Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Pákozdon

Találati lista: 89

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a pákozdi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pákozd a Velencei-hegység délkeleti, a Velencei-medencébe ereszkedő lankáin helyezkedik el. Habár közigazgatási határa a tó partján húzódik, belterülete ennél beljebb, a tó partjától 300-500 méterre található. Pákozd az 1848-49-es szabadságharc első győztes csatájáról vált igazán ismertté, melynek emlékét őrzi az 1848-as községi emlékmű. A település központjától 3 km-re elhelyezkedő Mészeg-hegyen több látványosság is található. Itt láthatjuk a Katonai Emlékparkot, melynek területén az 1848-as Pákozdi Csata Emlékműve és Emlékkiállítása, a Don Kanyar Kápolna, a XX. századi Háborúk emlékpontja és a Békefenntartók emlékműve tekinthető meg. Szintén a Mészeg-hegyen található a Turisztikai Központ, Kávézó és Borbemutató Pince, a Pince bemutatótermében, mely a Velencei-tó Környéki Borút Egyesület II. sz. állomáshelye, pedig Velencei-tó környéki borok kóstolására nyílik lehetőség. A Meleg-hegyen helyezkedik el Pákozd kiemelkedő régészeti emléke, a kr. e. 1300-ból származó földvár, a Pákozdvár (Tóvár). A település katolikus temploma a XIII. században épült. Kertjében egy Trianoni Harangláb került felállításra 2010-ben. Szintén a Mészeg-hegyen található Pákozd egyik természeti értéke, a Pákozd-Sukorói Arborétum, Tájmúzeum és Halászati kiállítás, a település másik Európában is ritkaságnak számító természeti értékei a Velencei-hegységben található Pákozdi Ingókövek. A település legjelentősebb rendezvényei, a Szüreti felvonulás és bál, a Megemlékezés a pákozdi csatáról és a Huszárfelvonulás és csata mind a Pákozdi csata napján szeptember 29-én kerülnek megrendezésre. Székesfehérváron él és dolgozik, de vidéki nyugalomra vágyik? A megyeszékhelytől mindössze 10 km-re, Pákozdon Velencei-tóra panorámás családi házakat, üdülőket találhat olcsón. Akár a település központjában keresgél, akár a csendesebb mellékutcákban, az Ingatlantájolón biztosan megtalálja álmai otthonát. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pákozdi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.