasabb pontja a Nagy-Csikóvár 556 méterrel. Az ókori Róma idejéből, szétszórt villa rustica-k nyomaira bukkantak, illetve a Barkó-ház kertjében elpusztult egy jelentős római temető, amelynek egyik kő-szarkofágját a Községháza előtti parkban kiállították. Jelentős építészeti emlékei közül érdemes megemlíteni a Szerb templomot, mely a XIV. században épült, elsőrendű műemléki védettséget élvez. Említésre méltó még aTeleki-Wattay kastély, mely 1773-ban épült, az I. világháború után átalakították, majd árvaházként és gyermekvédeli intézményként üzemel. Érdekessége a kétszintes, óriási, lovaskocsival járható pincéje. Az Országos Tekerős Találkozó, a Pomázi Lovas Majális a Magyar Vár Táborban, a Zenés esték a Teleki kastélyban, a Pomáz Város Napja, és a Könyvszüret csak néhány, a város számtalan említésre méltó rendezvénye közül. Családi házat vásárolna Pomázon? A város központjában, HÉV-hez közel, az Ófaluban, Majdánpolán, a Messelia oldalán, a Kő-hegy felé, Orlovácz központban, vagy a Szelistye lakóparkban számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást keres? A HÉV környékén, vagy a Szelistye lakóparkban biztosan megtalálja. Szeretne a Vörösmarty-lakóparkba költözni? Családi házak és téglalakások várják. A településen 5 óvoda, 3 általános iskola, 1 művészeti iskola és 1 művészeti szakközépiskola és szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pomázi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Pomázon panorámás, összközműves telek eladó

Pomáz

Pomázon panorámás telek eladó

Pomáz, Messelia
4

Pomázon ikerház építésére alkalmas összközműves telek eladó

Pomáz, Orlovác
2

Pomázon 3364 nm-es telek eladó

Pomáz, Messelia
4

Pomázon 1130 nm-es telek eladó

Pomáz, Susnyár

Pomázon panorámás telek eladó

Pomáz, Szelistye

Pomázon panorámás telek eladó

Pomáz, Szelistye

Pomázon éítési telek eladó - ikerház építhető rá

Pomáz, Margitliget
2

Ikerház építésére alkalmas telek Pomázon

Pomáz, Orlovác

Pomázon telek kertvárosias lakóövezet besorolással eladó

Pomáz, Orlovác
6

Pomázon mediterrán stílusú újszerű ikerház eladó

Pomáz, Orlovác

Építési telek eladó!

Pomáz

Pomázon belterületi telek eladó

Pomáz, Szelistye
7

Pomázon új építésű családi ház eladó

Pomáz, Margitliget

Eladó Pomázon új építésű ikerház

Pomáz

Pomázon eladó ikerházfél

Pomáz, Margitliget
7

Eladó vályogház Sztelistyén Pomázon

Pomáz, Sztelistye
6

Eladó üdülőtelek, Pomáz, Zártkerti panorámás telek

Pomáz, Zártkerti panorámás telek
19

Eladó családi ház, Pomáz, Margitliget, Patakparti galériás családi ház

Pomáz, Margitliget, Patakparti galériás családi ház
23

Eladó családi ház, Pomáz, Messelia, Panorámás ház a Meselián akár 2 generációnak is

Pomáz, Messelia, Panorámás ház a Meselián akár 2 generációnak is