Nagycenki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

55

Ezen az oldalon a Nagycenken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Széchenyi István, a Legnagyobb magyar faluja a nyugat-magyarországi peremvidék Sopron-Vasi-síkságán, az Arany-patak völgyében helyezkedik el. Soprontól 12 km-re fekszik, a 84-es és a 85-ös főutak találkozásánál, vonattal a Sopron- Szombathely vasútvonalon érhető el. A község a világörökségi cím birtokosa. Legjelentősebb nevezetessége a Széchenyi Kastély, ahol a Széchenyi István életét bemutató emlékmúzeum tekinthető meg. A kastély bejáratával szemben indul a 20 méter széles és 2,6 km hosszú kettős Hársfasor, melyet Széchenyi Antal gróf és felesége ültettek, eredetileg lovaglóútnak szánták. A település legjelentősebb temploma a Szent István templom. További nevezetesség a Széchenyi család temetkezési helye, a Széchenyi Mauzóleum, melynek érdekessége, hogy kápolnájának orgonáján Liszt Ferenc is játszott. A Széchenyi Múzeumvasutat a GYSEV Zrt. üzemelteti, a szolgálatot gyermekvasutasok látják el, vonala mindössze 3600 m hosszú, végállomásánál található a Kisvasút skanzen, a Közlekedési Múzeum szabadtéri kiállítása. Nagycenk egyéb látnivalói közé tartozik még a Régi mesterségek szerszámkiállítása és a Horváth és Lukács Galéria. Nagycenk lehetőséget nyújt a lovas turizmus számára is, a Nyugat Magyarországi Egyetem Széchenyi István Nagycenki Lovasképzési Központjában. Családi házat, építési telket keres Széchenyi falujában? Számtalan ingatlan közül válogathat a település egész területén. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen nagycenki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

16

Új építésű ikerház Nagycenken a Széchenyi Village-ben eladó!

Nagycenk, Széchenyi Village
3

Új építésű ikerház Nagycenken eladó!

Nagycenk, Széchenyi Village
8

Nagycenken új építésű ikerház eladó!

Nagycenk, Széchenyi Village

Eladó 1202.00m² építési telek, Nagycenk

Nagycenk

Eladó 1200.00m² építési telek, Nagycenk

Nagycenk

Nagycenk, Kiscenk, 651 m²-es, telek

Nagycenk, Kiscenk
7

Eladó 16948.00m² építési telek, Nagycenk

Nagycenk
2

Nagycenk, Nagycenk, 1050 m²-es, telek

Nagycenk, Nagycenk

Nagycenk, Nagycenk utca, 800 m²-es, telek

Nagycenk, Nagycenk utca

Nagycenk, Nagycenk utca, 1431 m²-es, telek

Nagycenk, Nagycenk utca
3

Nagycenken új, 3 szoba+nappalis családi ház leköthető!

Nagycenk, Cukorgyári ut
4

Nagycenken könnyűszerkezetes családi házak leköthetők!

Nagycenk, Cukorgyári ut

Belterületi építési telek Nagycenken eladó!

Nagycenk, Széchenyi Village

Nagycenk, Kiscenk, 816 m²-es, telek

Nagycenk, Kiscenk
12

Nagycenken összközműves ,1431 nm-es építési telek eladó!

Nagycenk
6

Nagycenk, Nagycenk utca, 2340 m²-es, telek

Nagycenk, Nagycenk utca
5

Tégla építésű családi ház

Nagycenk, kertváros
10

Nagycenken ,a Széchenyi Village lakóparkban telkek eladók!!

Nagycenk, Széchenyi Village lakópark
2

Nagycenken építési saroktelek eladó!

Nagycenk, lakópark