Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Nyírpazonyban

Találati lista: 53

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Nyírpazonyban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Nyírpazony a Nyírség-tájegységben, a közép-szabolcsi kistájon található, közvetlenül Nyíregyháza szomszédságában, attól 6 km-re. A „Nyíregyháza előszobája\" néven is ismert települést Nyíregyházával és Nyírturával a 4-es számú főút köti össze. Legjelentősebb műemlék épületei a református templom, a Vályi-kúria és az Elek-család kúriája. A református templom a XV. században épült. Torony alatti bejáratánál lévő, mészkőből faragott ajtóíve a mai napig az eredeti helyén található meg, és egyes vélemények szerint a nyírbátori kőfaragó műhelyből származik. Az Elek-család kúriáját jelenleg a reformátusok használják, a lelkészek lakásaként és egyházközségi irodaként. Építési stílusa törökkori szokásokra utal. A község helytörténeti gyűjteménye a nyíregyházi Jósa András Múzeumban tekinthető meg. Családi házat keres Nyírpazonyban? Keresgéljen akár a központban, akár a község csendes utcáiban, az Ingatlantájoló oldalain megtalálja. Építési telket vásárolna? A település központjában vagy akár Nyírpazony-Kabaláson is megtalálhatja. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nyírpazonyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.