Eladó és kiadó ingatlanok Pécelen

Találati lista:

195

Itt találhatóak a péceli ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pécel a Gödöllői-dombság nyugati peremvidéke és a Pesti-síkság találkozásának határán fekszik, területét átszeli a Rákos-patak, a Csunya-árok és a Lélek-patak. Budapesttel közvetlenül határos, határában húzódik az M0-ás körgyűrű és a 31-es főút, vonattal a Budapest–Hatvan-vasútvonalon közelíthető meg. A város legjelentősebb nevezetessége a Ráday-kastély. Itt a könyvtártól a konyháig - képek a Ráday család mindennapjaiból című kiállítás tekinthető meg. Kertje a 18. században még barokk díszkert volt, melyet a 19. században angolkertté alakítottak át, mai képét az 1960-as években nyerte el, amikor a kastélyban működő kórház betegeinek gyógyulásának érdekében lett átalakítva. További jelentős építészeti emlékei a Fáy-kastély és a Francsek-Dávid kúria, mely \"Bagolyvár\" néven is ismert, nyaralóvillát idősebb Francsek Imre, a Közmunkatanács főmérnöke építette az 1900-as évek elején. Az épületben valaha kápolna is volt, Francsek Imre annak idején nyilvános uszodát is épített Pécelen, amiből mára semmi nem maradt meg. Családi házat, ikerházat, téglalakást keres Pécelen? A város központjában, a lakóparkokban, vagy panorámás telkeken új építésű ingatlanok között válogathat. A városban 2 óvoda, 3 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakközépiskola és szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget péceli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Apácadomb

Pécel
9

Eladó ház Pécel

Pécel, Pécel
10

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
9

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
10

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
9

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
15

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
31

Eladó családi ház, Pécel, központban egyszintes több generációs

Pécel, központban egyszintes több generációs
17

Eladó téglalakás, Pécel, Gyerekbarát társasházi lakás

Pécel, Gyerekbarát társasházi lakás
18

Eladó Ház, Pécel

Pécel
2

Kereskedelmi,Szolgáltató

Pécel
8

Műhely,raktár

Pécel
4

Ipari-kereskedelmi telek

Pécel
2

Panorámás Építési telek

Pécel
7

Eladó téglalakás, Pécel

Pécel
7

Eladó téglalakás, Pécel

Pécel
7

Eladó téglalakás, Pécel

Pécel

Új építésű lakások Pécel központjában leköthetők!

Pécel, belváros
4

Eladó családi ház, Pécel

Pécel