Hirdetés

Orfűi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

39

Ezen az oldalon a Orfűn megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az orfűi völgy mélyén folydogáló patak három kis falut - Orfűt, Mecsekrákost és Tekerest ­ kötötte össze, a keleti oldalvölgyekbe további két falu, Bános és Mecsekszakál települt. A hatvanas években egységes üdülőterületté formálták a területet, így jött létre Orfű. Az öt kis település nem épült teljesen össze az üdülőépítések során, így mindegyik megőrizte saját, önálló jellegét, ez adja az üdülőfalu egyik fontos építészeti értékét. A község központja Mecsekrákos, itt található az Önkormányzat, az Iskola, az Óvoda, az ABC, az Orvosi Rendelő és a Gyógyszertár is. Tekeres nevezetességei a századforduló táján épült házai, melyek udvarán ma is istállók, pajták találhatók. A hatvanas évek elején a Mecsek hegység oldalából folyó karsztvizet egy völgyzáró gáttal felfogva felszíni víztározót hoztak létre. Elsőként az Orfűi-tó készült el, ahol fürödni, csónakázni és horgászni lehet. Majd a Pécsi-tó jött létre, ahol a horgászok és a vízisportolók hódolhatnak szenvedélyüknek. Ezeket követte a Herman Ottó-tó, ami hal és madár-rezervátum és számos vízimadárfaj mellett élőhelye a ritka és védett vidrának is. Utoljára a Kovácsszénájai-tó készült el a horgászok örömére. A vízisportok mellett a barlangtúrák, a kerékpártúrák, a lovaglás és a vadászat csak néhány az Orfűn található sportolási lehetőségek közül. Orfű építészeti értékei közül a legjelentősebbek az Orfűi Tájház és Kemencés Udvar, valamint az Orfűi-tó délkeleti végében elhelyezkedő Malommúzeum. Orfűn számtalan fesztivál kerül megrendezésre minden évben, a Fishing on Orfű, a Medvehagyma fesztivál és a Sárkányhajó fesztivál csak három az említésre méltó rendezvények közül. Horgászni szeretne és üdülőt, családi házat keres Orfűn? A Nagy tó közelében találja a legszebb ingatlanokat. Vendéglátással szeretne foglalkozni Orfűn vendélátóegység létesítésére alkalmas üdülőket és családi házakat is találhat. A vízisportok szerelmese? Orfű-Mecsekszakál üdülőfaluban családi házak várják. Telket szeretne vásárolni? Orfű-Bánoson és a Balázshegyi-kilátónál panorámás telkeket talál. Panellakást keres? A Kertvárosban biztosan talál. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen orfűi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Kadarka utca

Orfű, Kadarka utca
10

Baranya megye Orfű, Kistó közelében, domboldalon eladó egy szép állapotú, kétszintes nyaraló.

Orfű, Tó közelében
Hirdetés
14

Eladó családi ház, Orfű, Mecsekszakál, Mecsekszakáli utca

Orfű, Mecsekszakál, Mecsekszakáli utca
7

188m2 -es, 1 szobás Ház- házrész eladó (Orfű, )

Orfű
4

Eladó telek, Orfű, Lapisi utca

Orfű, Lapisi utca
4

Eladó telek, Orfű, Lapisi utca

Orfű, Lapisi utca
15

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Rigó utca

Orfű, Rigó utca
5

Eladó telek, Orfű, Végföldi út

Orfű, Végföldi út
4

Eladó telek, Orfű, Végföldi út

Orfű, Végföldi út
11

Eladó üdülőtelek, Orfű, Muskotály utca

Orfű, Muskotály utca
Hirdetés
14

Eladó építési telek, Orfű, Szabadság utca

Orfű, Szabadság utca
5

Eladó építési telek, Orfű, Hámán Kató utca

Orfű, Hámán Kató utca
18

Napfény utca

Orfű
11

Jókai utca

Orfű, Jókai Mór utca
14

Szabadság utca

Orfű, Szabadság utca
14

Eladó családi ház, Orfű, orfű

Orfű, orfű
Hirdetés
17

Eladó családi ház, Orfű, Orfű

Orfű, Orfű
12

Eladó telek, Orfű, Szabadság utca

Orfű, Szabadság utca
12

Eladó építési telek, Orfű, Jókai utca

Orfű, Jókai utca