Nagykozári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

14

Ezen az oldalon a Nagykozáron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nagykozár község Pécstől 7km-re a Mecsek lábánál terül el. A falu a honfoglalást követő első századokban létesült, a XIV. században már plébániahely volt. A török kiűzésének idején elnéptelenedett, később magyar és horvát családok is éltek itt, 1740-ben kezdték meg a németek betelepítését, így ma háromnemzetiségű település. A 90-es évekig zsákfalu volt, ez a községet Pécsújheggyel összekötő út megépülésével szűnt meg. A községben működik a Nagykozár KSE egyesület, mely a labdarúgás utánpótlást biztosítja és a Nahal íjászegyesület. A lakosság fő célja a népi hagyományok őrzése és felelevenítése, ehhez kapcsolódó rendezvények a Vendel-napi búcsú és a búcsú előtti szombaton megrendezett falunap. Látnivalói: a Mária szobor a templom előtt, és a kis patak, mely az országban egyedül Nagykozáron csordogál az Önkormányzat épülete előtt. Telket, családi házat keres Nagykozáron? Számtalan ingatlan közül válogathat. A községben 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen nagykozári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó építési telek, Nagykozár, Bogádi utca

Nagykozár, Bogádi utca
20

Nagykozárban tökéletes állapotban lévő 2 generációs családi ház, nagy telekkel eladó!

Nagykozár
11

Eladó családi ház, Nagykozár

Nagykozár
14

Eladó családi ház, Nagykozár

Nagykozár
19

Eladó családi ház, Nagykozár

Nagykozár
17

Nagykozárban igényes családi ház dupla garázzsal nagy telken eladó!

Nagykozár
3

Eladó téglalakás, Nagykozár

Nagykozár
10

Eladó építési telek, Nagykozár, Petőfi utca

Nagykozár, Petőfi utca
12

Újépítésű családi ház Nagykozárban

Nagykozár, Nagykozár
5

Eladó építési telek, Nagykozár, Nagykozárban építési telek

Nagykozár, Nagykozárban építési telek
2

Nagykozári építési telek!

Nagykozár
5

Gazdálkodásra alkalmas!

Nagykozár
3

Nagykozárban lakható zártkert eladó!

Nagykozár
12

Azonnal költözhető!

Nagykozár