Hirdetés

Eladó és kiadó ingatlanok Nagytarcsán

Találati lista:

161

Itt találhatóak a nagytarcsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például ház, házrész esetén esetén: családi ház, sorház, villa, kastély, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nagytarcsa a Pesti-síkság és a Gödöllői-dombság találkozásánál a Szilas-patak völgyében fekszik. Határában húzódik az M0-ás körgyűrű, területén áthalad az M3-as autópályát az M0-ás körgyűrűvel összekötő M31-es út. Sztehlo Gábor evangélikus lelkész az 1930-as években itt alapította meg az ország első népfőiskoláját, ahol parasztfiatalok tanítása folyt. Ma a népfőiskola egykori épülete ad otthont a Falumúzeumnak, melyben a község történeti és néprajzi emlékeit lehet megtekinteni. A Falumúzeumban különböző kézműves foglalkozásokon is részt lehet venni. Téglalakást keres Nagytarcsán? Új építésű társasházban akár kertkapcsolatos lakások közül is válogathat. Családi házat vásárolna? Nagytarcsa kedvelt lakóparkjaiban új építésű, szerkezetkész családi házak, ikerházak, sorházak várják. Építési telket keres? Nagytarcsa új parcellázású részén számtalan telek közül válogathat. Vállalkozást szeretne indítani? Az ipari parkban telephelyek, raktárak, ipari ingatlanok, építési telkek várják. A községben 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nagytarcsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Eladó téglalakás, Nagytarcsa, Füzesliget lakópark, Nagytarcsa

Nagytarcsa, Füzesliget lakópark, Nagytarcsa
13

Eladó külterületi telek, Nagytarcsa, Nagytarcsa

Nagytarcsa, Nagytarcsa
Hirdetés
4

Az m0 keleti szektorában, az 55. nagytarcsa-rákosliget kihajtótól, és nagytarcsa tele

Nagytarcsa
3

Telephelynek, raktÁrnak, ÜzlethelyisÉgnek, kivÁlÓ!

Nagytarcsa
Hirdetés
4

Az m0 keleti szektorában, az 55. nagytarcsa-rákosliget kihajtótól, és nagytarcsa tele

Nagytarcsa
Hirdetés

NagytarcsÁn aszfaltos zsÁkutcÁban

Nagytarcsa