Hirdetés

Ingatlanok Nyíregyháza

Találati lista:

4746

Ezen az oldalon a Nyíregyházán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Nyíregyháza városrészeire, Alispántanya, Alsópázsit, Alsóbadurbokor, Antalbokor, Bálintbokor, Bedőbokor, Benkőbokor, Belváros, Borbánya, Bujtos, Butykatelep, Császárszállás, Érkert, Északi alközpont, Felsőpázsit, Felsősima, Gerhátbokor, Hímes, Jósaváros, Kabalás, Kistelekiszőlő, Korányi kertváros, Kőlapos, Malomkert, Nagyszállás, Nyírjes, Nyírszőlős, Oláh-rét, Oros, Örökösföld, Rozsrétszőlő, Ságvári lakótelep (Kertváros), Sóstófürdő, Sóstó-hegy, Vajda bokor, Vargabokor. Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, dinamikusan fejlődő város, egyre vonzóbb turisztikai célponttá vált az utóbbi évek során. Európában is elismert a Nyíregyházi Állatpark, mely több mint 300 állatfajnak ad otthont. A városban számos műemléképület, múzeum megtekintésére van lehetőség, pl: Városháza, Takarékpalota, Nyírvíz Palota, Jósa András Múzeum, valamint az országos szinten is egyedülálló Múzeumfalu. A pihenni vágyókat a Sóstófürdő várja. A városban 21 óvoda, 25 általános iskola, 32 középiskola, 4 felsőoktatási intézmény működik. Ha újépítésű lakást szeretne vásárolni, Örökösföldön érdemes megtekinteni az ingatlankínálatot. Téglaépítésű lakást, albérletet a Belvárosban, Malomkerten, Érkerten, Korányi kertvárosban találhat, panellakást Örökösföldön, Jósavárosban, Belvárosban, Malomkerten, Korányi kertvárosban kereshet. Családi házat keres? Oros, Butykatelep, Korányi kertváros, Füzesbokor, Vajdabokor városrészben tekintse meg az ingatlankínálatot.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Nyíregyházán.

NYÍREGYHÁZA BELVÁROSÁBAN

Nyíregyháza, Belváros közeli

SÓSTÓHEGYEN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ

Nyíregyháza, Sóstóhegy

NYÍREGYHÁZA BORBÁNYÁN ELADÓ

Nyíregyháza, Borbánya
Hirdetés

ÉPÍTÉSI TELEK SÓSTÓHEGYEN

Nyíregyháza, Sóstóhegy

SÓSTÓHEGYEN TELEK ELADÓ

Nyíregyháza, Sóstóhegy
9

KÓRHÁZ KÖZELÉBEN LIFTES LAKÁS ELADÓ

Nyíregyháza, Kórházhoz közeli
2

BELVÁROSI MÁSODIK EMELETI INGATLAN ELADÓ

Nyíregyháza, Belváros
5

VÍZTORONY KÖZELÉBEN TÁRSASHÁZ VAGY CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSÉRE ALKALMAS TELEK

Nyíregyháza, Belváros közeli
8

ÁLLOMÁS KÖZELÉBEN SZIGETELT TÁRSASHÁZI LAKÁS ELADÓ

Nyíregyháza, Állomás közeli

SÓSTÓHEGY CSENDES HELYÉN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ

Nyíregyháza, Sóstóhegy

CSENDES HELYEN, ÉPÍTSI TELEK ELADÓ

Nyíregyháza, Sóstóhegy
Hirdetés

CSENDES HELYEN, ÉPÍTSI TELEK ELADÓ

Nyíregyháza

KORÁNYI NEGYEDBEN

Nyíregyháza, Korányi kertváros

1 SZOBÁS ÜDÜLŐ ELADÓ

Nyíregyháza

ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ

Nyíregyháza, Nyírszőlős

TANYÁS INGATLAN ELADÓ

Nyíregyháza, Zöldövezeti

KORÁNYI KERTVÁROSBAN

Nyíregyháza, Korányi kertváros
Hirdetés

OROSON CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Nyíregyháza,

CSENDES HELYEN LÉVŐ GYÜMÖLCSÖS ELADÓ

Nyíregyháza

SÓSTÓHEGYEN ALKALMI ÁRONELADÓ TELEK

Nyíregyháza, Sóstóhegy