Martonvásári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

33

Ezen az oldalon a Martonvásáron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Martonvásár Budapest és Székesfehérvár között, a fővárosból a Balatonra vezető M7-es autópálya és vasútvonal mellett fekszik. Beethoven városának legjelentősebb nevezetességei a Brunszvik kastély és a körülötte található gyönyörű angolkert, valamint a nyaranta megrendezésre kerülő Beethoven koncertek. A Brunszvik kastély parkjában kapott helyet a Magyar Tudományos Akadémia Mezőgazdasági Kutatóintézete, a Beethoven Múzeum és az Óvodamúzeum. Brunszvik Antal és Ferenc a kastély köré valódi földi paradicsomot varázsoltak, az angolkertben Magyarországon nem honos ritka fák találhatóak, a park közepén egy kis tó kapott helyet, közepén egy szigettel, melynek hatalmas, árnyas fái alatt szabadtéri színpad található, ahol nyaranta 3 alkalommal felcsendülnek Beethoven művei annak emlékére, hogy a XIX. század első évtizedében többször megfordult itt a világhírű zeneszerző. Beethoven emlékét őrzi a tiszteletére kialakított Beethoven Emlékmúzeum. 1897-ben Dreher Antal sörgyáros vásárolta meg a Brunszvik kastélyt, mely 1945-ig családjának tulajdonában maradt. A Dreher család tagjai a Dreher mauzóleumban nyugszanak, mely a XX. század elején épült neobizánci stílusban. A Millenniumi Emlékoszlopot a község lakóinak összefogásával és az önkormányzat támogatásával emelték 2000-ben. Költözzön Martonvásárra Beethoven városába! Az Ingatlantájoló oldalain a város központjához közeli és kertvárosi családi házak között, valamint központi és lakóparki téglalakások és sorházak között válogathat. A városban 2 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen martonvásári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Martonvásár Külterületi Lakás Eladó!

Martonvásár, Erdőhát
4

Eladó gyümölcsös, szőlő, Martonvásár

Martonvásár
15

Eladó telephely, Martonvásár

Martonvásár
23

Jó forgalmú, vállalkozásra alkalmas üzlet eladó - kiváló lehetőség!!!

Martonvásár
16

Eladó családi ház, Martonvásár

Martonvásár
19

Eladó családi ház, Martonvásár

Martonvásár
11

Eladó Családi ház, Martonvásár, Brunszvik utca, 53nm, 14000000 Ft

Martonvásár, Brunszvik utca
12

Orbánhegy

Martonvásár, Orbánhegy
3

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Martonvásár, Martonvásár Kuti András utca

Martonvásár, Martonvásár Kuti András utca
9

Eladó 125.00m² családi ház, Martonvásár

Martonvásár
6

Martonvásár eladó 5 szobás családi ház

Martonvásár, www.ek-ingatlan.hu
5

Martonvásár eladó 4 szobás jó állapotú ház

Martonvásár, www.ek-ingatlan.hu
14
CSOK ingatlan

Eladó családi ház, Martonvásár

Martonvásár
13

Martonvásáron központi utcában eladó sarok telken felújítandó ház, ahol ikerház is építhető

Martonvásár
11

Martonvásár erdőháton 1 szobás elegáns lakás igényesnek eladó.

Martonvásár, Kuti András utca 7
5

Eladó családi ház - Martonvásár, Kolozsvári utca 11.

Martonvásár, Belterület, Martonvásár, Kolozsvári utca 11.
21

belvároshoz közeli

Martonvásár, Vasvári Pál utca
15

Budai utca

Martonvásár
19

Budai utca

Martonvásár
20

Erdőhàt

Martonvásár