Eladó és kiadó ingatlanok Pakson

Találati lista:

168

Itt találhatóak a paksi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Paks az ország középső részén, a Duna jobb partján, a Mezőföldön fekszik, Budapesttől mintegy 110 kilométerre. Területén áthalad a Budapestet Péccsel összekötő 6-os főút és az M6-os autópálya. Az ország keleti részéből a dunaföldvári, vagy a szekszárdi hídon keresztül érhető el. Vasúton a Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Paks vasútvonalon közelíthető meg. A városban helyi autóbuszjárat is üzemel. Legismertebb történelmi műemléke az Erzsébet szálló, mely korábban Zöldfa vendéglőként üzemelt és 1844-ben újították fel. Ekkor nyílt meg az épületben a kaszinó is, mely hamarosan az ország harmadik legjobb kaszinója lett. Paks műemlék jellegű épülete a Szeniczey-kúria, mely az Erzsébet Szállóval szemben található. A Pakshoz tartozó Dunakömlőd területén, a Bottyán-sánc tetején található Tolna megye egyetlen helyreállított római kori romkertje, a Lussonium nevű, késő római erőd. A Makovecz Imre által tervezett Szentlélek Templom a XX. század organikus építészetének kiemelkedő alkotása. A város legjelentősebb rendezvényei a Paksi Harmonika Fesztivál, a Gastro Blues fesztivál és a Szüreti felvonulás. Családi házat keres Pakson? A város központjában, vagy a kertvárosi részeken biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást szeretne? A lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A városban 2 óvoda, 5 általános iskola, 2 gimnázium, 1 szakközépiskola és 1 szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget paksi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Paks lakótelepén földszinti lakás eladó! D6

Paks
14

Ősfás környezetben, téliesített nyaraló eladó Pakson!

Paks
17

Pakson 3 szintes, többgenerációs családi ház eladó

Paks
16

Eladó üzlet, Paks, Óváros

Paks, Óváros
5

Működő üzlethelyiség ügyfélkörrel eladó Pakson!

Paks
15

Paks lakótelepi részén felújított, 2+1 félszobás lakás eladó

Paks

Építkezne Pakson???

Paks
14

Felújítandó paksi családi ház megfizethető áron!

Paks

Pakstól 17km-re található településen majorság eladó! D90

Paks
8

Tégla építésű lakás kiadó Pakson

Paks
8

Paks lakótelepén igényesen felújított lakás kiadó

Paks
8

Eladó panellakás, Paks

Paks
12

Kiadó téglalakás, Paks

Paks
10

Eladó panellakás, Paks

Paks
6

Kiadó téglalakás, Paks

Paks
4

Paks lakótelepén irodahelyiség kiadó! K85

Paks
6

Paks lakótelepén bútorozott lakás kiadó! K19

Paks
13

Pakson családi ház kiadó!

Paks
5

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG! IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG!*****

Paks
10

ÁRCSÖKKENÉS! Üzlethelyiség KIADÓ!

Paks, Óváros, Rosthy u. 3.