Hirdetés

Nagykozári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

14

Ezen az oldalon a Nagykozáron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nagykozár község Pécstől 7km-re a Mecsek lábánál terül el. A falu a honfoglalást követő első századokban létesült, a XIV. században már plébániahely volt. A török kiűzésének idején elnéptelenedett, később magyar és horvát családok is éltek itt, 1740-ben kezdték meg a németek betelepítését, így ma háromnemzetiségű település. A 90-es évekig zsákfalu volt, ez a községet Pécsújheggyel összekötő út megépülésével szűnt meg. A községben működik a Nagykozár KSE egyesület, mely a labdarúgás utánpótlást biztosítja és a Nahal íjászegyesület. A lakosság fő célja a népi hagyományok őrzése és felelevenítése, ehhez kapcsolódó rendezvények a Vendel-napi búcsú és a búcsú előtti szombaton megrendezett falunap. Látnivalói: a Mária szobor a templom előtt, és a kis patak, mely az országban egyedül Nagykozáron csordogál az Önkormányzat épülete előtt. Telket, családi házat keres Nagykozáron? Számtalan ingatlan közül válogathat. A községben 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen nagykozári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó építési telek, Nagykozár, Petőfi utca

Nagykozár, Petőfi utca
10

Eladó építési telek, Nagykozár, Petőfi utca

Nagykozár, Petőfi utca
13

Eladó építési telek, Nagykozár, Bogádi utca

Nagykozár, Bogádi utca
Hirdetés
15

===Modern egyszintes családi ház ====

Nagykozár, Hajnal utca
28

Nyírfa utca

Nagykozár, Nyírfa utca

Eladó építési telek, Nagykozár, Bogádi út

Nagykozár, Bogádi út
28

Eladó családi ház, Nagykozár, Nyírfa utca

Nagykozár, Nyírfa utca
28

Nyírfa utca

Nagykozár, Nyírfa utca
28

Nyírfa utca

Nagykozár, Nyírfa utca
15

Eladó családi ház, Nagykozár, ===Modern egyszintes családi ház ====

Nagykozár, ===Modern egyszintes családi ház ====
7

Eladó családi ház, Nagykozár, ELADÓ CSALÁDI HÁZ

Nagykozár, ELADÓ CSALÁDI HÁZ
Hirdetés
15

===Modern egyszintes családi ház ====

Nagykozár, Hajnal utca
2

Eladó családi ház, Nagykozár

Nagykozár
5

Gazdálkodásra alkalmas!

Nagykozár