Nyergesújfalui eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

36

Ezen az oldalon a Nyergesújfalun található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Nyergesújfalu a Dunántúli-középhegység északi szélén, a Gerecse hegység lábánál, a Duna jobb partján helyezkedik el, Budapesttől 50, Esztergomtól 16 km-re. Közúton a 17 km-re fekvő Dorog felől érhető el a 10-es főúton, vasúton az Esztergom-Almásfüzitő vonalon. A nyergesi szőlődombok az Ászár-neszmélyi Borvidékhez tartoznak. Az utóbbi években igen népszerűvé váltak a pincetulajdonosok rendezvényei, és a borral kapcsolatos városi programok, mint például disznóölés, vagy a Szent Donát Borünnep. Legjelentősebb műemléke a Szent Mihály római katolikus templom és plébánia, mely valószínűleg középkori elődje romjain épült. Kétszer leégett, utoljára Mária Terézia építtette újjá 1770-ben barokk stílusban. Az 1779-ből származó plébánia szintén műemléki védettséget élvez, akárcsak a sánchegyi kőkereszt, és a sánchegyi Szentháromság-kápolna romjai. Pusztamarót Nyergesújfalu közigazgatási területén található, kedvelt kiránduló hely, valamint hegyi kerékpározásra és sífutásra is alkalmas terület. Itt zajlott le a mohácsi csatavesztés utáni legvéresebb utóvédharc, ennek emlékére a csata évfordulóján, szeptemberben, minden évben megemlékezést szerveznek „Maróti Piknik” néven. Téglalakást vásárolna Nyergesújfalun? A város új parcellázású részén, újonnan épült társasházban lakások eladók. Panellakást keres? A május 1. téren vagy a Tó utcában biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A Munkácsy-ligetbe szeretne költözni? Itt téglalakást, családi házat, sőt még üzlethelyiséget, is találhat. Nyugalomra vágyik? A város csendes részein, kertvárosi környezetben találhat családi házakat. A városban 4 óvoda, 2 általános iskola, 1 középiskola és 1 művészeti iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nyergesújfalui ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó 110.00m² családi ház, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu
15

Eladó 150.00m² családi ház, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu
13

Üzleti célra is hasznosítható ingatlan ELADÓ

Nyergesújfalu, Nyergesújfalu
11

Nyergesújfalun felújított parasztház SÜRGŐSEN eladó!

Nyergesújfalu
5

Nyergesújfalun I.emeleti lakás eladó!

Nyergesújfalu
10

Nyergesújfalun a Kossuth L.utcában 100nm-es ház eladó.

Nyergesújfalu, Bécsi út
19

Külterület egyéb

Nyergesújfalu
21

Hészobadűlő Tesco mögötti ter.

Nyergesújfalu
19

Eladó tanya, Nyergesújfalu, Külterület egyéb

Nyergesújfalu, Külterület egyéb
9

Üzlet + lakás Nyergesújfalun, elérhető áron.

Nyergesújfalu
21

Eladó telek, Nyergesújfalu, Hészobadűlő Tesco mögötti ter.

Nyergesújfalu, Hészobadűlő Tesco mögötti ter.
16

Szabadság domb utca

Nyergesújfalu

Eladó családi ház, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu
23

Kertvárosi

Nyergesújfalu
8

Nagy László utca

Nyergesújfalu
6

Kossuth Lajos utca

Nyergesújfalu
17

Móricz Zsigmond utca

Nyergesújfalu
13

Eladó Ház, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu
28

Eladó családi ház, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu
33

Eladó családi ház, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu