Mezőberényi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

39

Ezen az oldalon a Mezőberényben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mezőberény Békéscsabától északra fekvő település, közúton a 46-os és 47-es főúton, vasúton a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon közelíthető meg. A város központjába érve rögtön feltűnik a városháza impozáns épülete, melynek helyén egykor Orlai Petrich Soma festőművésznek, a város szülöttének a szülőháza állt, ahol Petőfi Sándor is vendégeskedett. A város igen gazdag műemlékekben, emlékművekben és szobrokban. Többek között Petőfi Sándorról is több szobor és dombormű található Mezőberényben. Legjelentősebb műemlék épülete a Wenckheim-Fejérváry-kastély (kúria), mely 1800 táján épült copf-empire stílusban. Parkjának hátsó része városi ligetként fennmaradt, értékes kertépítészeti részletekkel és fa nyári pavilonnal. 2002-től az Orlai Petrich Soma Kulturális Központ Muzeális Gyűjteményének ad otthont, melyben néprajzi gyűjtemény látogatható. Az épület előtt áll Petőfi Sándor feleségének, Szendrey Júliának a mellszobra, aki az épületben egykor működött lánynevelő intézet tanulója volt. A ligetben található pavilont 2007-ben átalakították és itt kapott helyet a Madarak háza látogatóközpont. Mezőberény központjához közel, mégis nyugodt helyen található a Medvefejes-tó. Ennek a szikes tónak a partján található a madármegfigyelő állomás. A különleges madárrezervátum számos védett és fokozottan védett faj vonulási, gyülekező-, alkalmi előforduló- és szaporodóhelye. A város legmonumentálisabb emlékműve a Világháborús emlékmű a Városháza előtt áll. További műemlékei az I. kerületi evangélikus templom (német). Itt található Orlai Petrich Soma \"Engedjétek hozzám jönni a kisdedeket\" c. oltárképe. A II. kerületi evangélikus templom (szlovák) és a református templom. A város több múzeumnak és kiállításnak is helyet ad, ezek közül említésre méltó még a Bodoki Károly Vízügyi Múzeum. Családi házat szeretne vásárolni Mezőberényben? Az egész város területén, akár a liget, vagy a városháza közelében kereshet ingatlanokat. A városban 5 óvoda és 1 evangélikus német nemzetiségű óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mezőberényi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

21
CSOK ingatlan

Mezőberényben Fürdő szomszédságában tágas ház kis telken eladó

Mezőberény, Központ, Liget tér
12

Nyugodt fészek idős vagy fiatal párnak rendkívül jó áron!!!

Mezőberény
17

Mezőberényben 70m2-es,kétszintes, kemencés hétvégi ház eladó

Mezőberény
14
CSOK ingatlan

Mezőberényben 90 m2-es, jó állapotban lévő társasház ELADÓ!

Mezőberény
13

Mezőberény központjában 300 m2-es felújítandó családi ház eladó

Mezőberény
6

Mezőberényben, külterületen 896 m2-es szántó eladó

Mezőberény, Boldishát
21

Befektetők, figyelem! Mezőberényben 196 m2-es, extrán felszerelt, újszerű családi ház eladó

Mezőberény
11

Mezőberényben 90 m2-es társasház eladó

Mezőberény
11

Mezőberény központjában 66 m2-es társasházi lakás eladó

Mezőberény
19

Mezőberényben 90 m2-es jó állapotú családi ház eladó

Mezőberény
6
CSOK ingatlan

Mezőberényben 101 m2-es , kétszintes családi ház eladó

Mezőberény
19

Mezőberény központjában 175 m2-es, kétszintes családi ház eladó

Mezőberény
19

Nagyszerű lehetőség! 58 m2-es ingatlan eladó Mezőberényben

Mezőberény
6

Mezőberényben 543 m2-es építési telek eladó

Mezőberény
11
CSOK ingatlan

Mezőberényben a központhoz közel részben felújított házrész eladó

Mezőberény, Mezőberény, Árpád utca
14

Mezőberény központjában 60 nm-es felújítandó házrész eladó

Mezőberény, Mezőberény
12

Mezőberényben, Csabai úton 2 generációnak alkalmas ház eladó

Mezőberény
17
CSOK ingatlan

Mezőberényben patent állapotú hangulatos ház új melléképülettel eladó

Mezőberény
7

Eladó Családi ház, Mezőberény, Zsák utca, 120nm, 4600000 Ft

Mezőberény, Zsák utca
6

Telek, bontandó házzal Mezőberényben

Mezőberény, központ közeli, Mátyás király utca