Ingatlanok Mohács

Találati lista:

265

Ezen az oldalon a Mohácson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a keresett kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Mohács városrészeire, Belváros, Duna-part, Felsőakna, Mohácsi-sziget, Sárhát, Szőlőhegy, Újmohács, Üdülőterület. Mohács országunk legdélebbi Duna parti települése. A településen 8 óvoda, 3 általános iskola 2 középiskola működik. A várostól délre található történelmünk egyik legjelentősebb emlékhelye, mely az 1526. augusztus 29-én törökkel vívott vesztes csatánknak állít emléket. Világhírű a minden évben megrendezett busójárás, melyet 2009-ben vettek fel az UNESCO szellemi örökség listájára és amelynek több ezres látogatószáma van rendszeresen. Ha álmai otthonát Mohácson szeretné megtalálni, és panellakást keres, bevásárlóközpont közelében Újvárosban keressen. Ha szeretne frekventált helyen társasházi lakást vásárolni, érdemes a belváros ingatlankínálatát is megtekinteni. Ha csendes, gyér forgalmú, nyugodt városrészben képzeli el jövőjét, Újmohácson kertes házakat érdemes megtekinteni.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Mohácson.

8

Mohács belvárosában felújítandó 3. emeleti lakás eladó.

Mohács
7

Mohácson a belvároshoz közel jó állapotú családi ház eladó.

Mohács
5

Mohács, lakóház, udvar, gazdasági épület és telephely eladó.

Mohács
11

Mohácson a belvároshoz közel két szintes felújított családi ház eladó

Mohács
4

Mohácson a déli városrészen jó állapotú családi ház, nagy telekkel eladó.

Mohács
5

Mohácson csendes egyirányú utcában felújítandó tégla falazatú családi ház eladó.

Mohács
14

Mohács főutcáján üzletház eladó

Mohács
8

Mohács belvárosához közel családi ház eladó

Mohács
10

Mohácson a lakóparkban 2005-ben épült sorházi beépítésű családi ház eladó.

Mohács
10

Mohácson csendes kertvárosias környezetben 4 szintes sorházi beépítésű családi ház eladó.

Mohács
10

Mohácson a Szőlőhegy központjában jó állapotú családi ház eladó.

Mohács

Mohácson a Dankó Pista utcában, felújításra szoruló kis családi ház eladó.

Mohács