Orfűi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

19

Ezen az oldalon a Orfűn megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az orfűi völgy mélyén folydogáló patak három kis falut - Orfűt, Mecsekrákost és Tekerest ­ kötötte össze, a keleti oldalvölgyekbe további két falu, Bános és Mecsekszakál települt. A hatvanas években egységes üdülőterületté formálták a területet, így jött létre Orfű. Az öt kis település nem épült teljesen össze az üdülőépítések során, így mindegyik megőrizte saját, önálló jellegét, ez adja az üdülőfalu egyik fontos építészeti értékét. A község központja Mecsekrákos, itt található az Önkormányzat, az Iskola, az Óvoda, az ABC, az Orvosi Rendelő és a Gyógyszertár is. Tekeres nevezetességei a századforduló táján épült házai, melyek udvarán ma is istállók, pajták találhatók. A hatvanas évek elején a Mecsek hegység oldalából folyó karsztvizet egy völgyzáró gáttal felfogva felszíni víztározót hoztak létre. Elsőként az Orfűi-tó készült el, ahol fürödni, csónakázni és horgászni lehet. Majd a Pécsi-tó jött létre, ahol a horgászok és a vízisportolók hódolhatnak szenvedélyüknek. Ezeket követte a Herman Ottó-tó, ami hal és madár-rezervátum és számos vízimadárfaj mellett élőhelye a ritka és védett vidrának is. Utoljára a Kovácsszénájai-tó készült el a horgászok örömére. A vízisportok mellett a barlangtúrák, a kerékpártúrák, a lovaglás és a vadászat csak néhány az Orfűn található sportolási lehetőségek közül. Orfű építészeti értékei közül a legjelentősebbek az Orfűi Tájház és Kemencés Udvar, valamint az Orfűi-tó délkeleti végében elhelyezkedő Malommúzeum. Orfűn számtalan fesztivál kerül megrendezésre minden évben, a Fishing on Orfű, a Medvehagyma fesztivál és a Sárkányhajó fesztivál csak három az említésre méltó rendezvények közül. Horgászni szeretne és üdülőt, családi házat keres Orfűn? A Nagy tó közelében találja a legszebb ingatlanokat. Vendéglátással szeretne foglalkozni Orfűn vendélátóegység létesítésére alkalmas üdülőket és családi házakat is találhat. A vízisportok szerelmese? Orfű-Mecsekszakál üdülőfaluban családi házak várják. Telket szeretne vásárolni? Orfű-Bánoson és a Balázshegyi-kilátónál panorámás telkeket talál. Panellakást keres? A Kertvárosban biztosan talál. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen orfűi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Orfűn 3 szobás nagyon szép nyaraló eladó !

Orfű, nyaraló övezet
12

Eladó családi ház, Orfű, Béke utca 19

Orfű, Béke utca 19

Eladó családi ház, Orfű

Orfű
6

Eladó telek orfűn a gáttól nem meszze.

Orfű
11

Egyedi, kiváló állapotú nyaraló eladó!

Orfű
12

Eladó családi ház, Orfű, Béke utca

Orfű, Béke utca
14

Eladó Orfűn, a strandnál 52 nm-es területen lévő 27 nm-es (+tetőtér) büfé

Orfű, Dollár utca
18

Eladó családi ház, Orfű, Családi házas

Orfű, Családi házas
15

Orfűn Strandnál büfé eladó

Orfű, Dollár u.
7

87m2 -es, 3 szobás Ház- házrész eladó (Orfű, Széleshegyi utca)

Orfű, Széleshegyi utca
2

Eladó építési telek, Orfű

Orfű
20

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Kadarka utca

Orfű, Kadarka utca
10

Eladó családi ház, Orfű

Orfű
10

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Turista utca 4

Orfű, Turista utca 4
11

Eladó építési telek, Orfű

Orfű
9

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Erdőalja sor

Orfű, Erdőalja sor
6

Eladó építési telek, Orfű

Orfű
7

Orfüi büfé-vendéglátóegység

Orfű