Eladó és kiadó ingatlanok Pakson

Találati lista:

158

Itt találhatóak a paksi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Paks az ország középső részén, a Duna jobb partján, a Mezőföldön fekszik, Budapesttől mintegy 110 kilométerre. Területén áthalad a Budapestet Péccsel összekötő 6-os főút és az M6-os autópálya. Az ország keleti részéből a dunaföldvári, vagy a szekszárdi hídon keresztül érhető el. Vasúton a Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Paks vasútvonalon közelíthető meg. A városban helyi autóbuszjárat is üzemel. Legismertebb történelmi műemléke az Erzsébet szálló, mely korábban Zöldfa vendéglőként üzemelt és 1844-ben újították fel. Ekkor nyílt meg az épületben a kaszinó is, mely hamarosan az ország harmadik legjobb kaszinója lett. Paks műemlék jellegű épülete a Szeniczey-kúria, mely az Erzsébet Szállóval szemben található. A Pakshoz tartozó Dunakömlőd területén, a Bottyán-sánc tetején található Tolna megye egyetlen helyreállított római kori romkertje, a Lussonium nevű, késő római erőd. A Makovecz Imre által tervezett Szentlélek Templom a XX. század organikus építészetének kiemelkedő alkotása. A város legjelentősebb rendezvényei a Paksi Harmonika Fesztivál, a Gastro Blues fesztivál és a Szüreti felvonulás. Családi házat keres Pakson? A város központjában, vagy a kertvárosi részeken biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást szeretne? A lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A városban 2 óvoda, 5 általános iskola, 2 gimnázium, 1 szakközépiskola és 1 szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget paksi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Ősfás környezetben, téliesített nyaraló eladó Pakson!

Paks
5

Működő üzlethelyiség ügyfélkörrel eladó Pakson!

Paks
16

Eladó üzlet, Paks, Óváros

Paks, Óváros
15

Malomhegyen két lakást magában rejtő örök panorámás családi ház kiváló áron eladó

Paks

Eladó családi ház, Paks

Paks
4

Paks belvárosában lakás kiadó! K10

Paks
4

Pakson felújított lakás kiadó! K51

Paks
11

Paks lakótelepén, 64 m2-es, 3 szobás, erkélyes lakás eladó.

Paks
15

Paks centrumában 65 m2-es 6 fős albérlet kiadó

Paks
25

Alkuképes áron tágas, 6 szobás, nagy családi ház csendes, nyugodt helyen Pakson eladó

Paks, Szérűskert
48

Tágas, 6 szobás családi ház csendes, nyugodt környezetben Pakson eladó

Paks, Szérüskert

Eladó panellakás, Paks

Paks
8

Örök Dunai panorámás családi ház eladó! D77

Paks
9

Eladó panellakás, Paks

Paks
14

Paks kertvárosában családi ház eladó! D70

Paks

Kiadó téglalakás, Paks

Paks
18

Paks óvárosi részén 100 m2-es családi ház eladó.

Paks
13

Paks óvárosi részén kétszintes családi ház garázzsal kiadó.

Paks

Eladó sorház, Paks

Paks
28

Pakson két lakássá bontható ház? IGEN!

Paks