Martonvásári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

35

Ezen az oldalon a Martonvásáron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Martonvásár Budapest és Székesfehérvár között, a fővárosból a Balatonra vezető M7-es autópálya és vasútvonal mellett fekszik. Beethoven városának legjelentősebb nevezetességei a Brunszvik kastély és a körülötte található gyönyörű angolkert, valamint a nyaranta megrendezésre kerülő Beethoven koncertek. A Brunszvik kastély parkjában kapott helyet a Magyar Tudományos Akadémia Mezőgazdasági Kutatóintézete, a Beethoven Múzeum és az Óvodamúzeum. Brunszvik Antal és Ferenc a kastély köré valódi földi paradicsomot varázsoltak, az angolkertben Magyarországon nem honos ritka fák találhatóak, a park közepén egy kis tó kapott helyet, közepén egy szigettel, melynek hatalmas, árnyas fái alatt szabadtéri színpad található, ahol nyaranta 3 alkalommal felcsendülnek Beethoven művei annak emlékére, hogy a XIX. század első évtizedében többször megfordult itt a világhírű zeneszerző. Beethoven emlékét őrzi a tiszteletére kialakított Beethoven Emlékmúzeum. 1897-ben Dreher Antal sörgyáros vásárolta meg a Brunszvik kastélyt, mely 1945-ig családjának tulajdonában maradt. A Dreher család tagjai a Dreher mauzóleumban nyugszanak, mely a XX. század elején épült neobizánci stílusban. A Millenniumi Emlékoszlopot a község lakóinak összefogásával és az önkormányzat támogatásával emelték 2000-ben. Költözzön Martonvásárra Beethoven városába! Az Ingatlantájoló oldalain a város központjához közeli és kertvárosi családi házak között, valamint központi és lakóparki téglalakások és sorházak között válogathat. A városban 2 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen martonvásári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

18

70-es úthoz közeli csendes mellékutcában

Martonvásár
9

Eladó 125.00m² családi ház, Martonvásár

Martonvásár
10

Központ

Martonvásár, Központ, Dózsa György út
10

Központ

Martonvásár, Központ, Dózsa György út
5

Martonvásár, x utca, 180 m²-es, családi ház, 3+2 félszobás, átlagos állapotú, gázcirkó fűtés

Martonvásár, x utca
12

Zártkerti ingatlan, pincével, nyaralóval

Martonvásár, Orbánhegy
9

Estike utca

Martonvásár, Estike utca
2

Eladó Telek, Martonvásár

Martonvásár, Estike utca
2

Eladó Telek, Martonvásár

Martonvásár, Estike utca
24

Jó forgalmú, vállalkozásra alkalmas üzlet eladó - kiváló lehetőség!!!

Martonvásár
18

70-es úthoz közeli csendes mellékutcában

Martonvásár
8

Vasútállomás közelében

Martonvásár
8

Eladó ikerház, Martonvásár, Rózsa utca

Martonvásár, Rózsa utca
11

Eladó ikerház, Martonvásár, Rózsa utca

Martonvásár, Rózsa utca
18

Eladó családi ház, Martonvásár, 70-es úthoz közeli csendes mellékutcában

Martonvásár, 70-es úthoz közeli csendes mellékutcában
20

Martonvásáron Boglárka utcában eladó a saját tetőteres lakás.

Martonvásár
12

Vasvári Pál utca környéke

Martonvásár, Martonvásár
28

Velencén két lakásos családi kézműves műhellyel eladó.

Martonvásár, Óváros, Fő utca 57
15

Eladó téglalakás, Martonvásár

Martonvásár
17

Eladó házrész, Martonvásár

Martonvásár