Mezőtúri eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

23

Ezen az oldalon a Mezőtúron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőtúr a Nagykunság déli részén fekszik. Közúton a Törökszentmiklóst Mezőberénnyel összekötő 46-os főúton érhető el. Vonattal a Budapest-Békéscsaba, valamint a Mezőtúr–Orosháza–Mezőhegyes–Battonya-vonalon közelíthető meg. A kerámia fővárosa, a vendégváró vizek városa és az összművészeti fesztiválok egyik vidéki fellegvára. Az Alföld Velencéjének is méltán nevezik a várost, hiszen itt található a Kárpát-medence harmadik leghosszabb holtág rendszere, itt ömlik a Hármas-Körösbe a Hortobágy-Berettyó, és itt található a város közepén, az Erzsébet-ligetben a Ligeti-tó. A város védjegye a Túri fazekasság, 2009-ben felkerült a Szellemi Kulturális Örökség Nemzeti Listájára. A Túri Fazekas Múzeumban tekinthető meg a Túri fazekasság története, a Badár Emlékház. További látnivalói az Albrecht-kastély, a Mezőtúri református nagytemplom, a Városháza, a klasszicista zsinagóga, melyben jelenleg a Városi Galéria látogatható, a Petőfi-ház, más néven Zsindelyes, a Peresi Tájház, melyben a Körösök vidékének élővilágát bemutató kiállítás látogatható. Az Erzsébet-ligetben található a Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda, melynek vize minősített gyógyvíz. A város legjelentősebb rendezvényei a Mezőtúri Művészeti Napok - arTúr Fesztivál, a Túri Vásár és az East Fest magyar könnyűzenei fesztivál a Városi Strandfürdőben, ahol korábban a WAN2 Fesztivál zajlott. Üzletet szeretne nyitni Mezőtúron? A város központjában, frekventált helyen eladó és kiadó üzlethelyiségek közül válogathat. Családi házat vásárolna? A város központjában, a város szélén, csendes környezetben és Újvároson egyaránt megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Téglalakást keres? A központban és Újvároson is megtalálhatja az ideális ingatlant. Mezőtúron szeretné elindítani vállalkozását? A volt laktanyában raktár és gyárépületek között válogathat. Üdülőt szeretne vásárolni? Számtalan vízparti nyaraló vár Önre. A városban 2 óvoda, 4 általános iskola, 2 középiskola, valamint a Szolnoki Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Fakultása működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőtúri ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Irodahelyiség Mezőtúr kozpontjában eladó

Mezőtúr
11

Eladó tanya, Mezőtúr

Mezőtúr
15

Eladó családi ház, Mezőtúr, Fóti utca

Mezőtúr, Fóti utca
15

Eladó családi ház, Mezőtúr, Fóti utca 52

Mezőtúr, Fóti utca 52
15

Eladó családi ház, Mezőtúr, Földvári út

Mezőtúr, Földvári út
18

Eladó családi ház, Mezőtúr, Újváros, IV.

Mezőtúr, Újváros, IV.
12

Eladó családi ház, Mezőtúr, Felsőrész, Bólyai János

Mezőtúr, Felsőrész, Bólyai János

Eladó téglalakás, Mezőtúr

Mezőtúr
9

Eladó családi ház, Mezőtúr

Mezőtúr
9

Eladó családi ház, Mezőtúr, Csendes

Mezőtúr, Csendes

Eladó építési telek, Mezőtúr

Mezőtúr

Eladó családi ház, Mezőtúr

Mezőtúr
11

Eladó családi ház, Mezőtúr

Mezőtúr
7

Eladó téglalakás, Mezőtúr, Szabadság tér

Mezőtúr, Szabadság tér

Eladó családi ház, Mezőtúr

Mezőtúr
14

Mezőtúron jól megközelíthető, csendes környezetben 2003-ban épült padlástér beépítéses, klímás , pad

Mezőtúr
11

Eladó családi ház, Mezőtúr, Belváros

Mezőtúr, Belváros
5

Eladó üzlet, Mezőtúr, Belváros, Piac tér

Mezőtúr, Belváros, Piac tér
5

Kiadó egyéb kereskedelmi-ipari, Mezőtúr, Belváros, Piac tér

Mezőtúr, Belváros, Piac tér
10

Eladó építési telek, Mezőtúr, Alsórészivízköz

Mezőtúr, Alsórészivízköz