Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Nadapon

Találati lista: 17

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a nadapi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nadap a Velencei hegység keleti végének lankáin, Sukorótól északra, a Velencei-tótól 2 km-re elhelyezkedő település. Megközelíthető az M7-es autópályát Velencénél elhagyva, a Velencét Csákvárral összekötő mellékúton. 1800. december 3-án, Nadapon keresztelték Vörösmarty Mihályt, ezért a település legtöbb nevezetessége a költő nevéhez fűződik. A templomot, melyben keresztelték 1903-ban elbontották, hogy helyére nagyobb templomot emelhessenek, de az új, neogótikus templom mögött egy falmaradvány őrzi emlékét. A község mellszobrot is állított a költőnek, mely a Millenniumi Parkban megtekinthető. A település legérdekesebb látnivalója a Nadapi szintezési ősjegy, mely a térképészet és az építészet egyik legfontosabb meghatározójának, a magasság mérésének a legfőbb viszonyító pontja. Nadapon két ilyen szintezési ősjegy is található, és Magyarországon mindkettő használatban van. Az egyik az Adria feletti szint, a másik a Balti szint Fő alappontja. Családi házat keres Nadapon? A Velencei tó mellett, csendes panorámás környezetben, a település új építésű részén vagy a központban egyaránt számtalan ingatlan között válogathat. Építkezni szeretne? A központban és az új építésű részeken is, panorámás környezetben számtalan építési telek várja. A településen 1 óvoda működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nadapi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.