Hirdetés

Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

24

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Mezőberény központjában 300 m2-es felújítandó családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
6

Mezőberényben 543 m2-es építési telek eladó

Mezőberény
15

Mezőberényben 66 m2-es családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
Hirdetés
19

Mezőberényben közel 3000 m2-es telken családi ház és üzlethelyiség eladó

Mezőberény
14

Mezőberényben ( Laposi-kertek) hétvégi házas zárkert eladó

Mezőberény, Laposi-kertek
12

Mezőberényben Rákóczi sugárúton 2 szobás összkomfortos házrész eladó

Mezőberény, Rákóczi sugárút 49
8

Eladó családi ház Mezőberényben

Mezőberény, Mezőberény
16

Mezőberényben 72 m2-es, összkomfortos, családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
14

Mezőberény központjában 75 m2-es, összkomfortos ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
12

Mezőberényben összkomfortos, családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
4

Mezőberény központjában 394 m2-es telek eladó

Mezőberény, Mezőberény
Hirdetés
12

Mezőberényben 65 m2-es, felújított lakás eladó

Mezőberény, Mezőberény
6

Mezőberényben, csendes környéken eladó családi ház

Mezőberény, Mezőberény
2

Mezőberényben kiadó családi ház

Mezőberény, Mezőberény
12

Mezőberényben kiadó szobák

Mezőberény, Mezőberény
19

Mezőberényben fürdő közeli 3 szobás bővíthető téglaház eladó

Mezőberény
3

Üzlethelyiség Mezőberényben

Mezőberény, Mezőberény
Hirdetés

Kiadó Üzlethelyiség, Mezőberény 25.000 Ft

Mezőberény

Eladó családi ház, Mezőberény, Táncsics Mihály utca 68.

Mezőberény, Táncsics Mihály utca 68.
10

Családi ház Mezőberényben

Mezőberény, Ókert u.