Mindszenti eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

44

Ezen az oldalon a Mindszenten megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mindszent Hódmezővásárhely és Szentes között, a Tisza bal partján, a Kurca folyó torkolatánál fekszik. Vízparti településként fontos szerepe van a Tiszának, ahol nyáron a strand várja a fürdőzni és pihenni vágyókat üdülőkkel és kempinggel. A város fokozott figyelmet fordít a turizmus fejlesztésére, a Tiszában rejlő turisztikai adottságokat népszerűsítik a rendszeresen megrendezésre kerülő Mindszenti Napok rendezvénysorozatával is. A város központjában, platánfákkal tarkított parkban helyezkedik el a Polgármesteri Hivatal, a Bankpalota és az iskolasor, melynek épületei immáron több mint száz évesek. A Keller Lajos Városi Könyvtár és Kulturális Központban található a Helytörténeti Gyűjtemény, amely értékes emlékeket őriz Mindszent történelméből. A város nevét a mindenszentekről elnevezett katolikus templom után kapta, melynek érdekessége, hogy homlokzatán két, falba szorult ágyúgolyó látható, melyeket a Vörös Hadsereg lőtt ki 1919-ben a templomra. Lakást keres Mindszenten? A város központjában panel- és téglalakást egyaránt találhat, családi házat vásárolna? A központhoz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Pihenésre vágyik? Vásároljon üdülőt a Tisza partján, közel a strandhoz. A városban 1 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mindszenti ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó családi ház, Mindszent, Mindszent, Napkelet utca

Mindszent, Mindszent, Napkelet utca
7

Eladó családi ház, Mindszent, Mindszent

Mindszent, Mindszent
4

Eladó családi ház, Mindszent, Mindszent

Mindszent, Mindszent
6

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Mindszent, Mindszent

Mindszent, Mindszent
5

Eladó családi ház, Mindszent, Mindszent, Viharsarok utca

Mindszent, Mindszent, Viharsarok utca
10

Eladó családi ház Mindszenten!

Mindszent, Ludas utca
8
CSOK ingatlan

Jó állapotú családi ház, Mindszent központjában!

Mindszent, Bene utca
9
CSOK ingatlan

Mindszenti Családi ház jó helyen eladó!

Mindszent, Árvíz utca

Mindszenti bővíthető ház eladó!

Mindszent
9

Eladó Kertes ház

Mindszent
6

Eladó / Kiadó Társasházi lakás

Mindszent
17

Eladó Kertes ház

Mindszent, Horváth Gyula utca

Eladó Kertes ház

Mindszent, Dózsa telep
13

Eladó Kertes ház

Mindszent, Thököly u.
13

Eladó Üzlethelyiség, iroda

Mindszent, Móricz Zsigmond utca
4

Eladó Egyéb kereskedelmi ingatlan

Mindszent
15

Eladó Kertes ház

Mindszent, Szőlőpart
9

Eladó Társasházi lakás

Mindszent, Köztársaság tér
7

Eladó Kertes ház

Mindszent, Táncsics Mihály
14

Eladó Egyéb mezőgazdasági ingatlan

Mindszent, külterület