Ingatlanok Pécs

Találati lista:

2807

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Pécsen megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Pécs városrészeire, Belváros, Bánom, Budai-város, Diós, Egyetemváros, Fehérhegy, Gyárváros, Hird, Kertváros, Kertváros-Málom, Kertváros-Rózsadomb, Ledina, Mecsekoldal-Bálics, Mecsekoldal-Belváros, Mecsekoldal-Deindol, Mecsekoldal-Donátus, Mecsekoldal-Gyükés, Mecsekoldal-Havihegy Mecsekoldal-Makár, Mecsekoldal-Rigóder, Mecsekoldal-Tettye, Mecsekoldal-Szkókó, Mecsekoldal-Ürög, Meszes, Nagyárpád, Patacs, Pécs-Somogy, Pécs-Vasas, Pécsbánya, Postavölgy, Szabolcs, Szigeti, Újhegy, Uránváros, Zsolnay negyed, Zsebedomb, Üszög, Újpatacs, Újmecsekalja, Szellemváros, Süle-völgy, Reménypuszta, Rácváros, Piricsizma, Papkert, Meszes, Jankovich telep. Pécs kimagasló a szellemi, kulturális élet tekintetében, nem véletlen kapta meg 2010-ben „Európa Kulturális Fővárosa” címet. Híres művészeti fesztiváljairól, egész évben gazdag programokkal várják a városba látogatókat. Pécs világhírű terméke a Zsolnay-porcelán, kihagyhatatlan látnivaló Janus Pannonius Múzeumban található gyűjtemény. Érdemes ellátogatni a pécsi ókeresztény sírkamrákba, Pécsi Állatkertbe, a Mecsextrém Parkba, érdemes sétát tenni a középkori belvárosban. A városban számos múzeum is megtalálható, de érdemes a városon kívülre is kirándulást szervezni. Harkány, Orfű, a Villányi borvidék, Abaligeti Cseppkőbarlang megtekintése senkinek sem okozna csalódást. Pécs igen fontos régiós csomópont, Budapestről az M6-os és az M60-as autópályán érhető el. A városban 14 bölcsőde, 53 óvodai és 34 általános iskolai tagintézmény, 22 középiskola található. A település fontos iskolaváros, hiszen a Pécsi Tudományegyetemre az egész országból érkeznek hallgatók. Tanulmányait Pécsett kezdené? Érdemes megtekinteni az egyetemhez közeli albérlet kínálatot a belvárosban! Családi házat keres, esetleg panorámásat? Számos városrész jöhet szóba, pl: Tettye, Ürög, Donátus, Rókusdomb. Ha panellakás vásárlása mellett döntött, Uránvárosban széles a kínálat.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Pécsen.

Kiadó panellakás, Pécs

Pécs

Eladó téglalakás, Pécs

Pécs
10

Kiadó az Ágoston térnél belső udvari felújított tégla lakás

Pécs, Belváros, Losonc utca
11

Orvosi egyetem mellett felújított lakás bérbeadó

Pécs, Egyetemváros, Váci Mihály utca
15

Mecsekoldal-belváros 3 szoba+nappalis bútorozatlan lakás bérbeadó

Pécs, Mecsekoldal-Belváros, Fejér Lipót utca 3
7

Belvárosi felújított garzon lakás bérbeadó

Pécs, Belváros, Rákóczi út
18

Panorámás felújított tégla lakás bérbeadó belváros- mecsekoldal

Pécs, Mecsekoldal-Belváros, Angster József utca
10

Magyarürögi úton 3 szoba+nappalis lakás bérbeadó

Pécs, Mecsekoldal-Ürög, Magyarürögi út
6

Felújított másfél szobás légkondis lakás bérbeadó

Pécs, Kertváros, Lahti utca
12

Eladó Mecsekoldal-Belváros jó állapotú 3 szobás panellakás

Pécs, Mecsekoldal-Belváros, Jurisics Miklós utca
14

Amerikai konyhás nappalis+ hálószoba, teraszos újszerű lakás eladó a Hársfa lakóparkban

Pécs, Diós
11

Budai vámnál 2. emeleti részben felújított tégla lakás eladó

Pécs, Budai-város, Komlói út 11.
17

Eladó uránvárosban 2,5 szobás 2 erkélyes tégla lakás részben felújítva

Pécs, Uránváros, Kőrösi Csoma Sándor utca
15

Exkluzív családi ház! Belvárostól egy kellemes sétányira!

Pécs, Mecsekoldal-Belváros

Kiadó téglalakás, Pécs

Pécs

Kiadó panellakás, Pécs

Pécs
12

Eladó műhely, Pécs, gyárváros

Pécs, gyárváros
11

Két generációs családi ház eladó a belváros közelében

Pécs, Egyetemváros
23

Bálicson panorámás közműves telek, lakhatóvá tehető hétvégi házzal eladó.

Pécs, Mecsekoldal-Bálics
6

Középgyükési úton a Mecsek erdejében építési, belterületi telek eladó.

Pécs, Mecsekoldal-Gyükés, Középgyükési út