Eladó és kiadó ingatlanok Nyúlon

Találati lista:

27

Itt találhatóak a nyúli ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nyúl község a Sokorói dombságon fekszik Győr és Pannonhalma város között. A 82-es főútvonalon Győr és Veszprém felől közelíthető meg, de Győrújbarát felől is elérhető közúton. Vonattal a Győr–Veszprém vasútvonalon érhető el. Nyúl település nagy része a Kisalföld síkságán terül el, a dombos területen található Európa egyik legnagyobb homokkőben kialakult szurdokvölgye, a Szurdik. Keskeny út vezet végig a szurdokvölgyön, melynek mentén a homokfalból borospincék nyílnak. A pincéken kívül löszfalba vájt kemencéket és a XIX. században épült, úgynevezett partlakások maradványait is láthatjuk, melyekben még az ’50-es években is laktak. A hegyközség rendszeresen szervez borversenyeket a sokorói boroknak. A község az országos túraútvonalakon kívül létrehozott két saját túraútvonalat, melyek a legfontosabb nevezetességeket érintik. A Kökörcsin-körút a település barokk temploma mellől indul, majd a Mária-szobor érintésével, a Szurdikon keresztül a hegybe vezet fel, miközben érinti a Szent Donát-kápolnát, a legszebb kilátópontokat, a pincesorokat és néprajzi, helytörténeti, irodalmi emlékeket is. Győrben lakik, de csendes, nyugodt környezetre vágyik? Győrtől mindössze 13km-re, Nyúlon olcsó panorámás építési telkek és családi házak között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nyúli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Kiadó 180.00m² családi ház, Nyúl

Nyúl

Eladó 92.50m² ikerház, Nyúl

Nyúl

Eladó 2354.00m² építési telek, Nyúl

Nyúl

Eladó 904.00m² építési telek, Nyúl

Nyúl

Eladó 878.00m² építési telek, Nyúl

Nyúl
15

Remek állapotú,nappali+4 szobás,két garázsos ház.

Nyúl
21

Eladó családi ház Nyúlon!

Nyúl
22

Luxus ház eladó Nyúlon! 145 nm lakótér, 75 nm terasz, medence, 36 nm dupla garázs

Nyúl
13

Győrtől 10 km-re parkosított családi ház zsákútcában

Nyúl
13

Igényes családi ház Győr mellett

Nyúl
6

Új építésű ikerház, saját kerttel, autóbeállóval!

Nyúl
8

Eladó Ház, Nyúl

Nyúl
7

Eladó Ház, Nyúl

Nyúl
7

Eladó Ház, Nyúl

Nyúl
5

Új építésű ikerház, saját kerttel, autóbeállóval!

Nyúl
8

Nyúli ikerház saját kertrésszel és autóbeállóval !

Nyúl, Nyúl
10

Nyúli ikerház saját kertrésszel és autóbeállóval !

Nyúl, Nyúl
5

Új építésű ikerház, saját kerttel, autóbeállóval!

Nyúl

Eladó építési telek, Nyúl

Nyúl