Ingatlanok Mohács

Találati lista:

230

Ezen az oldalon a Mohácson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a keresett kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Mohács városrészeire, Belváros, Duna-part, Felsőakna, Mohácsi-sziget, Sárhát, Szőlőhegy, Újmohács, Üdülőterület. Mohács országunk legdélebbi Duna parti települése. A településen 8 óvoda, 3 általános iskola 2 középiskola működik. A várostól délre található történelmünk egyik legjelentősebb emlékhelye, mely az 1526. augusztus 29-én törökkel vívott vesztes csatánknak állít emléket. Világhírű a minden évben megrendezett busójárás, melyet 2009-ben vettek fel az UNESCO szellemi örökség listájára és amelynek több ezres látogatószáma van rendszeresen. Ha álmai otthonát Mohácson szeretné megtalálni, és panellakást keres, bevásárlóközpont közelében Újvárosban keressen. Ha szeretne frekventált helyen társasházi lakást vásárolni, érdemes a belváros ingatlankínálatát is megtekinteni. Ha csendes, gyér forgalmú, nyugodt városrészben képzeli el jövőjét, Újmohácson kertes házakat érdemes megtekinteni.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Mohácson.

3

Eladó vendéglő, étterem, Mohács

Mohács
11

Eladó családi ház Mohács belvárosához közel

Mohács
5

Mohácson a déli városrészen felújítandó családi ház eladó.

Mohács
5

Mohácson a belvároshoz közel tégla falazatú részben felújított családi ház eladó.

Mohács
20

Mohácson csendes, nyugodt környezetben tetőtér beépítéses újszerű állapotban lévő családi ház eladó.

Mohács
7

Mohácson a belvároshoz közel, csendes helyen családi ház eladó

Mohács
10

Mohácson a belvároshoz közel, jó állapotú, tetőtér beépítéses családi ház eladó.

Mohács
8

Mohács belvárosában családi ház eladó nagy telken eladó

Mohács
14

Mohácson kereskedelmi ingatlan eladó

Mohács
6

Mohács belvárosában jó állapotú családi ház eladó.

Mohács
34

Elegáns lakóparkban újszerű állapotú mediterrán ház szép kerttel

Mohács, déli lakópark