Hirdetés

Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

29

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Mezőberényben 90 m2-es, jó állapotban lévő társasház ELADÓ!

Mezőberény
13

Mezőberény központjában 300 m2-es felújítandó családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
6

Mezőberényben, külterületen 896 m2-es szántó eladó

Mezőberény, Boldishát
Hirdetés
11

Mezőberény központjában 66 m2-es társasházi lakás eladó

Mezőberény
15

ÁRON ALUL eladó, 66 m2-es családi ház Mezőberényben

Mezőberény
19

Mezőberény központjában 175 m2-es, kétszintes családi ház eladó

Mezőberény
6

Mezőberényben 543 m2-es építési telek eladó

Mezőberény
16

Mezőberény központjában 117 m2-es, kétszintes családi ház eladó

Mezőberény
15

Mezőberényben 66 m2-es családi ház eladó

Mezőberény, Mezőberény
18

Mezőberény szívében 56 m2-es lakás eladó

Mezőberény
7

Eladó Mezőberényben hétvégi házas nyaraló

Mezőberény, Mezőberény
Hirdetés
12

Eladó Mezőberényben 80 m2-es családi ház

Mezőberény, Mezőberény
15

Mezőberény központjában 200 m2-es, felújítandó ház eladó

Mezőberény
16

Mezőberényben 140 m2-es , duplakomfortos családi ház eladó

Mezőberény
19

Mezőberényben közel 3000 m2-es telken családi ház és üzlethelyiség eladó

Mezőberény
14

Mezőberényben ( Laposi-kertek) hétvégi házas zárkert eladó

Mezőberény, Laposi-kertek
11

Mezőberényben a központhoz közel részben felújított házrész eladó

Mezőberény, Mezőberény, Árpád utca
Hirdetés
6

Mezőberény központjában széles telek eladó lebontandó házzal

Mezőberény, Központ , Luther utca
33

Békés megyei asztalosüzem teljes berendezéssel együtt vagy külön is eladó

Mezőberény
18

Mezőberényben Deák utcai tágas galériázható polgári ház eladó

Mezőberény, Mezőberény