Ingatlanok Nyíregyháza

Találati lista:

5025

Ezen az oldalon a Nyíregyházán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Nyíregyháza városrészeire, Alispántanya, Alsópázsit, Alsóbadurbokor, Antalbokor, Bálintbokor, Bedőbokor, Benkőbokor, Belváros, Borbánya, Bujtos, Butykatelep, Császárszállás, Érkert, Északi alközpont, Felsőpázsit, Felsősima, Gerhátbokor, Hímes, Jósaváros, Kabalás, Kistelekiszőlő, Korányi kertváros, Kőlapos, Malomkert, Nagyszállás, Nyírjes, Nyírszőlős, Oláh-rét, Oros, Örökösföld, Rozsrétszőlő, Ságvári lakótelep (Kertváros), Sóstófürdő, Sóstó-hegy, Vajda bokor, Vargabokor. Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, dinamikusan fejlődő város, egyre vonzóbb turisztikai célponttá vált az utóbbi évek során. Európában is elismert a Nyíregyházi Állatpark, mely több mint 300 állatfajnak ad otthont. A városban számos műemléképület, múzeum megtekintésére van lehetőség, pl: Városháza, Takarékpalota, Nyírvíz Palota, Jósa András Múzeum, valamint az országos szinten is egyedülálló Múzeumfalu. A pihenni vágyókat a Sóstófürdő várja. A városban 21 óvoda, 25 általános iskola, 32 középiskola, 4 felsőoktatási intézmény működik. Ha újépítésű lakást szeretne vásárolni, Örökösföldön érdemes megtekinteni az ingatlankínálatot. Téglaépítésű lakást, albérletet a Belvárosban, Malomkerten, Érkerten, Korányi kertvárosban találhat, panellakást Örökösföldön, Jósavárosban, Belvárosban, Malomkerten, Korányi kertvárosban kereshet. Családi házat keres? Oros, Butykatelep, Korányi kertváros, Füzesbokor, Vajdabokor városrészben tekintse meg az ingatlankínálatot.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Nyíregyházán.

11

Körút közelében, 80 nm-es lakás

Nyíregyháza
9

Pompás utca

Nyíregyháza
14

Egyetem, főiskola közelében földszinti lakás eladó

Nyíregyháza
18

Nyíregyháza belvárosában igényes ház eladó

Nyíregyháza
11

Kőrösi Csoma Sándor utca

Nyíregyháza
10

belvárosában családi ház pihenőkerttel

Nyíregyháza
18

Igényes 140 nm-es családi ház

Nyíregyháza
15

Igényes, szintes családi ház csendes utcában eladó

Nyíregyháza
11

Sóstóhegyen családi ház eladó

Nyíregyháza
12

Borbányán szintes családi ház eladó

Nyíregyháza
15

Felsőpázsiton szép családi ház eladó

Nyíregyháza
2

Plázához közel, új építésű lakóparkban

Nyíregyháza, Iskola utca
13

Arató utca

Nyíregyháza
10

Belvároshoz közel, csendes utcában

Nyíregyháza
2

Plázához közel, új építésű lakóparkban

Nyíregyháza
14

Tesco mögött, EXCLUSÍV lakóparkban

Nyíregyháza
16

Víztorony környékén, földszinti, 51 nm-es lakás

Nyíregyháza
17

Kertváros közelében

Nyíregyháza