Hirdetés

Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

20

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Mezőberény központjában 300 m2-es felújítandó családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
6

Mezőberényben, külterületen 896 m2-es szántó eladó

Mezőberény, Boldishát
19

Mezőberény központjában 175 m2-es, kétszintes családi ház eladó

Mezőberény
Hirdetés
15

Mezőberényben 66 m2-es családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
18

Mezőberény szívében 56 m2-es lakás eladó

Mezőberény
7

Eladó Mezőberényben hétvégi házas nyaraló

Mezőberény, Mezőberény
12

Eladó Mezőberényben 80 m2-es családi ház

Mezőberény, Mezőberény
15

Mezőberény központjában 200 m2-es, felújítandó ház eladó

Mezőberény
19

Mezőberényben közel 3000 m2-es telken családi ház és üzlethelyiség eladó

Mezőberény
14

Mezőberényben ( Laposi-kertek) hétvégi házas zárkert eladó

Mezőberény, Laposi-kertek
8

Eladó családi ház Mezőberényben

Mezőberény, Mezőberény
Hirdetés
11

Mezőberényben a központhoz közel részben felújított házrész eladó

Mezőberény, Mezőberény, Árpád utca
33

Békés megyei asztalosüzem teljes berendezéssel együtt vagy külön is eladó

Mezőberény
18

Mezőberényben Deák utcai tágas galériázható polgári ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
12

Mezőberényben Rákóczi sugárúton 2 szobás összkomfortos házrész eladó

Mezőberény, Rákóczi sugárút 49
13

Mezőberény központjában 2 szobás , erkélyes szép állapotú lakás eladó

Mezőberény, Központ
10

Családi ház Mezőberényben

Mezőberény, Ókert u.
Hirdetés
8

Mezőberényben tipp-topp kis ház

Mezőberény, Mezőberény
7

csendes

Mezőberény
13

Mezőberény központjában vállalkozásra alkalmas ingatlan eladó

Mezőberény