Pogányi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

20

Ezen az oldalon a Pogányon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pogány Pécstől 7 km-re fekszik, 2010 tavaszától már autópályán is meg közelíthető. Kacskaringós utcáival, elbűvölő „paraszt” házacskáival, vadregényes erdejével, lenyűgöző horgásztavával és számtalan programmal várja az idelátogatókat. A Faluházban számítógépterem, könyvtár, konditerem és játékterem működik. Tavaly első alkalommal rendezték meg a Pogányi Halfőző Versenyt, valamint a Lekvár- és szörpversenyt, a Borverseny már hagyománnyá vált. Nevezetességei a Pogányi horgásztó, ahol minden nyáron tábort szerveznek gyerekeknek, és a Pécs-Pogányi Repülőtér, mely a 2006-ban befejeződött beruházás óta megfelel a legkorszerűbb Európai Uniós feltételeknek és ma már nem csak a hobbi, a szabadidő és a kikapcsolódás eltöltéséhez biztosít lehetőséget, hanem jelentős szerepet tölt be a munka, az üzlet és az utazás területén is. A községben 1 óvoda, 1 általános iskola és 2 családi napközi működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen pogányi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Pogányi tóhoz közel panorámás kert szép kis faházzal

Pogány
9

Eladó családi ház, Pogány

Pogány
12

Pogány- Rozmaring u -ban szerkezetkész családi ház eladó

Pogány, Egyetemváros, Rozmaring u
12

Eladó családi ház Pécstől 10 percnyire!

Pogány
18

Pogányban, szerkezetkész családiház eladó

Pogány
13

Pogány, Rozmaring u-ban szerkezetkész családi ház eladó

Pogány, Rozmaring u
2

Eladó családi ház, Pogány

Pogány
10

Pogányban kiváló elosztású szerkezetkész családi ház eladó

Pogány, Rozmaring u
20

Eladó családi ház, Pogány, Pécsi utca

Pogány, Pécsi utca

Eladó téglalakás, Pogány

Pogány

Eladó családi ház, Pogány

Pogány
6

Pogány külterület

Pogány
22

Eladó családi ház, Pogány, falu széle

Pogány, falu széle
15

Pogányi családi ház eladó!

Pogány
15

Pogány 2 lakásos garázsos kertes 300 m2-es lakóház

Pogány
13

Eladó családi ház, Pogány, belváros

Pogány, belváros
11

Jó állapotú családi ház

Pogány