Eladó és kiadó ingatlanok Nyúlon

Találati lista:

53

Itt találhatóak a nyúli ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nyúl község a Sokorói dombságon fekszik Győr és Pannonhalma város között. A 82-es főútvonalon Győr és Veszprém felől közelíthető meg, de Győrújbarát felől is elérhető közúton. Vonattal a Győr–Veszprém vasútvonalon érhető el. Nyúl település nagy része a Kisalföld síkságán terül el, a dombos területen található Európa egyik legnagyobb homokkőben kialakult szurdokvölgye, a Szurdik. Keskeny út vezet végig a szurdokvölgyön, melynek mentén a homokfalból borospincék nyílnak. A pincéken kívül löszfalba vájt kemencéket és a XIX. században épült, úgynevezett partlakások maradványait is láthatjuk, melyekben még az ’50-es években is laktak. A hegyközség rendszeresen szervez borversenyeket a sokorói boroknak. A község az országos túraútvonalakon kívül létrehozott két saját túraútvonalat, melyek a legfontosabb nevezetességeket érintik. A Kökörcsin-körút a település barokk temploma mellől indul, majd a Mária-szobor érintésével, a Szurdikon keresztül a hegybe vezet fel, miközben érinti a Szent Donát-kápolnát, a legszebb kilátópontokat, a pincesorokat és néprajzi, helytörténeti, irodalmi emlékeket is. Győrben lakik, de csendes, nyugodt környezetre vágyik? Győrtől mindössze 13km-re, Nyúlon olcsó panorámás építési telkek és családi házak között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nyúli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó 878.00m² építési telek, Nyúl

Nyúl
6

Nyúl ikerház

Nyúl
5

Eladó nyúli telek!

Nyúl
2

Nyúlon építési telek eladó!

Nyúl
5

Nyúlon építési telek eladó!

Nyúl
7

Nyúlon zártkert eladó!

Nyúl
4

Nyúlon két telek egyben eladó!

Nyúl
9

Nyúlon, három az egyben terület aladó!

Nyúl
13

Nyúlon, felújított, átalakított családi ház eladó!

Nyúl
24

Nyúlon ,családi ház műhellyel eladó!

Nyúl
3

Nyúlon vegye igénybe az állami támogatást!

Nyúl

építkezzen Nyúlon

Nyúl

Építkezzen Nyúlon !

Nyúl
22

Lakható hétvégi ház, panorámával

Nyúl
4

Kiváló adottságokkal rendelkező építési telek

Nyúl
4

Építkezzen Nyúlon !

Nyúl
12

Nyúlon központ közelben levő családi ház

Nyúl
26

Nyugalom szigete a nyúli hegyekben

Nyúl

Saját szőlő, saját bor, saját pince

Nyúl
5

Eladó 817.00m² építési telek, Nyúl

Nyúl