Eladó és kiadó ingatlanok Piliscsabán

Találati lista:

56

Itt találhatóak a piliscsabai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Piliscsaba a Pilis, a Gerecse és a Budai-hegység által közrezárt Dorogi-medence délkeleti részén fekvő nagyközség. A Budapesttől 25 km-re található településen ered a Kenyérmezei patak. Legjelentősebb építészeti értéke a római katolikus plébániatemplom. Másik jelentős építészeti értéke a lazarista rendház és kápolna, mely eredetileg József Károly főherceg vadászkastélya volt, melyben jelenleg a Szent Vince Egyetemi Kollégium működik. Piliscsaba természeti értékeként említésre méltó több védetté nyilvánított fasor, mint például a Klotildliget fasorai, a Szent László király út vadgesztenye sora, a Széchenyi István út fekete fenyő sora és a Kossuth Lajos utca platánfái. A környéken kedvelt kirándulóhelyek az Iluska-forrás, a Klotild-barlang, a Nagy-Kopasz hegy, melynek tetejéről tiszta időben látszik az esztergomi bazilika és át lehet látni Szlovákiába is, a Sas-szikla, a Csabai gomba, az Ördög oltár és a Kígyószikla nevű sziklák, az Erzsébet-kút, valamint a Garancsi-tó. Családi házat keres Piliscsabán? A központban és az állomáshoz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Eladó/kiadó téglalakást keres? Az egyetemhez közel biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. A Magdolnavölgy-lakóparkba szeretne költözni? Családi házak, ikerházak, építési telkek és téglalakások várják. Klotild ligeten szeretne lakni? Itt családi házat és építési telket is egyaránt találhat. A településen 4 óvoda, 4 általános iskola, 1 gimnázium, 1 szakképző iskola és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kara működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget piliscsabai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

5000 nm-es ipari-kereskedelmi terület a 10-es út mentén

Piliscsaba, 10-es út
8

Több generációs, 238 nm-es családi ház eladó, 58,5 M Ft

Piliscsaba
8

Eladó Ház, Piliscsaba 52.000.000 Ft

Piliscsaba
22

Eladó családi ház, Piliscsaba, Klotildliget, Dévényi Antal utca

Piliscsaba, Klotildliget, Dévényi Antal utca
2

Eladó egyéb telek, Piliscsaba

Piliscsaba
25

Eladó Ház, Piliscsaba

Piliscsaba
3

Eladó Ház, Piliscsaba

Piliscsaba
6

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba
5

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba
26

Eladó Ház, Piliscsaba

Piliscsaba
21

Eladó Ház, Piliscsaba

Piliscsaba
7

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba
13

Piliscsabán nagy telken lévő családi ház eladó!

Piliscsaba
3

Telek eladó piliscsabán

Piliscsaba
20

Piliscsabán panzió eladó

Piliscsaba
20

Piliscsabán többgenerációs családi ház eladó

Piliscsaba
9

Piliscsabán a fő úton telek felújítandó/bontandó házzal eladó

Piliscsaba
9

Piliscsabán a fő úton felújítandó családi ház eladó

Piliscsaba
17

Piliscsabán ipari-kereskedelmi ingatlan eladó

Piliscsaba
15

TÖKÉLETES MEGOLDÁS ÁLOMVÖLGYBEN!

Piliscsaba, Álomvölgy