Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

28

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Nyugodt fészek idős vagy fiatal párnak rendkívül jó áron!!!

Mezőberény
17

Mezőberényben 70m2-es,kétszintes, kemencés hétvégi ház eladó

Mezőberény
14
CSOK ingatlan

Mezőberényben 90 m2-es, jó állapotban lévő társasház ELADÓ!

Mezőberény
13

Mezőberény központjában 300 m2-es felújítandó családi ház eladó

Mezőberény
6

Mezőberényben, külterületen 896 m2-es szántó eladó

Mezőberény, Boldishát
21

Befektetők, figyelem! Mezőberényben 196 m2-es, extrán felszerelt, újszerű családi ház eladó

Mezőberény
11

Mezőberényben 90 m2-es társasház eladó

Mezőberény
11

Mezőberény központjában 66 m2-es társasházi lakás eladó

Mezőberény
15

ÁRON ALUL eladó, 66 m2-es családi ház Mezőberényben

Mezőberény
19

Mezőberény központjában 175 m2-es, kétszintes családi ház eladó

Mezőberény
19

Nagyszerű lehetőség! 58 m2-es ingatlan eladó Mezőberényben

Mezőberény
6

Mezőberényben 543 m2-es építési telek eladó

Mezőberény
13
CSOK ingatlan

Mezőberényben 95 m2-es családi ház eladó

Mezőberény
16

Mezőberény központjában 117 m2-es, kétszintes családi ház eladó

Mezőberény
11
CSOK ingatlan

Mezőberényben a központhoz közel részben felújított házrész eladó

Mezőberény, Mezőberény, Árpád utca
19
CSOK ingatlan

Mezőberényi jó állapotú és beosztású kertvárosi ház eladó

Mezőberény
6

Telek, bontandó házzal Mezőberényben

Mezőberény, központ közeli, Mátyás király utca
17

Eladó Ház, Mezőberény

Mezőberény, Kertváros
7

Eladó Ház, Mezőberény

Mezőberény, központ
10

Eladó Ház, Mezőberény

Mezőberény, kertváros