Móri eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

36

Ezen az oldalon a Móron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mór város a Dunántúli régióban, Fejér megyében a Bakony és a Vértes közötti Móri-árok legjelentősebb települése. Székesfehérvártól kb. 26 kilométerre fekszik. Közúton a Székesfehérvárt Győrrel összekötő 81-es számú úton, vasúttal a Székesfehérvár–Komárom vasútvonalon közelíthető meg. A város kb. 20 km-es vonzáskörzetének gazdasági, kereskedelmi és kulturális központja. Legjelentősebb látnivalója a Lamberg-kastély, több állandó tárlatnak ad helyet, mint például a Wekerle Sándor-emlékszoba, az Ezerjó Pince-Galéria, a Vasarely-szoba és a Dr. Zimmermann Ágoston emlékszoba. Itt kerül megrendezésre minden évben a „Nyári Zenei Estek” rendezvénysorozat. Másik nevezetes kastélya a Luzsénszky ill. Láncos-kastély, melyet a Luzsénszky család építtetett 1790-ben, jelenleg Mór Város Önkormányzata és a Polgármesteri Hivatal talált itt otthonra. Legjelentősebb templomai a Kapucinus-templom és rendház. Jelentősebb pincéi és présházai a Lamberg család volt uradalmi pincéje, a móri pincék előtt elhelyezkedő présház, ahol a szőlőműveléshez, borászathoz szükséges eszközöket tárolták. Legjelentősebb rendezvényei a Móri Bornapok, melyet hagyományosan október első hétvégéjén rendeznek meg és a Szent György-heti vigasságok, mely a tavasz első nagy rendezvénye, melyre minden évben április utolsó hetében kerül sor. A népi és borászati hagyományok szerint Szent György napja a megújulást, a tavasz kezdetét jelenti. Családi házat vásárolna Móron? Az „Ezerjó” városában pincés családi házak között válogathat. A városban 3 óvoda, 5 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen móri ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Móron, családi ház, 1960-ban épült, tégla építésű, 100m2, 3szobás 1szintes, gáz konvektorral.

Mór
2

Eladó építési telek Móron!

Mór
24

Ipari csarnok eladó frekventált helyen!

Mór
11

Parasztház eladó a központban!

Mór
7

Társasház építésére vagy vállalkozásra is kiváló!

Mór
6

Árcsökkentés!Eladó építési telek Móron!

Mór
15

Petőfi Sándor utca

Mór
10

Móron 3 szobás, gázkonvektoros családi ház

Mór
2

Építkezzen dinamikusan fejlődő dunántúli kisvárosban!

Mór
14

Árcsökkentés! Eladó családi ház Móron a belvárosban!

Mór
15

Petőfi Sándor utca

Mór

Móron 850 nm-es telek eladó

Mór
9

Állandó lakhatásra alkalmas házikó Móron eladó

Mór
17

Ékszerdoboz a Bakony lábánál

Mór

Eladó családi ház Móron, a belvárosban !

Mór
9

Eladó családi ház Móron, a Deák Ferenc utcában !

Mór
7

Kiadó 3 szobás családi ház Móron!

Mór

Eladó téglalakás, Mór

Mór
14

Eladó családi ház Móron!

Mór
13

Árcsökkenés! Eladó parasztház Móron!

Mór