Pogányi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

14

Ezen az oldalon a Pogányon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pogány Pécstől 7 km-re fekszik, 2010 tavaszától már autópályán is meg közelíthető. Kacskaringós utcáival, elbűvölő „paraszt” házacskáival, vadregényes erdejével, lenyűgöző horgásztavával és számtalan programmal várja az idelátogatókat. A Faluházban számítógépterem, könyvtár, konditerem és játékterem működik. Tavaly első alkalommal rendezték meg a Pogányi Halfőző Versenyt, valamint a Lekvár- és szörpversenyt, a Borverseny már hagyománnyá vált. Nevezetességei a Pogányi horgásztó, ahol minden nyáron tábort szerveznek gyerekeknek, és a Pécs-Pogányi Repülőtér, mely a 2006-ban befejeződött beruházás óta megfelel a legkorszerűbb Európai Uniós feltételeknek és ma már nem csak a hobbi, a szabadidő és a kikapcsolódás eltöltéséhez biztosít lehetőséget, hanem jelentős szerepet tölt be a munka, az üzlet és az utazás területén is. A községben 1 óvoda, 1 általános iskola és 2 családi napközi működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen pogányi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó téglalakás, Pogány

Pogány
2

Eladó családi ház, Pogány

Pogány
9

Eladó családi ház, Pogány

Pogány
22

Eladó családi ház, Pogány

Pogány
14

Eladó családi ház, Pogány

Pogány
18

Pogányban 150 nm-es 5+1 szobás családi ház

Pogány

Eladó családi ház, Pogány

Pogány

Eladó téglalakás, Pogány

Pogány
22

Eladó családi ház, Pogány, falu széle

Pogány, falu széle
15

Pogányi családi ház eladó!

Pogány
13

Eladó családi ház, Pogány, belváros

Pogány, belváros
11

Jó állapotú családi ház

Pogány