Eladó és kiadó ingatlanok Pákozdon

Találati lista:

72

Itt találhatóak a pákozdi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pákozd a Velencei-hegység délkeleti, a Velencei-medencébe ereszkedő lankáin helyezkedik el. Habár közigazgatási határa a tó partján húzódik, belterülete ennél beljebb, a tó partjától 300-500 méterre található. Pákozd az 1848-49-es szabadságharc első győztes csatájáról vált igazán ismertté, melynek emlékét őrzi az 1848-as községi emlékmű. A település központjától 3 km-re elhelyezkedő Mészeg-hegyen több látványosság is található. Itt láthatjuk a Katonai Emlékparkot, melynek területén az 1848-as Pákozdi Csata Emlékműve és Emlékkiállítása, a Don Kanyar Kápolna, a XX. századi Háborúk emlékpontja és a Békefenntartók emlékműve tekinthető meg. Szintén a Mészeg-hegyen található a Turisztikai Központ, Kávézó és Borbemutató Pince, a Pince bemutatótermében, mely a Velencei-tó Környéki Borút Egyesület II. sz. állomáshelye, pedig Velencei-tó környéki borok kóstolására nyílik lehetőség. A Meleg-hegyen helyezkedik el Pákozd kiemelkedő régészeti emléke, a kr. e. 1300-ból származó földvár, a Pákozdvár (Tóvár). A település katolikus temploma a XIII. században épült. Kertjében egy Trianoni Harangláb került felállításra 2010-ben. Szintén a Mészeg-hegyen található Pákozd egyik természeti értéke, a Pákozd-Sukorói Arborétum, Tájmúzeum és Halászati kiállítás, a település másik Európában is ritkaságnak számító természeti értékei a Velencei-hegységben található Pákozdi Ingókövek. A település legjelentősebb rendezvényei, a Szüreti felvonulás és bál, a Megemlékezés a pákozdi csatáról és a Huszárfelvonulás és csata mind a Pákozdi csata napján szeptember 29-én kerülnek megrendezésre. Székesfehérváron él és dolgozik, de vidéki nyugalomra vágyik? A megyeszékhelytől mindössze 10 km-re, Pákozdon Velencei-tóra panorámás családi házakat, üdülőket találhat olcsón. Akár a település központjában keresgél, akár a csendesebb mellékutcákban, az Ingatlantájolón biztosan megtalálja álmai otthonát. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pákozdi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Pákozdon üdülő telek eladó!

Pákozd
11

Pákozdi eladó telephely

Pákozd, Pákozd
9

Fejlesztési telkek eladók Pákozdon

Pákozd, Pákozd
5

Pákozdon telek eladó!

Pákozd

Pákozd 30 m széles építési telek eladó!

Pákozd, Ady E. utca
43

Eladó nívós családi ház Pákozdon

Pákozd
4

Eladó örökpanorámás telek Pákozdon

Pákozd

Kedvező telephely lehetőség, ipari zónában telek eladó!

Pákozd
4

Ipari parkban építési telek eladó

Pákozd
6

Eladó telek Székesfehérvár szomszédságában, Pákozdon !

Pákozd
5

M7-es autópálya mellett ipari parkban telek eladó!

Pákozd
13

Eladó nívós családi ház Pákozdon!

Pákozd
13

Eladó pákozdi hétvégi ház, nyaraló, hacienda

Pákozd
22

Új építésű 3 szoba + nappalis sorházak eladók!

Pákozd, Pákozd
18

Pákozd üdülő övezetében, 1 + 2 félszobás panorámás nyaraló eladó!

Pákozd, Pákozd
7

Pákozdon 2014 m2-es telek lebontandó kis házzal eladó.

Pákozd
15

Pákozdon 3502 m2 telken egyedi kialakítású egyszintes 150 m2-es ház 2 gk. beállásos garázzsal eladó.

Pákozd
13

Családi ház (parasztház), 2 külön lakrészből áll összesen 104m2 2 szobás 2konyhás 2 fürdős

Pákozd
16

Pákozdon 2 külön lakrészből álló 2 szobás 2 konyhás 2 fürdős családi ház.

Pákozd