Ingatlanok Pécs

Találati lista:

6110

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Pécsen megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Pécs városrészeire, Belváros, Bánom, Budai-város, Diós, Egyetemváros, Fehérhegy, Gyárváros, Hird, Kertváros, Kertváros-Málom, Kertváros-Rózsadomb, Ledina, Mecsekoldal-Bálics, Mecsekoldal-Belváros, Mecsekoldal-Deindol, Mecsekoldal-Donátus, Mecsekoldal-Gyükés, Mecsekoldal-Havihegy Mecsekoldal-Makár, Mecsekoldal-Rigóder, Mecsekoldal-Tettye, Mecsekoldal-Szkókó, Mecsekoldal-Ürög, Meszes, Nagyárpád, Patacs, Pécs-Somogy, Pécs-Vasas, Pécsbánya, Postavölgy, Szabolcs, Szigeti, Újhegy, Uránváros, Zsolnay negyed, Zsebedomb, Üszög, Újpatacs, Újmecsekalja, Szellemváros, Süle-völgy, Reménypuszta, Rácváros, Piricsizma, Papkert, Meszes, Jankovich telep. Pécs kimagasló a szellemi, kulturális élet tekintetében, nem véletlen kapta meg 2010-ben „Európa Kulturális Fővárosa” címet. Híres művészeti fesztiváljairól, egész évben gazdag programokkal várják a városba látogatókat. Pécs világhírű terméke a Zsolnay-porcelán, kihagyhatatlan látnivaló Janus Pannonius Múzeumban található gyűjtemény. Érdemes ellátogatni a pécsi ókeresztény sírkamrákba, Pécsi Állatkertbe, a Mecsextrém Parkba, érdemes sétát tenni a középkori belvárosban. A városban számos múzeum is megtalálható, de érdemes a városon kívülre is kirándulást szervezni. Harkány, Orfű, a Villányi borvidék, Abaligeti Cseppkőbarlang megtekintése senkinek sem okozna csalódást. Pécs igen fontos régiós csomópont, Budapestről az M6-os és az M60-as autópályán érhető el. A városban 14 bölcsőde, 53 óvodai és 34 általános iskolai tagintézmény, 22 középiskola található. A település fontos iskolaváros, hiszen a Pécsi Tudományegyetemre az egész országból érkeznek hallgatók. Tanulmányait Pécsett kezdené? Érdemes megtekinteni az egyetemhez közeli albérlet kínálatot a belvárosban! Családi házat keres, esetleg panorámásat? Számos városrész jöhet szóba, pl: Tettye, Ürög, Donátus, Rókusdomb. Ha panellakás vásárlása mellett döntött, Uránvárosban széles a kínálat.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Pécsen.

Eladó téglalakás, Pécs

Pécs

Kiadó iroda, irodaház, Pécs, Barbakán tér

Pécs, Barbakán tér

Eladó családi ház, Pécs, Nyugati Kőhíd dűlő

Pécs, Nyugati Kőhíd dűlő

Kiadó családi ház, Pécs, Vilmos utca

Pécs, Vilmos utca

Kiadó téglalakás, Pécs, Alkotmány utca

Pécs, Alkotmány utca

Eladó társasházi lakás, Pécs, Munkácsy Mihály utca

Pécs, Munkácsy Mihály utca
2

Eladó téglalakás, Pécs, Belváros

Pécs, Belváros
2

Eladó panellakás, Pécs, Kertváros

Pécs, Kertváros
2

Eladó családi ház, Pécs, Mecsekoldal-Rigóder, Eladó családi ház Baranya megye, Pécs, Dózsa György út

Pécs, Mecsekoldal-Rigóder, Eladó családi ház Baranya megye, Pécs, Dózsa György út
4

Kiadó üzlet, Pécs, Belváros

Pécs, Belváros
15

Eladó téglalakás, Pécs, Belváros

Pécs, Belváros
10

Eladó téglalakás, Pécs, Mecsekoldal/Bálics

Pécs, Mecsekoldal/Bálics
6

Eladó panellakás, Pécs, Kertváros

Pécs, Kertváros
7

Kiadó panellakás, Pécs, Belváros

Pécs, Belváros
7

Eladó panellakás, Pécs, Kertváros

Pécs, Kertváros
6

Eladó egyedi garázs, Pécs, Mecsekoldal/Havihegy

Pécs, Mecsekoldal/Havihegy
11

Kiadó panellakás, Pécs, Egyetemváros

Pécs, Egyetemváros
14

Eladó téglalakás, Pécs, Postavölgy

Pécs, Postavölgy
9

Eladó családi ház, Pécs, Mecsekoldal/Havihegy

Pécs, Mecsekoldal/Havihegy
3

Eladó téglalakás, Pécs, Patacs

Pécs, Patacs