Nyergesújfalui eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

39

Ezen az oldalon a Nyergesújfalun található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Nyergesújfalu a Dunántúli-középhegység északi szélén, a Gerecse hegység lábánál, a Duna jobb partján helyezkedik el, Budapesttől 50, Esztergomtól 16 km-re. Közúton a 17 km-re fekvő Dorog felől érhető el a 10-es főúton, vasúton az Esztergom-Almásfüzitő vonalon. A nyergesi szőlődombok az Ászár-neszmélyi Borvidékhez tartoznak. Az utóbbi években igen népszerűvé váltak a pincetulajdonosok rendezvényei, és a borral kapcsolatos városi programok, mint például disznóölés, vagy a Szent Donát Borünnep. Legjelentősebb műemléke a Szent Mihály római katolikus templom és plébánia, mely valószínűleg középkori elődje romjain épült. Kétszer leégett, utoljára Mária Terézia építtette újjá 1770-ben barokk stílusban. Az 1779-ből származó plébánia szintén műemléki védettséget élvez, akárcsak a sánchegyi kőkereszt, és a sánchegyi Szentháromság-kápolna romjai. Pusztamarót Nyergesújfalu közigazgatási területén található, kedvelt kiránduló hely, valamint hegyi kerékpározásra és sífutásra is alkalmas terület. Itt zajlott le a mohácsi csatavesztés utáni legvéresebb utóvédharc, ennek emlékére a csata évfordulóján, szeptemberben, minden évben megemlékezést szerveznek „Maróti Piknik” néven. Téglalakást vásárolna Nyergesújfalun? A város új parcellázású részén, újonnan épült társasházban lakások eladók. Panellakást keres? A május 1. téren vagy a Tó utcában biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A Munkácsy-ligetbe szeretne költözni? Itt téglalakást, családi házat, sőt még üzlethelyiséget, is találhat. Nyugalomra vágyik? A város csendes részein, kertvárosi környezetben találhat családi házakat. A városban 4 óvoda, 2 általános iskola, 1 középiskola és 1 művészeti iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nyergesújfalui ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó 110.00m² családi ház, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu
14

Eladó 65.00m² családi ház, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu
13

Kiadó 53.00m² panel lakás, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu
13

Üzleti célra is hasznosítható ingatlan ELADÓ

Nyergesújfalu, Nyergesújfalu
17

Nyergesújfalun különálló házrész eladó és azonnal költözhető!

Nyergesújfalu
5

Nyergesújfalun felújított lakás eladó!

Nyergesújfalu
5

Felújított 4. emeleti lakás

Nyergesújfalu
5

Eladó Építési telek, Nyergesújfalu, Nincs megadva, 1633nm, 4400000 Ft

Nyergesújfalu, Nincs megadva
20

Nyergesújfalun újszerű egy szintes családi ház szép helyen eladó

Nyergesújfalu, Paskom utca
9

Üzlet + lakás Nyergesújfalun, elérhető áron.

Nyergesújfalu
21

Paskom utca

Nyergesújfalu
21

Paskom utca

Nyergesújfalu
5

Eladó építési telek, Nyergesújfalu, Dunára panorámás

Nyergesújfalu, Dunára panorámás
6

Rákóczi út

Nyergesújfalu
17

Kossuth Lajos út

Nyergesújfalu
21

Hészobadűlő Tesco mögötti ter.

Nyergesújfalu
8

Munkácsy liget

Nyergesújfalu
6

Rákóczi út

Nyergesújfalu
14

Óvoda utca

Nyergesújfalu
19

Külterület egyéb

Nyergesújfalu