Pannonhalmi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

57

Ezen az oldalon a Pannonhalmán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pannonhalma a Sokorói-dombságon fekszik Győrtől 19 km-re, a Bencés Főapátság tövében épült város. Közúton a 82-es számú főúton, vasúton a Veszprém-Győr vonalon közelíthető meg. A Pannonhalmi Apátságot Géza fejedelem alapította 996-ban. Az apátság látogatható részei közül a leginkább említésre méltóak a Bazilika, a Boldogasszony-kápolna, a Könyvtár, a Barokk ebédlő és az Arborétum és Növénykert. Az apátság zenei rendezvényeknek is otthont ad, az Arcus Temporum Művészeti Fesztivált évek óta a Főapátság középkori templomában tartják. Pannonhalma számtalan látnivalói közül említésre méltó még a Kelemen Krizosztom emlékkő, mely Kelemen Krizosztom apátnak állít emléket. A Majorsági épületegyüttes, amit az 1650-es években építtettek, különlegessége, hogy a hegy gyomrába vájt, nagy kiterjedésű pincerendszer, 1000 éves múltra tekint vissza. Az épületkomplexum alatt került kialakításra az 5000 akós pince, ami a borgazdaság alapja lett. Az 1980-as évek végén hozták létre a Pannonhalma-Sokoróalja Borvidéket, melynek központja Pannonhalma lett. A Radnóti-emlékmű , mely az utolsó éjszakáját a téglagyár területén töltött költőnek állít emléket. Az Eranthis Ösvény egy 12 állomásból álló természetvédelmi és tájtörténeti bemutató útvonal, mely a Pannonhalmi Világörökségi Területen halad keresztül. Családi ház, építési telket, földet vásárolna Pannonhalmán? Az apátság tőszomszédságában, vagy akár a város központjában is megtalálhatja az Önnek megfelelő ingatlant. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen pannonhalmai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Eladó külterületi telek, Pannonhalma, Pannonhalma

Pannonhalma, Pannonhalma
5

30 m széles utcafront, több lehetőséggel!

Pannonhalma
5

Vállalkozóknak kiváló lehetőség

Pannonhalma
5

Pannonhalmi ipari terület

Pannonhalma
5

Pannonhalmi ipari ingatlan

Pannonhalma
23

Pannonhalmán 4 szobás családi ház eladó!

Pannonhalma
4

Örök panoráma az apátság impozáns épületére

Pannonhalma
19

Pannonhalma új lakóparkjában családi ház eladó

Pannonhalma
2

eladó építési telek

Pannonhalma
15

Pannonhalmán felújtandó családi ház nagy telekkel

Pannonhalma

Eladó gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató terület.

Pannonhalma
18

Varázslatos miliőben, örök panorámás, exkluzív családiház keresi új tulajdonosát onosát.

Pannonhalma
30

Eladó családi ház, Pannonhalma, Pannonhalma

Pannonhalma, Pannonhalma
2

Eladó 45000.00m² építési telek, Pannonhalma

Pannonhalma
4

Eladó 446.00m² építési telek, Pannonhalma

Pannonhalma
3

Eladó 2245.00m² építési telek, Pannonhalma

Pannonhalma
3

Eladó 2245.00m² építési telek, Pannonhalma

Pannonhalma
3

Eladó 2245.00m² építési telek, Pannonhalma

Pannonhalma
2

Eladó 585.00m² építési telek, Pannonhalma

Pannonhalma
13

Eladó Ház, Pannonhalma

Pannonhalma