Eladó és kiadó ingatlanok Pilisvörösváron

Találati lista:

25

Itt találhatóak a pilisvörösvári ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pilisvörösvár Budapest és Dorog között, a Pilisvörösvári-árok medencévé szélesedő részén helyezkedik el. A Budapesttől 15 kilométerre található település a Pilisi-medence legnagyobb települése. Területén áthalad a 10-es főút és a Budapest–Esztergom-vasútvonal. A város legnevezetesebb épülete a Városháza, mely az 1700-as évek elejétől postakocsi-állomásként működött, majd közel 200 éven át vendégfogadó volt. Másik jelentős építészeti emléke a klasszicista stílusú Római katolikus templom, melyet 1703-ban építettek, de csak 1705-ben szentelték fel. A város kiállítóhelyei a Művészetek Háza, a Tájház, melyben a Helytörténeti gyűjtemény kapott helyet és a Sváb Sarok, mely a vele szomszédos Művészetek Háza részeként, de annak különálló telephelyeként működik és a Tájház keretei között nem bemutatható időszakos néprajzi kiállításoknak és kisebb szabadtéri rendezvényeknek ad otthont. Legjelentősebb köztéri alkotása, Gizella-szobra, mely Pilisvörösvár törzslakosságának bajor és német származására utal. 2010-ben hozták létre a Bányász emlékparkot az egykori bányatelep központjában. Itt található az 1928-as pilisvörösvári bányászsztrájk 50. évfordulója emlékére emelt emlékmű, a Bányatelepi kápolna (Szent Borbála plébániatemplom) és a Bányász emlékszoba, valamint a kőszénbánya eliszaposításával keletkezett 5 bányató. Pilisvörösváron a városi búcsú idején, minden évben tutajhúzó versenyt rendeznek a helyi bányatavak egyikén. Családi házat keres Pilisvörösváron? A központban, kellemes környezetben, panorámás ingatlanok közül válogathat. A városban 5 óvoda, 2 általános iskola és 1 középiskola.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pilisvörösvári ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Könnyűszerkezetes, kétszintes ház, csendes mellékutcában

Pilisvörösvár, Derű utca
3

Eladó Telek, Pilisvörösvár

Pilisvörösvár
16

Eladó Ház, Pilisvörösvár

Pilisvörösvár
14

Eladó üdülő, nyaraló, Pilisvörösvár, Üdülőtelep

Pilisvörösvár, Üdülőtelep

Pilisvörösváron örök panorámás zártkerti telek eladó

Pilisvörösvár, Szabadság utca
13

Főútvonal mellett

Pilisvörösvár, Honvéd utca
31

Eladó családi ház, Pilisvörösvár

Pilisvörösvár
6

Eladó Ház, Pilisvörösvár

Pilisvörösvár
5

Eladó üdülőtelek, Pilisvörösvár

Pilisvörösvár
15

Pilisvörösváron 2004 ben épült ikerházfél eladó 5 szobával, kerttel

Pilisvörösvár, Szabadságliget
16

Pilisvörösvár újépítésű részén

Pilisvörösvár
15

46 m2-es családi ház 2517 m2-es telken

Pilisvörösvár

Eladó családi ház, Pilisvörösvár

Pilisvörösvár
6

Eladó családi ház, Pilisvörösvár, Tó dűlő

Pilisvörösvár, Tó dűlő
15

Eladó családi ház, Pilisvörösvár, Makkos utca

Pilisvörösvár, Makkos utca
27

Eladó családi ház, Pilisvörösvár, Pilisvörösvár, Szent János utca

Pilisvörösvár, Pilisvörösvár, Szent János utca
17

Eladó családi ház, Pilisvörösvár, Szent Erzsébet köz

Pilisvörösvár, Szent Erzsébet köz
19

Eladó családi ház, Pilisvörösvár, Görgey utca

Pilisvörösvár, Görgey utca
14

Eladó családi ház, Pilisvörösvár

Pilisvörösvár
6

Eladó építési telek, Pilisvörösvár

Pilisvörösvár