Mórahalmi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

96

Ezen az oldalon a Mórahalmon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mórahalom Szegedtől 20 km-re, a megyeszékhelyet Bajával összekötő 55-ös út mentén fekszik, áthalad még rajta a Zákányszéket Röszkével összekötő út. Baja felől Mórahalomra érkezve a híres-neves vásárok helyszínével találkozik először a látogató, ahol színes forgatag, gazdag kínálat vonzza a sokadalmat. Ha Röszke felől közelítünk, egy bivalyrezervátumot, a nemrégiben alapított, de máris sikeres művésztelep felújított épületeit, a sportpályát és az ipari park befektetőket vonzó csarnokait láthatjuk. Szeged felől a turulmadár és a háborús kopjafa köszönti a városba látogatót. A Hild-érmes város központjában pedig a katolikus templomot láthatjuk. A város legfontosabb idegenforgalmi vonzerejét azonban az Erzsébet Fürdő jelenti, ahová a főtér szobrokkal és emlékművekkel díszített parkjából juthatunk. Fontos szempont ha befektetési szándékkal kíván lakást vásárolni. A város egyéb nevezetességei még a Homokháti Emlékház, amelyben egy Klebelsberg Kunó munkásságát bemutató emlékszoba látogatható, a Babagyűjtemény, a Rétesház, ahol nyáron hétvégente zenés estéket tartanak, a Borház, a Nagyszéksós-tó, ahol megtekinthető a bivalygulya és csónakázni is lehet, valamint a Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola, ahol számtalan túraútvonal közül választhatnak a kirándulni vágyók. További kikapcsolódási lehetőséget ígér a Futó-Dobó Lovasközpont, ahol kezdő és haladó szinten Póni és Futószáras lovaglásra, osztály lovaglása, vagy tereplovaglásra is lehetőség nyílik. A város jövendőbeni idegenforgalmi fejlesztése a Szent János térség, ahol minta-tanyaközpont, lovascentrum, a Nagy-Magyarország műemlékeit megjelenítő miniskanzen és egy zarándokúthoz kapcsolódó kápolna is helyet kap majd. Családi házat szeretne vásárolni Mórahalmon? A központban az Erzsébet fürdő közelében biztosan megtalálja álmai otthonát. Tanyát keres? A város külterületén számos ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda, és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mórahalomi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Mórahalmon 2 szintes családi ház eladó

Mórahalom
17

Mórahalmi kényelem

Mórahalom
12

Mórahalmi 2 generációs tanya eladó!!

Mórahalom
10

Vendéglátó egység Mórahalom központjában

Mórahalom
12

Eladó nagy családi ház Mórahalmon

Mórahalom
11

Mórahalmi felújított tanya eladó!!

Mórahalom
12

Mórahalom központjában családi ház eladó!

Mórahalom
11

Mórahalmi családi ház a központban

Mórahalom
4

Mórahalmi remek alap!

Mórahalom
3

Eladó 8147 nm-es építési telek Mórahalom határában

Mórahalom

Eladó szántó Mórahalom határában

Mórahalom

Eladó 5235 nm-es szántó Mórahalom határában

Mórahalom
12

Mórahalmi Tanya gyönyörű környezetben!

Mórahalom
7

Mórahalmi remek alap!

Mórahalom
6

Eladó legelő Mórahalmon

Mórahalom
6

Telek Mórahalmon

Mórahalom
6

Mórahalmi Tanya!

Mórahalom
10

Mórahalmi Tanya bomba áron eladó!

Mórahalom
12

Nagy családi ház- nagy terekkel.

Mórahalom
8

Családi ház felújítandó, összkomfortos

Mórahalom