Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

29

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Sarki telken lévő újszerű családi ház

Mezőberény
17
CSOK ingatlan

Mezőberényben 72 m2-es vályog falazatú, átlagos állapotban lévő családi ház eladó

Mezőberény
15
CSOK ingatlan

Mezőberényben Ókertben önellátásra alkalmas szép állapotú családi ház eladó

Mezőberény
15
CSOK ingatlan

Mezőberényben

Mezőberény
5
CSOK ingatlan

Mezőberényben 3.5 szobás jó állapotú családi ház eladó

Mezőberény
17

Mezőberény frekventált utcájában, társasházi lakás eladó

Mezőberény
8

Mezőberény frekventált utcájában, üzlethelyiség eladó

Mezőberény
6

Eladó Családi ház, Mezőberény, 100nm, 4500000 Ft

Mezőberény
6

Polgári jellegű házrész- Mezőberényben eladó

Mezőberény
9

Eladó családi ház, Mezőberény, Vésztői út közelében

Mezőberény, Vésztői út közelében
8

Mezőberényben 1+2 szobás padlásteres családi ház eladó.

Mezőberény, Mezőberény
9

Eladó családi ház, Mezőberény, Jókai utca

Mezőberény, Jókai utca
12

Mezőberényben 100m2-es, felújítandó családi ház eladó

Mezőberény
18
CSOK ingatlan

Mezőberényben 60 m2-es családi ház eladó

Mezőberény
21

Eladó családi ház, Mezőberény, belterület

Mezőberény, belterület
12

Mezőberényben 105 m2-es családi ház eladó

Mezőberény
10

Eladó családi ház, Mezőberény, tó környéke

Mezőberény, tó környéke
14

Mezőberényben 70m2-es,kétszintes, kemencés hétvégi ház eladó

Mezőberény
14

Mezőberényben 105 m2-es családi ház eladó

Mezőberény
10

Kétgenerációs családi ház eladó Mezőberény

Mezőberény, központhoz közel