Eladó és kiadó ingatlanok Pécelen

Találati lista:

314

Itt találhatóak a péceli ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pécel a Gödöllői-dombság nyugati peremvidéke és a Pesti-síkság találkozásának határán fekszik, területét átszeli a Rákos-patak, a Csunya-árok és a Lélek-patak. Budapesttel közvetlenül határos, határában húzódik az M0-ás körgyűrű és a 31-es főút, vonattal a Budapest–Hatvan-vasútvonalon közelíthető meg. A város legjelentősebb nevezetessége a Ráday-kastély. Itt a könyvtártól a konyháig - képek a Ráday család mindennapjaiból című kiállítás tekinthető meg. Kertje a 18. században még barokk díszkert volt, melyet a 19. században angolkertté alakítottak át, mai képét az 1960-as években nyerte el, amikor a kastélyban működő kórház betegeinek gyógyulásának érdekében lett átalakítva. További jelentős építészeti emlékei a Fáy-kastély és a Francsek-Dávid kúria, mely \"Bagolyvár\" néven is ismert, nyaralóvillát idősebb Francsek Imre, a Közmunkatanács főmérnöke építette az 1900-as évek elején. Az épületben valaha kápolna is volt, Francsek Imre annak idején nyilvános uszodát is épített Pécelen, amiből mára semmi nem maradt meg. Családi házat, ikerházat, téglalakást keres Pécelen? A város központjában, a lakóparkokban, vagy panorámás telkeken új építésű ingatlanok között válogathat. A városban 2 óvoda, 3 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakközépiskola és szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget péceli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

A Gödöllői Dombság területén csodálatos vidéki kúria palackozható ásványvízzel

Pécel
11

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
13

Eladó családi ház, Pécel

Pécel

Eladó családi ház, Pécel

Pécel

Pécelen 1 szobás lakás, 50.000 ft-ért azonnali költözéssel kiadó!

Pécel, Pécel
14

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Pécel

Pécel
11

Kelő lakópark

Pécel, Szondy utca
15

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
5

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
4

Eladó családi ház, Pécel

Pécel

Eladó családi ház, Pécel

Pécel
14

Isaszegi út

Pécel

Pécel, 1 szobás szép ház kiadó 50.000.-ft

Pécel, Központ
20

Eladó családi ház, Pécel, Pécel kertvárosias részén

Pécel, Pécel kertvárosias részén
2

Eladó ipari telek, Pécel

Pécel

Eladó ingatlanok, Pécel, Kond vezér utca

Pécel, Kond vezér utca
11

Pécelen új építésű családi ház

Pécel, Pécel

Pécelen új építésű társasházi lakások

Pécel, Pécel
14

Isaszegi út

Pécel, Isaszegi út