Eladó és kiadó ingatlanok Pilisszentivánon

Találati lista:

11

Itt találhatóak a pilisszentiváni ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pilisszentiván a Pilis és a Budai-hegység találkozásánál, az Aranyhegyi-patak mentén fekszik. Gyakorlatilag összeépült Pilisvörösvárral, a pilisvörösvári vasútállomásról gyalogosan is megközelíthető. Közúton pedig a 10-es főúton érhető el. Pilisszentivánt 1723-tól betelepült sváb telepesek hozták létre, a XIX. század közepén megindult a községben a szénbányászat, ekkor indult el a település fellendülése, lakosságszámának növekedése. A település legjelentősebb nevezetessége a római katolikus templom, melyet 1780 és 1796 között építettek. A község másik jelentős nevezetessége a Tájház, melyet egy egykori parasztgazda és kocsmáros, Gábeli József lakóházából alakítottak ki. További látnivalója a nyári napforduló emlékére emelt emlékkő. A nyári napforduló, mely Szent Iván napja a község egyik legnagyobb ünnepe. A település természeti értékekben is gazdag, itt emelkedik az 550m magas Nagy-Szénás, mely 360 fokos körpanorámájának köszönhetően igen kedvelt turistacélpont, valamint itt él a Kis-Szénás dolomittörmelékes lejtőjén, a világon egyedülálló, aranysárga virágú dolomitlakó len, mely csak a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága, illetve a helyben működő Szénások Európa Diplomás Terület Látogatóközpont által szervezett vezetett túrák keretében látogatható. A községben két tó is található, az egyik a szénbányászatnak köszönhetően létrejött Slötyi, kedvelt horgásztó, a másik a Vadász-réti-patak felduzzasztásával létre jött Jági-tó, mely a Jági-tanösvény kiindulópontja. Családi házat keres Pilisszentivánon? A település központjában és gyönyörű panorámás telkeken is megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A Jó szerencsét lakótelepen számtalan ingatlan között válogathat. Építkezni szeretne? Pilisszentivánon panorámás építési telkek várják. A településen 1 német nemzetiségi óvoda és általános iskola is működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pilisszentiváni ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó Telek, Pilisszentiván 40.000.000 Ft

Pilisszentiván
5

Eladó telek, 2084 Pilisszentiván, Hegy felöl

Pilisszentiván
5

Pilisszentivánon külterületi telek eladó

Pilisszentiván
28

Kiadó Családi ház, Pilisszentiván, Nincs megadva, 300nm, 380000 Ft

Pilisszentiván, Nincs megadva
21

Eladó Családi ház, Pilisszentiván, Nincs megadva, 254nm, 158000000 Ft

Pilisszentiván, Nincs megadva
27

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Pilisszentiván

Pilisszentiván, Pilisszentiván
27

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Pilisszentiván

Pilisszentiván, Pilisszentiván
27

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
6

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
5

Eladó építési telek, Pilisszentiván

Pilisszentiván
4

Eladó üzlet, Pilisszentiván, központban

Pilisszentiván, központban