Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Nagykőrösön

Találati lista: 324

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a nagykőrösi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nagykőrös az Alföld közepén, a Duna–Tisza közi homokhátságon, Budapesttől 80 km-re helyezkedik el. A Cegléd és Kecskemét között félúton fekvő településen áthalad a Kecskemétet Cegléddel összekötő 441-es számú főúton és a Cegléd–Szeged-vasútvonal. A város legjelentősebb műemléképülete a református templom, mely a XIV-XV. században épült. A mai templombelső az 1876-77-es átalakításkor alakult ki, a tornya pedig - mely sokáig tűzvédelmi feladatokat is ellátott - az 1907-es megmagasításával nyerte el mai formáját. További jelentős épületei a Tímárház, mely a megye egyetlen, bőrszárító padlású tímárháza és 1820 körül épült, a Beretvás-kúria, mely 1827-ben épült, valamint a zsinagóga épülete, melynek elődjét 1817-ben avatták föl, ez azonban az 1911-es földrengés során oly mértékben megrongálódott, hogy helyette fel kellett építeni egy újat, melyet 1925-ben avattak fel. Ezeken kívül jelentős épületei még a városháza, a Szent László római katolikus templom, az Arany János Református Gimnázium és az Arany János Református Általános Iskola. A város fürdője, az Alföld Aqua Termálfürdő és Strand termálvizes medencékkel, sókamrával, szaunával és gőzfürdővel várja a felüdülni vágyókat. Téglalakást keres Nagykőrösön? A belvárosban, patinás műemléképületben gyönyörű lakások várják. Családi házat vásárolna? A város egész területén számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 6 óvoda, 6 általános iskola, 2 középiskola és a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nagykőrösi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.