Eladó és kiadó ingatlanok Pilisborosjenőn

Találati lista:

84

Itt találhatóak a pilisborosjenői ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pilisborosjenő a Pilisi medence egyik oldalvölgyében, három oldalról a Duna-Ipoly Nemzeti Park által határolva, a Nagy-Kevély lábánál fekvő település. A főváros határától 2 km távolságra található községet a 10-es főútról lehet megközelíteni. Pilisborosjenőt elsősorban természeti szépségei miatt keresik fel. A 2008 tavaszán elkészült Pilisborosjenői Kevélyhegyi Tanösvény a község és környékének legfontosabb látnivalóit és természeti értékeit mutatja be. Állomásai a Szent Vendel emlékmű, a Vendel-hegyen kialakított Kálvária, Teve-szikla, majd az „Egri vár”. Az itt felépített vár makettben forgatták 1968-ban az Egri Csillagokat, itt kerül megrendezésre minden évben a Pilisborosjenői Várjátékok. Megtekinthető a Szódás-barlang, valamint kis kitérővel a Kis-Kevély és a Mackó-barlang is. A Nagy-Kevély tetejéről, tiszta időben a Mátrától a Gerecséig is elláthatunk és Budapest egy része a Parlamenttel és a Citadellával is jól kivehető. A faluban az 1698-ban épült római katolikus templom védett oltárképében és szobraiban gyönyörködhetünk, illetve megcsodálhatjuk a patak fölött átívelő XVIII. századból származó egynyílású barokk hidat, mely műemléki védettséget élvez. Családi házat keres Pilisborosjenőn? A központban, vagy a Déli oldalon biztosan megtalálja. Építkezni szeretne? Pilisborosjenőn az egész településen számtalan építési telek közül válogathat. Az újonnan épülő Napsugár Lakókertbe szeretne költözni? Itt ikerházak és építési telkek között egyaránt válogathat. A községben 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pilisborosjenői ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Pilisborosjenőn új építésű ikerház eladó

Pilisborosjenő

Pilisborosjenőn építési telek eladó

Pilisborosjenő, Lazarét
19

Pilisborosjenő kedvelt részén eladó egy 230 nm-es 3 szintes családi ház

Pilisborosjenő

ELADÓ Pilisborosjenőn ,Laza réten egy 800 nm-es építési telek

Pilisborosjenő, Lazarét
22

Eladó építési telek, Pilisborosjenő, Pilisborosjenő

Pilisborosjenő, Pilisborosjenő
8

Eladó Telek, Pilisborosjenő

Pilisborosjenő
5

Pilisborosjenő eladó kereskedelmi terület

Pilisborosjenő
9

Pilisborosjenő eladó családi ház.

Pilisborosjenő, Lazarét
15

Jó energetikájú ház!

Pilisborosjenő
20

Duplakomfortos, két lakásból álló, panorámás családi ház Pilisborosjenő központjában!

Pilisborosjenő, Központ
21

Eladó Ház, Pilisborosjenő

Pilisborosjenő
25

Eladó Családi ház, Pilisborosjenő, Nincs megadva, Szent István király utca, 307nm, 57900000 Ft

Pilisborosjenő, Nincs megadva, Szent István király utca
21

Eladó családi ház, Pilisborosjenő

Pilisborosjenő
8

Eladó építési telek, Pilisborosjenő

Pilisborosjenő
5

Érdemes megnézni!

Pilisborosjenő

Panorámás, D-i tájolású telek!

Pilisborosjenő, Lazarét
12

Világos, panorámás ház intim kerttel!

Pilisborosjenő
18

Panorámás,csendes

Pilisborosjenő
15

Pilisborosjenőn, Budapesttől 3 km-re örökpanorámás családi ház eladó.

Pilisborosjenő
13

FIGYELEM, ÚJDONSÁG, BEFEKTETÉSNEK IS!!!

Pilisborosjenő, Központban