Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Nyírteleken

Találati lista: 45

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Nyírteleken található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Nyírtelek a Nyírség nyugati részén, a 38-as főközlekedési út mentén, Nyíregyházától 10 km-re helyezkedik el. Két településből, Királytelekpusztából és Királytelekiszőlőből jött létre, így belterülete sajátos módon kétcentrikus, míg külterületéhez, szintén sajátos módon 15 településrész tartozik. A város legjelentősebb nevezetességei a Dessewffy család nevéhez fűződnek. A Varjúlaposi Majorságot Dessewffy Kálmán gróf alapította 1867-ben. A Dessewffy kastély a XIX. század első felében épült egy barokk épület kibővítésével. A város jelentős egyházi épületei közül említésre méltó az 1880-ban felszentelt királyteleki Szent Anna-templom és az 1860 körül épült Ferenc tanyai kápolna. További fontos műemlékei a Szentháromság szobor, mely a XVIII. század közepén készült barokk kőoltár és az iparművészeti és néprajzi értéket képviselő Szent Vendel szobor. Családi házat keres Nyírtelken? A város központjában és a kertvárosi részen egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. A városban 2 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nyírteleki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.