Mindszenti eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

41

Ezen az oldalon a Mindszenten megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mindszent Hódmezővásárhely és Szentes között, a Tisza bal partján, a Kurca folyó torkolatánál fekszik. Vízparti településként fontos szerepe van a Tiszának, ahol nyáron a strand várja a fürdőzni és pihenni vágyókat üdülőkkel és kempinggel. A város fokozott figyelmet fordít a turizmus fejlesztésére, a Tiszában rejlő turisztikai adottságokat népszerűsítik a rendszeresen megrendezésre kerülő Mindszenti Napok rendezvénysorozatával is. A város központjában, platánfákkal tarkított parkban helyezkedik el a Polgármesteri Hivatal, a Bankpalota és az iskolasor, melynek épületei immáron több mint száz évesek. A Keller Lajos Városi Könyvtár és Kulturális Központban található a Helytörténeti Gyűjtemény, amely értékes emlékeket őriz Mindszent történelméből. A város nevét a mindenszentekről elnevezett katolikus templom után kapta, melynek érdekessége, hogy homlokzatán két, falba szorult ágyúgolyó látható, melyeket a Vörös Hadsereg lőtt ki 1919-ben a templomra. Lakást keres Mindszenten? A város központjában panel- és téglalakást egyaránt találhat, családi házat vásárolna? A központhoz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Pihenésre vágyik? Vásároljon üdülőt a Tisza partján, közel a strandhoz. A városban 1 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mindszenti ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Mindszenti 3 szobás családi ház ELADÓ!

Mindszent, Mindszent

Mindszenti bővíthető ház eladó!

Mindszent
10

Eladó családi ház Mindszenten!

Mindszent, Ludas utca
8
CSOK ingatlan

Jó állapotú családi ház, Mindszent központjában!

Mindszent, Bene utca
18

Eladó családi ház, Mindszent, Kápolna utca

Mindszent, Kápolna utca
9

Eladó Kertes ház

Mindszent
10

Eladó Egyéb lakóingatlan

Mindszent, Üdülőövezet
13

Eladó Kertes ház

Mindszent, központ, Szabadság utca
16

Eladó Kertes ház

Mindszent, Somogyi utca
9

Eladó Kertes ház

Mindszent
11

Eladó Termőföld

Mindszent, Tisza part
13

Eladó Kertes ház

Mindszent, Dózsa telep
9

Eladó Raktár, műhely

Mindszent, Dózsa telep
14

Eladó családi ház, Mindszent

Mindszent
12

Eladó Kertes ház

Mindszent, Thököly Imre utca
11

Eladó Egyéb mezőgazdasági ingatlan

Mindszent, Külterület
20

Eladó családi ház, Mindszent, Szántó Kovács János

Mindszent, Szántó Kovács János
13

Mindszent központjában 4 szobás rendezett ház

Mindszent, Központ
6

Eladó Társasházi lakás

Mindszent
9

Eladó Kertes ház

Mindszent