Hirdetés

Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

36

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14
CSOK ingatlan

Mezőberényben 90 m2-es, jó állapotban lévő társasház ELADÓ!

Mezőberény
13

Mezőberény központjában 300 m2-es felújítandó családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
6

Mezőberényben, külterületen 896 m2-es szántó eladó

Mezőberény, Boldishát
Hirdetés
11

Mezőberény központjában 66 m2-es társasházi lakás eladó

Mezőberény
15

ÁRON ALUL eladó, 66 m2-es családi ház Mezőberényben

Mezőberény
19

Mezőberény központjában 175 m2-es, kétszintes családi ház eladó

Mezőberény
6

Mezőberényben 543 m2-es építési telek eladó

Mezőberény
16

Mezőberény központjában 117 m2-es, kétszintes családi ház eladó

Mezőberény
15

Mezőberényben 66 m2-es családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
7

Mezőberényben kiváló állapotú, 63 m2-es családi ház eladó

Mezőberény
18
CSOK ingatlan

Mezőberény szívében 56 m2-es lakás eladó

Mezőberény
Hirdetés
7

Eladó Mezőberényben hétvégi házas nyaraló

Mezőberény, Mezőberény
12

Eladó Mezőberényben 80 m2-es családi ház

Mezőberény, Mezőberény
15

Mezőberény központjában 200 m2-es, felújítandó ház eladó

Mezőberény
16

Mezőberényben 140 m2-es , duplakomfortos családi ház eladó

Mezőberény
11
CSOK ingatlan

Mezőberényben a központhoz közel részben felújított házrész eladó

Mezőberény, Mezőberény, Árpád utca
6

Mezőberény központjában széles telek eladó lebontandó házzal

Mezőberény, Központ , Luther utca
Hirdetés
13

Mezőberény központjához közel családi ház kis telken eladó

Mezőberény, Központ
33

Békés megyei asztalosüzem teljes berendezéssel együtt vagy külön is eladó

Mezőberény
12

Jó állapotú tégla ház Mezőberényben

Mezőberény, ----