Móri eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

25

Ezen az oldalon a Móron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mór város a Dunántúli régióban, Fejér megyében a Bakony és a Vértes közötti Móri-árok legjelentősebb települése. Székesfehérvártól kb. 26 kilométerre fekszik. Közúton a Székesfehérvárt Győrrel összekötő 81-es számú úton, vasúttal a Székesfehérvár–Komárom vasútvonalon közelíthető meg. A város kb. 20 km-es vonzáskörzetének gazdasági, kereskedelmi és kulturális központja. Legjelentősebb látnivalója a Lamberg-kastély, több állandó tárlatnak ad helyet, mint például a Wekerle Sándor-emlékszoba, az Ezerjó Pince-Galéria, a Vasarely-szoba és a Dr. Zimmermann Ágoston emlékszoba. Itt kerül megrendezésre minden évben a „Nyári Zenei Estek” rendezvénysorozat. Másik nevezetes kastélya a Luzsénszky ill. Láncos-kastély, melyet a Luzsénszky család építtetett 1790-ben, jelenleg Mór Város Önkormányzata és a Polgármesteri Hivatal talált itt otthonra. Legjelentősebb templomai a Kapucinus-templom és rendház. Jelentősebb pincéi és présházai a Lamberg család volt uradalmi pincéje, a móri pincék előtt elhelyezkedő présház, ahol a szőlőműveléshez, borászathoz szükséges eszközöket tárolták. Legjelentősebb rendezvényei a Móri Bornapok, melyet hagyományosan október első hétvégéjén rendeznek meg és a Szent György-heti vigasságok, mely a tavasz első nagy rendezvénye, melyre minden évben április utolsó hetében kerül sor. A népi és borászati hagyományok szerint Szent György napja a megújulást, a tavasz kezdetét jelenti. Családi házat vásárolna Móron? Az „Ezerjó” városában pincés családi házak között válogathat. A városban 3 óvoda, 5 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen móri ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Mór Elit részén családi ház eladó!

Mór
13

Árcsökkenés! Eladó parasztház Móron!

Mór
14

Árcsökkentés! Eladó családi ház Móron a belvárosban!

Mór
9

Eladó családi ház Móron akár lakáscserével!

Mór
10

Eladó családi ház Móron, a Deák Ferenc utcában !

Mór
21

Móron 4 szobás, gázfűtéses családi ház

Mór
8

MÓRON ELADÓ CSALÁDI HÁZ

Mór
9

Családi ház 1970-ben épület téglából 110m2, 3 szoba, konyha, fürdő-W.C., spájz, jó állapotú.

Mór
13

Családi ház, tégla építésű 2 külön bejáratú lakrészből áll, 2X2 szoba őszkomfort

Mór
23

Móron 4 szobás családi ház

Mór
9

Móron, 1970-ben épült, 110 m2-res, 3 szobás családi ház eladó

Mór
7

Móron 3 szobás, jó állapotú, gázfűtéses családi ház

Mór
8

Móron 3 szobás, jó állapotú, gázfűtéses családi ház

Mór

Eladó panellakás, Mór

Mór
8

Eladó családi ház Móron

Mór, belváros

Eladó családi ház, Mór

Mór

Eladó családi ház, Mór

Mór
24

Ipari csarnok eladó frekventált helyen!

Mór
5

Eladó családi ház Mór belvárosában

Mór, Belváros