Martonvásári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

21

Ezen az oldalon a Martonvásáron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Martonvásár Budapest és Székesfehérvár között, a fővárosból a Balatonra vezető M7-es autópálya és vasútvonal mellett fekszik. Beethoven városának legjelentősebb nevezetességei a Brunszvik kastély és a körülötte található gyönyörű angolkert, valamint a nyaranta megrendezésre kerülő Beethoven koncertek. A Brunszvik kastély parkjában kapott helyet a Magyar Tudományos Akadémia Mezőgazdasági Kutatóintézete, a Beethoven Múzeum és az Óvodamúzeum. Brunszvik Antal és Ferenc a kastély köré valódi földi paradicsomot varázsoltak, az angolkertben Magyarországon nem honos ritka fák találhatóak, a park közepén egy kis tó kapott helyet, közepén egy szigettel, melynek hatalmas, árnyas fái alatt szabadtéri színpad található, ahol nyaranta 3 alkalommal felcsendülnek Beethoven művei annak emlékére, hogy a XIX. század első évtizedében többször megfordult itt a világhírű zeneszerző. Beethoven emlékét őrzi a tiszteletére kialakított Beethoven Emlékmúzeum. 1897-ben Dreher Antal sörgyáros vásárolta meg a Brunszvik kastélyt, mely 1945-ig családjának tulajdonában maradt. A Dreher család tagjai a Dreher mauzóleumban nyugszanak, mely a XX. század elején épült neobizánci stílusban. A Millenniumi Emlékoszlopot a község lakóinak összefogásával és az önkormányzat támogatásával emelték 2000-ben. Költözzön Martonvásárra Beethoven városába! Az Ingatlantájoló oldalain a város központjához közeli és kertvárosi családi házak között, valamint központi és lakóparki téglalakások és sorházak között válogathat. A városban 2 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen martonvásári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Eladó sorház, Martonvásár

Martonvásár
23

Jó forgalmú, vállalkozásra alkalmas üzlet eladó - kiváló lehetőség!!!

Martonvásár
14

Eladó családi ház, Martonvásár

Martonvásár
15

Martonvásáron központhoz közel felújított világos , tágas földszintes családi hz eladó.

Martonvásár, központ
18

Martonvásár központban eladó 3 szobás felújítandó családi ház.

Martonvásár, Központ
21

Martonvásár központban 4 szoba, nappali felújított jó beosztású családi ház igényesnek eladó.

Martonvásár, központ
21

Martonvásáron üzletház részben, vagy egészben hosszú távra kiadó.

Martonvásár, Budai út 118
5

Martonvásár, x utca, 180 m²-es, családi ház, 3+2 félszobás, átlagos állapotú, gázcirkó fűtés

Martonvásár, x utca
8

Eladó gyárépület, Martonvásár

Martonvásár

Eladó építési telek, Martonvásár

Martonvásár
3

Eladó építési telek, Martonvásár

Martonvásár
6

Eladó építési telek, Martonvásár

Martonvásár
6

Remek építési telek!

Martonvásár, családi házas
6

Állomástól 11 percre

Martonvásár
12

Orbánhegy

Martonvásár, Orbánhegy
8

Martonvásár, x utca, 170 m²-es, családi ház, 4 szobás, jó állapotú, gázcirkó fűtés

Martonvásár, x utca
5

Martonvásár eladó 4 szobás jó állapotú ház

Martonvásár, www.ek-ingatlan.hu
5

Eladó építési telek, Martonvásár

Martonvásár
5

Panorámás telek Martonvásáron!

Martonvásár, családi házas

Eladó építési telek, Martonvásár

Martonvásár