Mezőtúri eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

53

Ezen az oldalon a Mezőtúron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőtúr a Nagykunság déli részén fekszik. Közúton a Törökszentmiklóst Mezőberénnyel összekötő 46-os főúton érhető el. Vonattal a Budapest-Békéscsaba, valamint a Mezőtúr–Orosháza–Mezőhegyes–Battonya-vonalon közelíthető meg. A kerámia fővárosa, a vendégváró vizek városa és az összművészeti fesztiválok egyik vidéki fellegvára. Az Alföld Velencéjének is méltán nevezik a várost, hiszen itt található a Kárpát-medence harmadik leghosszabb holtág rendszere, itt ömlik a Hármas-Körösbe a Hortobágy-Berettyó, és itt található a város közepén, az Erzsébet-ligetben a Ligeti-tó. A város védjegye a Túri fazekasság, 2009-ben felkerült a Szellemi Kulturális Örökség Nemzeti Listájára. A Túri Fazekas Múzeumban tekinthető meg a Túri fazekasság története, a Badár Emlékház. További látnivalói az Albrecht-kastély, a Mezőtúri református nagytemplom, a Városháza, a klasszicista zsinagóga, melyben jelenleg a Városi Galéria látogatható, a Petőfi-ház, más néven Zsindelyes, a Peresi Tájház, melyben a Körösök vidékének élővilágát bemutató kiállítás látogatható. Az Erzsébet-ligetben található a Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda, melynek vize minősített gyógyvíz. A város legjelentősebb rendezvényei a Mezőtúri Művészeti Napok - arTúr Fesztivál, a Túri Vásár és az East Fest magyar könnyűzenei fesztivál a Városi Strandfürdőben, ahol korábban a WAN2 Fesztivál zajlott. Üzletet szeretne nyitni Mezőtúron? A város központjában, frekventált helyen eladó és kiadó üzlethelyiségek közül válogathat. Családi házat vásárolna? A város központjában, a város szélén, csendes környezetben és Újvároson egyaránt megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Téglalakást keres? A központban és Újvároson is megtalálhatja az ideális ingatlant. Mezőtúron szeretné elindítani vállalkozását? A volt laktanyában raktár és gyárépületek között válogathat. Üdülőt szeretne vásárolni? Számtalan vízparti nyaraló vár Önre. A városban 2 óvoda, 4 általános iskola, 2 középiskola, valamint a Szolnoki Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Fakultása működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőtúri ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Mezőtúr belvárosában üzlethelyiség (6,9 M Ft.+ Áfa ) SÜRGŐSEN eladó

Mezőtúr
12

Legmodernebb technológiával felújított, 125 m2-es családi ház Mezőtúron eladó

Mezőtúr
11

Eladó tanya, Mezőtúr

Mezőtúr
11

Mezőtúri ingatlaniroda eladásra kínál Mezőtúron 2 szobás lakást

Mezőtúr

Mezőtúron kiemelt övezetben családi ház eladó

Mezőtúr
14

Mezőtúron jól megközelíthető, csendes környezetben 2003-ban épült padlástér beépítéses, klímás , pad

Mezőtúr
10

Mezőtúron 71 m2-s családi házat

Mezőtúr
7

Mezőtúron tetőtér beépítéses családi ház eladó

Mezőtúr
6

Ipari ingatlan áron alul

Mezőtúr
23

4 szobás tetőtérbeépítéses családiház eladó

Mezőtúr
18

Szórakozóhely, sportcentrum + 2 lakás

Mezőtúr
13

Vendéglátóegység kioadó

Mezőtúr
13

Vendéglátóegység eladó

Mezőtúr
28

2 ház egy teleken," együtt, de mégis külön"

Mezőtúr
20

Mezőtúr belvárosában üzleti ingatlan eladó

Mezőtúr
7

vízparti nyaraló ÁRON ALUL

Mezőtúr
7

modern társasházi lakás KIADÓ

Mezőtúr
9

minimális rezsiköltséggel modern társasházi lakás eladó

Mezőtúr
8

minimális rezsiköltséggel modern társasházi lakás kiadó

Mezőtúr
7

Jól alakítható téglaház

Mezőtúr