Eladó és kiadó ingatlanok Nyúlon

Találati lista:

20

Itt találhatóak a nyúli ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nyúl község a Sokorói dombságon fekszik Győr és Pannonhalma város között. A 82-es főútvonalon Győr és Veszprém felől közelíthető meg, de Győrújbarát felől is elérhető közúton. Vonattal a Győr–Veszprém vasútvonalon érhető el. Nyúl település nagy része a Kisalföld síkságán terül el, a dombos területen található Európa egyik legnagyobb homokkőben kialakult szurdokvölgye, a Szurdik. Keskeny út vezet végig a szurdokvölgyön, melynek mentén a homokfalból borospincék nyílnak. A pincéken kívül löszfalba vájt kemencéket és a XIX. században épült, úgynevezett partlakások maradványait is láthatjuk, melyekben még az ’50-es években is laktak. A hegyközség rendszeresen szervez borversenyeket a sokorói boroknak. A község az országos túraútvonalakon kívül létrehozott két saját túraútvonalat, melyek a legfontosabb nevezetességeket érintik. A Kökörcsin-körút a település barokk temploma mellől indul, majd a Mária-szobor érintésével, a Szurdikon keresztül a hegybe vezet fel, miközben érinti a Szent Donát-kápolnát, a legszebb kilátópontokat, a pincesorokat és néprajzi, helytörténeti, irodalmi emlékeket is. Győrben lakik, de csendes, nyugodt környezetre vágyik? Győrtől mindössze 13km-re, Nyúlon olcsó panorámás építési telkek és családi házak között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nyúli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Nyúlon 4 szobás családi ház eladó!

Nyúl
15

Exkluzív családi ház Nyúl központjában eladó!

Nyúl
4

Pazar telek Nyúl hegyi részén!

Nyúl

2 fő részére munkásszállót keresek Nyúl környéken

Nyúl

Eladó 2354.00m² építési telek, Nyúl

Nyúl
9

<<< Nappali + 3 szobás családi ház! >>>

Nyúl
14

Győr közvetlen agglomerációjában, Nyúlon 3 szoba+nappalis téglaépítésű családi ház eladó

Nyúl
9

Nappali + 3 szobás családi ház!

Nyúl
9

Nappali + 3 szobás családi ház!

Nyúl, Nyúl

Eladó 878.00m² építési telek, Nyúl

Nyúl
20

Eladó Családi ház, Nyúl, 70nm, 34900000 Ft

Nyúl
21

Eladó családi ház Nyúlon!

Nyúl
6

Nyúl, építési telek

Nyúl
9

Eladó családi ház, Nyúl

Nyúl
13

Eladó családi ház, Nyúl, hegy

Nyúl, hegy
9

Eladó családi ház, Nyúl, Nyúl hegy

Nyúl, Nyúl hegy
9

Eladó építési telek, Nyúl, Nyúl hegy

Nyúl, Nyúl hegy
9

Eladó építési telek, Nyúl

Nyúl
3

Eladó Telek, Nyúl 8.500.000 Ft

Nyúl
20

Eladó családi ház, Nyúl, Nyúl

Nyúl, Nyúl