Eladó és kiadó ingatlanok Nagytarcsán

Találati lista:

159

Itt találhatóak a nagytarcsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például ház, házrész esetén esetén: családi ház, sorház, villa, kastély, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nagytarcsa a Pesti-síkság és a Gödöllői-dombság találkozásánál a Szilas-patak völgyében fekszik. Határában húzódik az M0-ás körgyűrű, területén áthalad az M3-as autópályát az M0-ás körgyűrűvel összekötő M31-es út. Sztehlo Gábor evangélikus lelkész az 1930-as években itt alapította meg az ország első népfőiskoláját, ahol parasztfiatalok tanítása folyt. Ma a népfőiskola egykori épülete ad otthont a Falumúzeumnak, melyben a község történeti és néprajzi emlékeit lehet megtekinteni. A Falumúzeumban különböző kézműves foglalkozásokon is részt lehet venni. Téglalakást keres Nagytarcsán? Új építésű társasházban akár kertkapcsolatos lakások közül is válogathat. Családi házat vásárolna? Nagytarcsa kedvelt lakóparkjaiban új építésű, szerkezetkész családi házak, ikerházak, sorházak várják. Építési telket keres? Nagytarcsa új parcellázású részén számtalan telek közül válogathat. Vállalkozást szeretne indítani? Az ipari parkban telephelyek, raktárak, ipari ingatlanok, építési telkek várják. A községben 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nagytarcsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó Ház, Nagytarcsa 38.000.000 Ft

Nagytarcsa
12

Eladó üzlet, Nagytarcsa, Nagytarcsa

Nagytarcsa, Nagytarcsa
8

Eladó Lakás, Nagytarcsa

Nagytarcsa, Öregszőlő
8

Eladó Lakás, Nagytarcsa

Nagytarcsa
6

Ipari parkban csarnok épület eladó!

Nagytarcsa
2

Nagytarcsán 10.793 nm-es ERDŐ keresi új gazdáját!

Nagytarcsa
9
CSOK ingatlan

Stílus, elegancia, modern megoldások!

Nagytarcsa, Felsőrét
9
CSOK 10+10

Stílus, elegancia, modern megoldások!

Nagytarcsa, Felsőrét
18

Okóberi költözéssel sorház eladó!

Nagytarcsa
16

Sorház szélső lakása eladó!

Nagytarcsa
14

IKERHÁZAK ASZFALTOS CSENDES UTCÁBAN!

Nagytarcsa
2

ÖREGHEGYEN KOCSIBEÁLLÓNÁL ÉRINTKEZŐ IKERHÁZAK

Nagytarcsa

Nagytarcsán 6000 m2 fejlesztési terület eladó

Nagytarcsa
3

Ipari-kereskedelmi raktár

Nagytarcsa

Eladó ipari telek, Nagytarcsa

Nagytarcsa
8

Nagytarcsán 552 nm-es alapterületű új építésű MŰHELY kiadó

Nagytarcsa
8

Nagytarcsán 828 nm-es alapterületű új építésű MŰHELY kiadó

Nagytarcsa
6

Nagytarcsán 1794 nm-es alapterületű új építésű MŰHELY kiadó

Nagytarcsa