Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Mosonmagyaróvári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 555

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Mosonmagyaróváron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mosonmagyaróvár a Mosoni-Duna és a Lajta találkozásánál, az osztrák és a szlovák határtól 15 km-re, az M1-es autópálya mellett fekszik. Két városrész Moson és Magyaróvár egyesülésével jött létre 1939-ben. A város meghatározó turisztikai vonzereje a termálfürdő, melynek vize elismert gyógyvíz, besorolása szerint Európa öt, legjobb hatásfokú gyógyvize közé tartozik. Mosonmagyaróvár legjelentősebb nevezetessége az óvári vár, melynek épületében Albert Kázmér szász-tescheni herceg, Mária Terézia Habsburg uralkodó veje 1818-ban, agrár-felsőoktatási intézményt alapított. Ennek jogutódja a vár épületében található Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kara. Az egyetem 1912-ben átadott, szecessziós épülete mellett található az 1713-as pestis járvány emlékére épített lucsonyi Anna-kápolna. További jelentős látnivalói a Malom-ági Lajta fölé épült uradalmi malom, az épületcsoport, melynek része az egykori sörgyár, jelenleg felújítás alatt áll. A Habsburg ház, a főhercegek valamikori beszállóháza volt, Habsburg Frigyes főherceg padon ülő szobra. A Cselley-ház, melynek gótikus jegyeket is tartalmazó épületében a Hansági Múzeum ipartörténeti kiállítása és a Gyurkovics gyűjtemény, dongaboltozatos pincéjében pedig római kori kőtár látható. A Hansági Múzeum, mely a város és környéke történetét bemutató állandó kiállításnak ad otthont. A Flesch Károly hegedűművész és zenepedagógus szülőháza. Legújabb látnivalója a 2012-ben nyílt FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont, melyet egy 300 éves, műemléki védettségű magtárépületben nyitottak meg. Több állandó és időszaki kiállításnak ad otthont, egyik érdekessége a vasúti terepasztal-rendszerhez hasonlítható modellvilág, a Mini Space World (MSW), űreszközökkel és műholdakkal. Az épület előtt egy jelként felfogható játékos térbeli szerkezet, a \"tensegrity\" kapott helyet. A primitív rúdszerkezetű torony rudakból és huzalokból áll úgy, hogy egyik rúd sem ér a másikhoz és szinte lebeg a térben. Mosonmagyaróvár Óvár részében vagy a városközpontban keres ingatlant? Családi házak és téglalakások között is egyaránt válogathat. Lakóparkba költözne? A Duna-lakóparkban családi házakat és ikerházakat is talál. A városban 8 óvoda, 7 általános iskola, 5 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mosonmagyaróvári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.