Eladó és kiadó ingatlanok Monorierdőn

Találati lista:

98

Itt találhatóak a monorierdői ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Monori erdő a Gödöllő-Ceglédberceli dombság és a Duna-Tisza közti Homokhátság találkozásánál helyezkedik el. 2006-ig Monor város településrésze volt. Közúton, a rajta keresztülhaladó 4-es számú főúton, vasúton a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon érhető el. Monorierdő 1930-ig az egri káptalan birtoka volt, 1932-ben kezdeményezték az erdő felparcellázását, a terület felét parcellázták fel, úgy hogy az erdőnek csak 60%-át lehetett kivágni. A területen egyre több üdülő épült, 1934-ben már vasúti megállóhelyet is létesítettek és egy vendéglő is felépült, az itt nyaraló fővárosi lakosok számára. A Monorierdő területén végzett ásatások során sok régészeti emléket találtak, többek között feltártak egy 11. századi temetőt, megtalálták az egykori Újfalu (Wyfalu) maradványait, melynek templomának maradványai még a 19. században is álltak, és 15–17. századi edénytöredékeket, használati tárgyakat és vaseszközöket is találtak. Monorierdőn, a Szárazhegyen jelentős a borászat és a szőlőtermesztés. Családi házat keres Monorierdőn? A központban, kertvárosi részen, a Pilis felőli oldalon, vagy a zónázó vonat megállójának közelében egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. Hétvégi házat, üdülőt vásárolna? Gyönyörű ősfás területeken találhat akár téliesített ingatlanokat is. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget monorierdői ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Eladó építési telek, Monorierdő, Monorierdő

Monorierdő, Monorierdő
12

Eladó Ház, Monorierdő

Monorierdő, Frekventált
9

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ,GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ,DUPLA GARÁ

Monorierdő, Családi házas környék
9

Azonnal költözhető igényes családi ház eladó

Monorierdő
9

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ,GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ,DUPLA GARÁ

Monorierdő
16

Monorierdőn 10HA tanya 120 nm-es házzal

Monorierdő
16

Azonnal költözhető tanya Monorierdőn

Monorierdő

Vállalkozók figyelem!

Monorierdő
12

Vénusz utca

Monorierdő
12

Vénusz utca

Monorierdő
18

Központban két szintes családi ház eladó

Monorierdő
18

Iskolához közel

Monorierdő
13

Monorierdőn 93nm-es családi ház 535nm-es telekkel

Monorierdő
13

Allomáshoz közeli nagy családi ház

Monorierdő
11

Eladó építési telek, Monorierdő

Monorierdő
8

Eladó építési telek, Monorierdő

Monorierdő
25

Eladó családi ház, Monorierdő

Monorierdő
13

Felújítás közben Monoriedőn

Monorierdő
16

Monorierdőn tetőtér beépitéses családi ház eladó

Monorierdő
17

Nem nagyobb egy pesti garzonnál, de nem is kisebb...

Monorierdő