Eladó és kiadó ingatlanok Pákozdon

Találati lista:

139

Itt találhatóak a pákozdi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pákozd a Velencei-hegység délkeleti, a Velencei-medencébe ereszkedő lankáin helyezkedik el. Habár közigazgatási határa a tó partján húzódik, belterülete ennél beljebb, a tó partjától 300-500 méterre található. Pákozd az 1848-49-es szabadságharc első győztes csatájáról vált igazán ismertté, melynek emlékét őrzi az 1848-as községi emlékmű. A település központjától 3 km-re elhelyezkedő Mészeg-hegyen több látványosság is található. Itt láthatjuk a Katonai Emlékparkot, melynek területén az 1848-as Pákozdi Csata Emlékműve és Emlékkiállítása, a Don Kanyar Kápolna, a XX. századi Háborúk emlékpontja és a Békefenntartók emlékműve tekinthető meg. Szintén a Mészeg-hegyen található a Turisztikai Központ, Kávézó és Borbemutató Pince, a Pince bemutatótermében, mely a Velencei-tó Környéki Borút Egyesület II. sz. állomáshelye, pedig Velencei-tó környéki borok kóstolására nyílik lehetőség. A Meleg-hegyen helyezkedik el Pákozd kiemelkedő régészeti emléke, a kr. e. 1300-ból származó földvár, a Pákozdvár (Tóvár). A település katolikus temploma a XIII. században épült. Kertjében egy Trianoni Harangláb került felállításra 2010-ben. Szintén a Mészeg-hegyen található Pákozd egyik természeti értéke, a Pákozd-Sukorói Arborétum, Tájmúzeum és Halászati kiállítás, a település másik Európában is ritkaságnak számító természeti értékei a Velencei-hegységben található Pákozdi Ingókövek. A település legjelentősebb rendezvényei, a Szüreti felvonulás és bál, a Megemlékezés a pákozdi csatáról és a Huszárfelvonulás és csata mind a Pákozdi csata napján szeptember 29-én kerülnek megrendezésre. Székesfehérváron él és dolgozik, de vidéki nyugalomra vágyik? A megyeszékhelytől mindössze 10 km-re, Pákozdon Velencei-tóra panorámás családi házakat, üdülőket találhat olcsón. Akár a település központjában keresgél, akár a csendesebb mellékutcákban, az Ingatlantájolón biztosan megtalálja álmai otthonát. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pákozdi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Pákozdon üdülő telek eladó!

Pákozd
12

Pákozdon 2 lakrészes családi ház

Pákozd
3

Pákozd, Hó utca, 1096 m²-es, telek

Pákozd, Hó utca
23

Nyugalom szigete

Pákozd
18

Pákozd, Főút közeli utca, 365 m²-es, 2 generációs, családi ház, 7+3 félszobás, extrán felszerelt állapotú

Pákozd, Főút közeli utca
7

Pákozd, Gyümölcs utca, 859 m²-es, telek

Pákozd, Gyümölcs utca
12

Pákozd, x utca, 100 m²-es, családi ház, 1+3 félszobás, jó állapotú, padlófűtés + radiátor

Pákozd, x utca
4

Pákozd, Fehér virág utca, 1006 m²-es, telek

Pákozd, Fehér virág utca
5

Pákozd, Illatos utca, 1008 m²-es, telek

Pákozd, Illatos utca
11

Pákozdi eladó telephely

Pákozd, Pákozd
9

Fejlesztési telkek eladók Pákozdon

Pákozd, Pákozd
5

Pákozdon telek eladó!

Pákozd
16

Pákozdon felújítandó téglaépítésű családi ház eladó.

Pákozd

Pákozd 30 m széles építési telek eladó!

Pákozd, Ady E. utca

Eladó egyéb telek, Pákozd, nincs adat

Pákozd, nincs adat
44

Eladó nívós családi ház Pákozdon

Pákozd

Kedvező telephely lehetőség, ipari zónában telek eladó!

Pákozd
4

Ipari parkban építési telek eladó

Pákozd
6

Eladó telek Székesfehérvár szomszédságában, Pákozdon !

Pákozd